Προς το περιεχόμενο

jusmin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    30
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Πειραιάς

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jusmin

0

Φήμη

  1. Έχω τον tribute 150. Με καλύπτει πλήρως ηχητικά, στα βρώμικα είναι πάρα πολύ δυνατός με εξαιρετική απόδοση, στα καθαρά πέφτει κάπως η ισχύς αλλά ο ήχος είναι πολύ καλός. Τον δουλεύω με το 4άρι ηχείο του, το έχω δουλέψει και με δύο 4άρια και δεν παίζεται. Στιβαρή κατασκευή, κανένα πρόβλημα. Το μόνο που είναι άσχημο είναι η πεταλιέρα του σε συνδυασμό με τον τρόπο που μπαίνουν τα εφέ. Θάπρεπε να έχει περισσότερες επιλογές. Τέλος, το βύσμα της πεταλιέρας. Αν χαλάσει αυτό που έχει άντε φτιάχτο.
  2. Να συμπληρώσω μόνο, πως όταν ένα εξάρτημα φέρει το χαρακτηρισμό R παύει να μας κάνει να αναρωτιόμαστε, αλλιώς το ίδιο ισχύει για όλους τους κατασκευαστές, http://www.charvel.com/pdf/SD%20Style%202rev3.pdf όσο για την τιμή, μήπως έχουμε συνηθίσει να μας τα παίρνουν άπειρα και παραξενευόμαστε όταν δε συμβαίνει τόσο κραυγαλέα αυτό; Δίνω και ένα μοντέλο ΜΙΜ για παράδειγμα, το οποίο θεωρώ αξιολογότατο (με ορίτζιναλ floyd παρακαλώ) σε σχέση με την τιμή του. http://www.thomann.de/gr/fender_stdstrat_fr_hss_rw_car_2009.htm
  3. Πάντως επειδή έχω στρατ κ με p/rd και χωρίς, έχω την εντύπωση πως το p/rd πέρα από τη μορφή σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο που τρέχουν οι δονήσεις στο σώμα. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς είναι θέμα αίσθησης, όπως και το φλόυντ με p/rd και χωρίς. Τέλος πάντων μόλις την παραλάβω θα πω δυο κουβέντες. Νάσαι καλά!
  4. Ναι έχεις δίκηο το ακριβώς ίδιες πήγαινε στα χαρακτηριστικά, απλά εγώ την προτίμησα γιατί ήμουν έτοιμος να φτιάξω μία κάστομ με τα ίδια χαρακτηριστικά, μεταβλητό ράντιους, μαγνήτες, φλόυντ κλπ οπότε μούρθε κουτί και το p/rd δεν το σπουδαιολόγησα. Η κάστομ θα μου ρχόταν γύρω στα 1600.
  5. Από Θωμά,η μάυρη είναι, μόνο που δεν είναι η socal αλλά η san dimas. Προτιμώ τους SD, κατά τα άλλα είναι ακριβώς ίδιες.
  6. Φίλε περιμένω μία, δεν ξέρω ακόμα πότε θα ρθει, όταν έρθει θα σου πω τις εντυπώσεις μου. Χαιρετισμούς
  7. Να τσεκάρεις την πολικότητα, ρύθμισε τα βολτ και είναι οκ.
  8. Ναι Κώστα γράψε όμως και πού τη βρήκες, για να μη σου πω για κέρασμα με τόσα καλά που σούγραψαν!!
  9. Χρειαζόμουν μια καμπινα που να μπορεί να μεταφέρεται σχετικά εύκολα γιατί αυτή που έχω είναι παντελώς δύσχρηστη για live κλπ και έκανα μια δοκιμή κι έφερα τη 212 γιατί ήθελα να δώσω όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα και να κάνω σκληρή χρήση. Η κατασκευή είναι πολύ ανθεκτική και η απόδοση ουδέτερη αλλά αξιοπρεπής για τα λεφτά της που είναι μηδαμινά. Βέβαια στο σπίτι παίζω με άλλη, πρωταρχικό είναι το θέμα της χρήσης δηλ τί θέλεις να κάνεις με το συγκεκριμένο...
  10. Εγώ δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο στο άλμπουμ. Δοκίμασα και από άλλο pc μήως στράβωσε το δικό μου αλλά με τίποτα. Σε άλλα σάιτ ανεβαίνουν.
  11. Χαιρετισμούς προς τα μέλη του νόιζ. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ μπορώ να ανεβάσω φωτο στις αγγελίες, αυτό είναι αδύνατο στο άλμπουμ. Τις ίδιες φωτο τις έχω ανεβάσει σε άλλο σάιτ κ δεν υπήρξε πρόβλημα. Υπάρχει κάποια πρόταση; Χαιρετισμούς προς τα μέλη του νόιζ.
  12. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Έχω το e855 το οποίο υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου για ηχογραφήσεις στο σπίτι, το οποίο δουλεύει πολύ καλά και με ακουστική κ κλασσική. Αν και θεωρώ πως ο ήχος είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση, τουλ. το 855 είναι αξιοπρεπές. Καλό ψάξιμο!
  13. Λοιπόν κοίτα: είχα μιλήσει για μια '05 στα ίδια λεφτά και μια του '97 στα 1000, πριν σου στείλω το οκ. Ο λόγος που δεν πήρα την 97 ήταν ότι την πήρε άλλος. Επίσης προτίμησα τη δική σου γιατί είχαμε μιλήσει πριν και γενικά όταν λέω κάτι δεν το αναιρώ ή τουλάχιστον προσπαθώ όσο το δυνατόν εκτός βέβαια αν είναι εις βάρος μου. Επίσης θεωρώ ότι η τιμή της κιθάρας σου ήταν μια καλή τιμή για τον αγοραστή και σχετικά καλή για τον πωλητή. Ρε συ βρήκες άνθρωπο: εδώ έδωσα το καβασάκι μου για μια παλιά στρατ!
  14. Κοίταξε κατ' αρχήν το θέμα ήταν άλλο, το σχετικό με τα σχόλια στις τιμές. Από κει και πέρα μόνο εμπειρικά μπορώ να μιλήσω, ούτε εταιρία σφυγμομετρήσεων είμαι, ούτε έχω μεταφυσικές ανησυχίες για την αξιοπιστία των κιθάρων, ούτε με ενδιαφέρει το θέμα πέρα από τα δικά μου πενιχρά όρια. Όμως η ίδια εμπειρία μου λέει πως μια κιθάρα μου άξίας 750 Ε τριών χρονών από γνωστό μαγαζί της Αθήνας πήγε στα σκουπίδια γιατί στα τρία χρονια το μπράτσο της έγινε σα στριμμένο κορδόνι. Παρόμοια είναι και η πείρα με τις άλλες κιθάρες που αναφέρω. Κοίταξε το θέμα είναι όχι τα τεχνικά ζητήματα που λίγο πολύ η πρόσβασή μας σ' αυτά είναι αυτή που μας επιτρέπεται (αν η Fender πάρει ξύλα από την ινδονησία που φυρραίνουν σα τσιγαρόχαρτο η τιμή της δε θα αλλάξει ούτε η εταιρία θα χάσει τίποτα και οι συζητήσεις θα εξακολουθούν), το θέμα είναι να υπάρχει ένας σεβασμός και μια αξιοπρέπεια μεταξύ μας και εκεί αποσκοπούσε όλη η κουβέντα. Και η πρόταση μου για τζαμ ισχύει..
  15. Πιστεύω μόνο πως η ντελούξ του 08 σε 10 χρόνια θα είναι καλύτερη από ό, τι είναι σήμερα. Το χαρακτήρα το βάζω απλά στα θετικά που κάνουν κάποιον να προτιμήσει ένα όργανο. Η αξιοπιστία έχει να κάνει με την αντοχή και την ποιότητα του ξύλου, πχ ένα μπράτσο που δεν έστριψε 15 χρόνια είναι για μένα αξιόπιστο, ένα καινούριο μπορεί να στρίψει του χρονου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου