Προς το περιεχόμενο

Jimakos Sn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Jimakos Sn

0

Φήμη

  1. Jimakos Sn

    Alembic F1-X DIY

    Thnx toneless. Εστειλα email στην εταιρεια και περιμενω.
  2. Έχω απορία να δω αν το "οτι πληρώνεις παίρνεις" ισχύει και εδώ.
  3. Jimakos Sn

    Alembic F1-X DIY

    Ρε παιδιά εχω φάει τον τόπο να βρώ σχέδια και δεν βρίσκω τίποτα. Μόνο για το F2-B βρίσκω. Έχει κανείς κάτι?
  4. Ωραια, κατατοπιστηκα λιγακι. Αυτο σχετικα με το monitor δεν υπαρχει προβλημα, παιρνω τη δικια μου καμπινα μαζι. Απλα το χα απορια αν θες τη χροια του ενισχυτη σου σε live πως γινονται οι συνδεσεις. Κατι αλλο τωρα. Εχω διαβασει σχετικα με τις διαφορες solid state και tube. Το ερωτημα μου ειναι, αν φτιαξει καποιος μια λαμπατη προενισχυση και δωσει μετα στο return ενος solid state, αυτη η "ζεστασια" του ηχου και γενικοτερα οτι αλλη ιδιοτητα αποκτησει απο την προενισχυση θα διατηρηθει περνοντας απο τον solid state για να φτασει στα ηχεια? Το ρωταω γιατι οι λαμπες και οι μετασχηματιστες για προενισχυσεις ειναι πολυ πιο φθηνες απο αυτες των τελικων.
  5. Μπορεις να την ντυσεις με δερματνη που εχει χοντρο "αναγλυφο". Οπως εχουν οι περισσοτεροι ενισχυτες. Αν κι εχει τη φασαρια του. Επι τη ευκαιρια, μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε στην ελλαδα την σιτα-γριλια που βαζουνε μπροστα στις καμπινες?
  6. Χαιρετω το φορουμ. Σκεφτομαι να παρω αυτον τον ενισχυτη για το μπασακι μου http://www.thomann.de/gb/behringer_bx4500h_ultrabass_basshead.htm , σε συνδιασμο με μια "καμπινουλα' 2x12 που σκοπευω να φτιαξω με ηχεια Eminence. Προοριζεται για χρηση εντος σπιτιου και για live σε μικρα μπαρ με την μπαντα, οποτε νομιζω με υπερκαλυπτει. Τον εχει κανεις σκετο ή σε συνδιασμο με τετοια καμπινα? Ενδιαφερομαι για καθαρους "τρομπονιαστους¨ ηχους πιο πολυ αν και δεν εχω πολυψαχτει σε θεματα κομπρεσαρισματος,εφε κτλπ. Ειχα μια προταση απο εναν θειο μου που ασχολειται με το αθλημα με λιγα παραπανω χρηματα να κατασκευασουμε εναν αξιοπρεπη λαμπατο ενισχυτη αλλα το θεμα μου ειναι οπως ειπα οτι δεν ξερω ακριβως πως θελω να βγει ο τελικος ηχος οποτε το αφηνω προς στιγμην. Μερικες τεχνικες ερωτησουλες. ;D Προενισχυση χρειαζονται μπασακια με passive συστηματα μονο? Εμενα π.χ. εχει ενα EMG PJ set στα 18ν. Θα χρειαστω σε καμια περιπτωση pre-amp? Το DI σε εναν ενισχυτη τι ειναι? Εισοδος ή εξοδος? Σε περιπτωση που θελω να παιξω καπου και μ'αρεσει ο ηχος που βγαζει ο ενισχυτης μου, μπορω να παρω τον ενισχυτη-κεφαλη σκετο χωρις την καμπινα και να στειλω απο εκει (μεσω DI, return ??) στην κονσολα? Αυτος ο ηχος θα ειναι μονο απο το EQ του ενισχυτη ή και απο την προενισχυση του? Αυτα προς το παρον. :)
  7. Μπραβο φιλε πολυ ωραιο παιξιμο :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου