Προς το περιεχόμενο

stevespeeder

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή stevespeeder

0

Φήμη

  1. Superfunk thanks για το ενδιαφέρον buing guide. ;) Για τις Strat plus και plus ultra καμμια γνώμη?
  2. Το σκάσιμο ενός Ash , δε θα το έχεις ποτέ με basswood , αλλα όχι οτι είναι και κακό. Απλά θα χρειστέις καλούς μαγνήτες. Βάλε τίποτα fender custom shop και θα είσαι οκ.
  3. Φιλε πρωτα απ' όλα αν ο ήχος που σε ενδιαφέρει είναι super high gain, όπως είπε το προηγούμενο παληκάρι, ψάξου περισσότερο με την προενίσχυση. Εκεί είναι το 70-80% του ήχου.Φρόντισε να έχεις fast attack (κοφτή ατάκα) και κάνε scooped ρύθμιση στο EQ (κόψε μεσαία, κλπ). Όσον αφορα τα ξύλα, το basswood είναι μια χαρά για αυτό που θές (ουδέτερο ηχόχρωμα) το μαόνι θα σου έδινε λίγο πιο dark και mellow (βαθύ και γλυκό) ήχο, ενώ τα alder, maple , ash , πιό πρίμο-σκαστό-σκληρό. Ειδικά το ash, "γυαλιά σπασμένα καταπίνεις" που λέει και το τραγούδι.. Όσον αφορα μαγνήτες θες κάτι με τουλάχιστον 12 Khom έξοδο, απο κεί και πέρα βρές το ηχόχρωμα που σου αρέσει. Ο JB είναι top αλλά περισσότερο για rock (ξερός) ο EMG έχει πολύ συνθετικό και preset ήχο με μικρές δυναμικές λόγω active. Θα σου συνιστούσα duncan custom, ή duncan distortion για πολύ γκάζι. Σε invader μην πάς, πολύ θολούρα και απο καθαρά ΜΗΔΕΝ.. Εχω ανεβάσει ενα video που συγκρίνω μια Washburn με ash και JB, μια Wolfgang με basswood και κατι ανάλογο με με duncan custom, και μια Les Paul με μαόνι και Burstbucker (η βασίλισσα για μένα). Θα καταλάβεις πολλά... Εδώ..
  4. Αν ηταν "μεγάλη εταιρεία" ο κύριος Wayne δεν θα με έγραφε στα @ρχ.δ!α του , και θα απαντούσε σε κανένα mail 4 μήνες τώρα.
  5. Μπααα.. Ο ταχυδρόμος δεν χτύπησε 2 φορές, αλλά ούτε μία. :( Μας τά 'φαγε τα λεφτά ο Αμερικάνος πατριώτηη..
  6. Οι classic πολύ καλές κιθάρες, αλλα ποτέ καλύτερες απο τις Standard. Οι διαφορές εχουν αναλυθεί.Και ναι, τα ξύλα δεν είναι ίδιας διαλογής.Αν σε κάποιους φάνηκαν πιό δυνατές, είναι οι κεραμικοί (500Τ) αλλά το output δεν έχει να κάνει με την ποιότητα... Επίσης τα μπράτσα 60's ποτέ δε θα σου δώσουν περισσότερο όγκο-sustain απο ένα 50's αλλά πάντα μιλάμε για μικρές διαφορές. Εlio , + 10. Τις έχω και τις 2 (prs custom 22 και LP standard).Καλή η μοντερνιά της PRS και τέλειο όργανο ποιοτικά, αλλα η LP έχει μία χροιά ρε παιδί μου, κάτι εκεί στα μπασσομεσαία, μία γλύκα που δέν έχει καμμία άλλη . Chambered κλπ... Μέχρι τις αρχές του 80 ήταν όλες τελείως solid (μα τελείως).Αφού οι μισοί πάθανε δισκοπάθεια είπανε να τις ελαφρύνουνε και εφήβραν το 9 hole pattern. . Μετά το 2007 (νομίζω) τις κάνανε όλες chambered (κούφιες) . Συνεχίζει να βγαίνει και η παλιά standard (swiss cheese) με το όνομα traditional. H νέα standard είναι chambered. Έχω παίξει με πολλές , και βρίσκω τις chambered διαφορετικές. Πιό ακουστικούς ο ήχος, φέρνουν λίγο σε σκαφάκι.Προσωπικά προτιμώ τις παλιές, αλλα περι ορέξεως ...
  7. Παιδιά μακρυά απο τις webstrings.... Διάβασα για αυτές σε κάποιο thread μέσα σε αυτό το forum. Έκανα μία παραγγελιά 10 σετάκια τον Δεκέμβριο, οι χορδές ποτέ δεν ήρθανε, ο τύπος στην αρχή μου έλεγε στα mail να περιμένω, και απο ένα σημείο και μετά δεν απαντάει. Με έχει γράψει δηλαδή ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Δεν μπορώ να διεκδικήσω τα λεφτά μου πϊσω απο το PAYPAL γιατί έχουν περάσει προ πολλού οι 45 μέρες του dispute οπότε πήρα τα @ρ#!δ!α μου. Με τις υγείες μου και ας πρόσεχα.. Steve
  8. Ευχαριστω πολυ, και καλως σας βρήκα. Κατ' εμε η Gibson εχει ήχο καμπανάτο , η Wolfgang ήχο τρομπέτας , και η Α20 ήχο Άρπας ;D, αλλα θέλει άλλο μαγνήτη γιατι ο Jeff Beck δεν της πάει καθόλου. Anyway ανέβασα και ένα βιντεάκι με βρώμικα.. Εδώ : feel free to comment.. 8)
  9. Γεια χαρα σε ολους τους τρελλους με τις κιθαρες! Ειναι το πρωτο μου post και ειπα να ανεβασω ενα video που συγκρινω ηχους απο κιθαρες και μαγνητες γενικα. Είναι μία Gibson LP standard μια Peavey EVH Wolfgang και μια Washburn A20 (late seventies) απο το εργοστάσιο Matsumoku τηs Ιαπωνίας (Aria κλπ.) To video ειναι εδω: Και παλι χαιρετισμους ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου