Προς το περιεχόμενο

voulotis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    33
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμμετοχή voulotis

0

Φήμη

  1. Παιδια ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας, αλλα θα ήθελα να μου προτεινετε κατι πιο συγκεκρημενο. Οσο για το αν έχει ο ηχολήπτης μικρόφωνα είναι μια πικρη ιστορία, συνήθως δεν υπάρχουν κι αν έχουν κάποιο ειναι της κακιας ώρας. Ευχαριστώ και πάλι και περιμένω τα φώτα σας!
  2. Γεια σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω τι μικρόφωνο ή τι κάψα μου προτεινετε για ακκορντεόν. Θα ήθελα όμως κάτι οχι μόνο για τα πλήκτρα αλλά και για τα μπάσσα (ίσως 2 μικρόφωνα). Η χρήση τους θα είναι κυρίως σε live στο οποιο όμως δε νομιζω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γιατι η ορχηστρα θα είναι κιθάρα(μικρόφωνο) βιολί(μικρόφωνο ή καλώδιο) και το ακκορντεόν. Θα ήθελα το budget να είναι γύρω στα 200 ευρώ. Πιστεύω να σας κάλυψα. Περιμένω να μου δώσετε τα φώτα σας. Ευχαριστω πολύ!!!
  3. Ευχαριστω πάρα πολύ Σταύρο! Είναι πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!
  4. Ευχαριστώ πολυ παιδιά για το χρόνο σας. Θα ξαναπάω να το επεξεργαστώ και να το δω καλύτερα. Φίλε Σταύρο είπες ότι μπορώ να φτιάξω ρυθμούς στο pa50 υπαρχει κάποιο πρόγραμμα; Αν ξέρεις κάποιο πες μου. Ευχαριστώ πολυ και πάλι!!!
  5. Γεια σε ολους θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτο το yamaha. Το είδα τις προάλλες σε ένα κατάστημα νακας αλλά δεν ειχα πολύ χρονο αλλά ουτε και πολλές γνωσεις πάνω στα yamaha ώστε να το ψαξω. Οι ρυθμοι μου άρεσαν, όμως οι ήχοι του και το κλαβιε δεν με ευχαρίστησαν και τοσο.Ίσως όμως να μην είχα κάνει τις σωστες ρυθμίσεις. Γι 'αυτο θα ήθελα να μου πειτε τις γνώμες σας και αν αξίζει τα λεφτά του. Α ειμαι ήδη κάτοχος ενός korg pa50 το οποίο ειναι πολύ εύχρηστο σε live-πανηρυρια. Θα είναι το ίδιο ευχρηστο και το yamaha; Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά!
  6. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ρε Μανώλη. Με βοήθησαν πολύ τα Tips σου. Να σαι καλά!!! Ευχαριστώ πολύ κι εσένα myster-maze!!!
  7. Ευχαριστώ πολύ Μανώλη. Μήπως μπορείς όμως να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα πώς θα τα συνδέσω με bridge;
  8. Ok! Εντάξει myster-maze αυτό δεν το ήξερα. Σε ευχαριστώ πολύ! Πάντως δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με τον τελικό γιατί είναι και μεγάλος και αξιόπιστος (EV CP4000S). Ευχαριστώ και πάλι!!!
  9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. θέλω να το κάνω αυτό για να έχω ένα ηχείο για "γενικό" μόνιτορ της ορχήστρας, δηλαδή να ακόυμε ακριβώς ότι βγαίνει και στα έξω ηχεία. Μπορεί να είναι λάθος κάτι τέτοιο αλλά βολέυει ολη την ορχήστρα (5μελή). Ευχαριστω πάρα πολύ και πάλι! Αν έχει κάποιος άλλος να μου πει κάτι θα ήμουν πολύ ευτυχής. Ευχαριστω!!!
  10. Γεια σας φίλοι μουσικοι και ηχολήπτες! Θα ήθελα να ρωτήσω, υπαρχει πρόβλημα αν συνδέσω σε έναν τελικό ενισχυτή 2 ηχεια 8Ohm, ενα σε κάθε κανάλι αντιστοιχα και στο ένα από τα δύο κανάλια του τελικού συνδέσω παράλληλα άλλο ένα ηχείο; Δηλαδη το ένα κανάλι να "παίζει" στα 8Ohm και το άλλο στα 4Ohm. Επίσης μήπως αντί για 2+1 ηχεία θα μπρορούσα να κάνω κάτι αντίστοιχο με 4+1 ηχεία δηλαδή το ένα κανάλι στα 4Ohm και το άλλο στα 2Ohm; Πιστέυω να καταλάβατε τι ρώτησα, αν όχι πείτε μου να το εξηγήσω καλύτερα. Ευχαριστω πολύ!!!
  11. Ευχαριστω πολυ BLUE για την απαντηση
  12. Γεια σας παιδιά, το θέμα μου έχει ξανασυζητηθει απο οτι είδα αλλά θέλω κάτι πιο συγκεκριμένο. Θα ηθελα να μου πείτε μια γνώμη για τα παρακάτω recorder ή να μου προτείνετε κάποιο άλλο. Διαθέτω μέχρι το πολύ 200ευρώ και το θέλω περισσότερο για ερασιτεχνική χρήση στο σπίτι μου ή για να ηχογραφώ κανενα live από μια έξοδο της κονσόλας (SOUNDCRAFT M8 δεν ξερω αν σας βοηθάω με αυτό). Δεν έχω ξαναχρησιμοποιείσει τέτοια συσκευη. Θέλω να είναι όσο το δυνατό πιο εύχρηστο. 1) TASCAM DR-07 2) M-AUDIO MOCROTRACK II Ευχαριστώ πολύ!!!
  13. Η κιθάρα πάνω φοράει το GT-4BII...H μπαταρίες είναι καινούργιες δεν νομίζω να τον επηρεάζουν...μπορώ να της βάλω προενίσχυση??? και αν ναι τι μου προτείνεις??? Αν το ψάξω για κρυστάλλους κτλ είναι πολλά τα λεφτά....
  14. Όχι την βάζουμε κατευθείαν πανω στην κονσόλα
  15. Ωραία για την ηλεκτρική μάλλον στο BOSS θα καταλήξουμε. Τώρα για την ηλεκτροακουστική (όχι ακουστική) είναι μια TAKAMINE EF261SAN.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου