Προς το περιεχόμενο

BOB10LAMIA

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    54
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    λαμια

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή BOB10LAMIA

0

Φήμη

  1. Αυτος.....BLUDOTONE BLUDO-DRIVE http://www.youtube.com/watch?v=QsVmCuhb31o http://www.youtube.com/watch?v=7NuDnwgnTA4
  2. Γεια χαρα κι απο μενα! Πρωτα ξεκινα απο τον ενισχυτη που θα χρησιμοποιεις και παντα πρεπει το πεταλ να παιζει καλα στον δικο σου ενισχυτη Το 80-90% του καλου drive ειναι το καναλι του ενισχυτη που θα παιζεις Αρα, πρωτα παρε εναν ενισχυτη με ποιοτικο drive......δυστυχως ο πολυ καλος ηχος ειναι συνδιασμος: ενισχυτης,καμπινα,κιθαρα κ.λ.π Αν θες και μια γνωμη για πεταλακι τσεκαρε το ETHOS OVERDRIVE που μπορει να παιξει σε πολλουε ενισχυτες.................................... αλλα θελει πρωτα πολυ καλα χερια ;) ;) ;) ;) ΥΓΕΙΑ!
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ! Πολυ πολυ καλος ηχος σε μιση και κατω τιμη....
  4. Εαν σε ενδιαφερει μια γνωμη ακομα, τσεκαρε τον CERIATONE OVERTONE Επισης οτι αλλο σου αρεσει στο www.ceriatone.com ο τυπος ειναι μαστορας και επειδη πουλαει στη USA εμεις κερδιζουμε απο τους φορους! Στα λεφτα αυτα δεν θα βρεις κατα τη γνωμη μου κατι κοντινο σε αυτο! Τσεκαρε επισης ποσο εχουν απο αλλους κατασκευαστες παρομοια μηχανηματα..... ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!!
  5. Για μενα αξιζει να δωσει καποιος ενα μεγαλο ποσο αρκει να παρει κατι που θα τον γεμιζει.... Αρα κανε δοκιμες (παντα στο ιδιο σετ-απ,οχι ''μου ειπε ο Μητσος''.....) και δες τι σου αρεσει! Τα μεγαλα ονοματα τα πληρωσα οσο λιγοι και δεν πηρα αυτο που ηθελα.....σιγουρα ειναι και εμποριο πλεον (fender,gibson,prs....) Απο τοτε που εσβησα τα ονοματα και τεντωσα τα αυτια μου πηρα οτι ακριβως ηθελα!!!!!! ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!!! ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  6. Δες καποιον DR-Z η ceriatone.com σε αυτα τα λεφτα.....σιγουρα ανωτερη ποιοτητα! Ακομα καλυτερα κανε υπομονη,αυξησε το ποσο και παρε κατι σουπερ για μια ζωη....
  7. Καλη κιθαρα με καλο ενισχυτη πρωτα. Τα αλλα θα ερθουν σιγα σιγα..........
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! Εαν θες μια φοβερη λυση και τιμη θα προτεινω το WET REVERB! Το εχω τεσταρει με εντυπωσιακα αποτελεσματα στον καθαρο ηχο Κατα την ταπεινη μου γνωμη δυσκολα θα βρεις καλυτερο κατω απο τα 900 ευρω. Ριξε μια ματια με εναν καθαροτατο ενισχυτη!
  9. Φυσικα ειμαστε υπερ της χοληστερινης!!!!!!...οποτε τα φαγητα ειναι δωρεαν! Με αυτον τον τροπο εχω γνωρισει και εχω μαθει πολλα απο αξιολογα ατομα μεσω του ΝΟΙΖ. Με τη συγκριση μαθαινουμε ολοι!!!! ----Το βραδυ ανοιγω το pc λογω δουλειας και φυσικα φιλε marathon μπορεις οποτε θες να παρεις στο6944920950 υγεια!
  10. Κατ'αρχην οτι λεω εγω δεν ειναι το σωστο αλλα ΠΑΝΤΑ προσωπικη αποψη. Ο DETEMPLE αγοραζει τονους ξυλα και κραταει το 3% μονο. ΣΙΓΟΥΡΑ βεβαια αυτο δεν λεει κατι μπροστα στο ηχητικο αποτελεσμα. Η δικη μου αποψη (αφου αγορασα-πουλησα πρωτα πολλες,πολλες fender.....) ειναι οτι η fender masterbuilt που εχω (μοναδικη custom που κρατησα) μοιαζει αδεια μπροστα στην DETEMPLE μου και το ιδιο μπροστα στις D'PERGO Φυσικα μπορεις με μεγαλη μου χαρα να παρεις οποιαδηποτε αλλη strat και να ερθεις να παιξουμε (με δωρεαν παροχη καφε-φαγητου!) και να βγαλεις τα δικα σου σιγουρα συμπερασματα! ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!
  11. Γεια και απο μενα, πολυ ωραιο θεμα!! Παροτι για μενα με ενδιαφερει μονο ο ηχος, και ΠΑΝΤΑ χανω σε μεταπωλησεις θα ηθελα να πω τι γνωμη μου. Σιγουρα τιποτα δεν ειναι απολυτο και κανενας δεν ξερει αυριο τι θα γινει. Πιστευω λοιπον οτι ΙΣΩΣ αποκτησουν αξια καποιες κιθαρες με σπανιο και ποιοτηκοτατο ηχο απο κατασκευαστες που ειναι μεγαλοι σε ηλικια και σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχουν. Ο πρωτος που ερχεται στο μυαλο μου ειναι ο καλυτερος κατασκευαστης που εχω παιξει στο ειδος του, (προσωπικη αποψη παντα) M.DETEMPLE (WWW.DETEMPLEGUITARS.COM) Κατω απο 5500 δεν υπαρχουν ουτε used στο ebay,αρα αν ο παππους φυγει? Στην ιδια κατηγορια βαζω και τον JOHN CARRUTHERS οπως και καποιες fender masterbuilt απο masterbuilters που θα σταματησουν. Τετοιο παραδειγμα εχουμε απο το παρελθον τον HOWARD DUMBLE ο οποιος ξαφνικα σταματησε (τωρα φτιαχνει καραμπινες?!??!!!??!!) και οι ενισχυτες του κοστιζουν απο 40.000 μεχρι 80.000$ !!!!!!! ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΑΡΑ!
  12. Γεια χαρα! 3 προτασεις αναλογα χρημα και γουστα!! 1) www.ceriatone.com καποιο απο αυτα θα σου κανει και δεν θα βρεις ευκολα καλυτερο κατω απο τα 2500 ευρω 2) DEMETER ψαξε τα μοντελα αναλογα με σενα..... 3) SOLDANO DECATONE αν διαθεσεις παραπανω (βλεπε ebay κ.λ.π) το οποιο συνδιαζει 3 καναλια σε αρκετα καλη ποιοτητα ----ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ!!!!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου