Προς το περιεχόμενο

ZIKO

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    308
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ZIKO

Artist

Artist (1/4)

-3

Φήμη

  1. οι neck through εχουν υπερβολικο sustain , οπως ειπε και ο sfunk ειναι ενας υπερεκτιμημενος παραγοντας.( vai/satriani που τα κομματια τους εχουν long sustaining notes παιζουν με bolt on και με floating trem!) Επισης για το upper fret access δοκιμασε να παιξεις με οποιαδηποτε rg aanj , με οποιαδηποτε wolfgang type και μετα πιασε πχ jackson kelly/king v/rr για να συγκρινεις bolt-on με neckthrough .
  2. Γιατι το μυαλο σου εχει παρει αναποδες στροφες ? :o κρατα τα λεφτα σου,πουλα την rg σου και τραβα παρε καμια rg prestige ή αν οπως λες σου αρεσει το σωμα των s, παρε μια s prestige. Τι πιο φρεσκο και υγιεινο !
  3. τσιτιριδης last year. Εχει κλεισει κανενα 6μηνο στανταρ.Δεν υπαρχει πια ελληνας αντιπροσωπος της carvin .
  4. η s που εχεις βαλει εχει 22 ταστα και η rg που δειχνεις εχει 24 ταστα . ξανασκεψου το
  5. τις εχεις δοκιμασει μονο σε ακουστικη η και σε ηλεκτρικη ? Εχω δοκιμασει τυπου wegen,δηλαδη τις dunlop primetone που ειναι ουσιαστικα οι ιδιες πενες, αλλα σε ηλεκτρικη και με distortion δεν ταιριαζει τετοιου τυπου πενα γιατι χανει την σαφηνεια της η "πενια".
  6. Εχω χρησιμοποιησει αρκετες του εμποριου αλλα και μερικες ακριβες.Αναμεσα τους και τις brossard και τις red bear. Απο τις brossard εχω αγορασει και κοκκαλινες και ξυλινες.Οι ξυλινες εχουν πολυ ωραιο attack και ειναι και λαξεμενες ωστε να καθονται πολυ ανετα στο χερι ΑΛΛΑ τρωγονται πολυ γρηγορα . Η φθορα τους ειναι και αμεσα εμφανης. Αυτες απο κοκκαλο ειναι σαν να ξυνεις τα νυχια σου πανω σε πινακα !!! εχουν πολυ ανατριχιαστικο attack αν και ειναι σε καποιους μπορει να αρεσει. κατασκευαστικα ειναι αρτια απλα δεν αντεχεται να ακους το κοκκαλο να γραντζουναει τις χορδες. Απο τοτε ομως που δοκιμασα τις red bear δυσκολα μπορω να παιξω με αλλη πενα , που ειναι και καλο και κακο. Ειχα μαθει να παιζω με μεγεθος/σχημα του Ibanez Paul Gilbert που ειναι πιο φαρδυ στο πλατος απο τις κανονικες αλλα ηθελα να "κολλαει" πιο καλα πανω στις χορδες .Γιαυτο και την αγορασα σαν δοκιμη ( 20 ευρω παρακαλω) αλλα ειναι πραγματικη απιστευτη . Ειναι κατασκευασμενες απο ενα συνθετικο που φερνει σε καυκαλο χελωνας :o . Δεν φθειρεται με τιποτα ! Μονο το logo εχει ξεθωριασει απο τον ιδρωτα αλλα κατα τα αλλα ειναι σαν καινουρια. Το καλο ειναι οτι τις βγαζει σε πολλα μεγεθη και σε αρκετα πλατη.εχω προτιμησει τις b style με παχος 1,5 . Αν την εχανα ( το μονο αρνητικο ειναι οτι μπορει να ειναι μπροστα σου και να μην την βλεπεις λογω οτι ειναι σχετικα διαφανη) ,σιγουρα θα τα εσκαγα για να παρω αλλη
  7. Να κανω μια ερωτηση ? Πως αντιδρα το axe-fx στις δυναμικες του παιξιματος ? Εαν χαμηλωσεις το volume της κιθαρας καθαριζει ο ηχος ?Αν χτυπησεις πιο δυνατα τις χορδες το καταλαβαινεις στο ηχητικο αποτελεσμα ? Αν γυρισεις το tone pot γινεται αντιληπτη η αλλαγη στον τονο ? Γιατι οτι Pod και να ειχα δοκιμασει στο παρελθον(και software) δεν παρατηρουσα καμια σημαντικη αλλαγη .
  8. τα πηρες τελικα marathon ? ειναι πιο βαρια απο τον μεσο ορο ? θα τα προτεινες χαλαρα ? τα εχω δει στο stew mac αλλα εχουν εναν μηνα + αναμονη για στοκ
  9. πολυ κορμο basswood χρησιμοποιουν και στις ebmm , μηπως ειναι και αυτες αχαρακτηριστες ? ;D
  10. γιατι κολλας στον τρικαναλο ? υπαρχουν και δικαναλοι που ειναι φτιαγμενοι μονο για μεταλ. πχ Jcm800KK που εχει πολυ ωραιο και χαρακτηριστικο distortion . H ακομα και μονοκαναλοι οπως ο laney gh100. H γυμνη αληθεια ειναι οτι κανενα πεταλι δεν θα σου δωσει την ζεστασια και του punch ενος γομαροενισχυτη που μπαινει στο clippin zone
  11. οπως και οι φτηνες bc rich και οι dean. αλλο original fr αμερικανικο και αλλο το original fr κορεατικο.
  12. το floyd δεν ειναι αυθεντικο και υπαρχουν πολλοι δυσαρεστημενοι αγοραστες που εχουν ποσταρει σχολια και βιντεακια στο net .τωρα για τους μαγνητες που λες ειναι καθαρα θεμα τι αυτια κουβαλαει ο καθενας.
  13. μηπως τα τρως στον υπνο σου ?
  14. Με τα παραδοσιακα ισια σελακια μπορεις να ρυθμισεις και σε υψος και σε ξεχωριστο intonation την καθε χορδη.δεν ειναι λογικα καλυτερα απο την απλη wraparound ? Ακομα και αν βαλω ιδιο gauge χορδες αλλα αλλη μαρκα ακουω αλλαγη στο intonation . Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου