Προς το περιεχόμενο

Xtikio

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    48
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Xtikio

  1. 1. είναι το ίδιο 2. ασαφής / χαζή ερώτηση 3. Vintage Modified jazz της Squier
  2. Από τη μια μέρα στην άλλη δεν γίνεται τίποτα. Δουλειά και σε 2 χρονάκια θα είσαι αστέρι.
  3. ελλάδα είσαι. άμα εφαρμόζονταν οι νόμοι έτσι θα'μασταν;
  4. Εννοείς ότι η πυρηνική φυσική είναι πιο δύσκολη;
  5. Το πώς έσπασε και το ποιος το επιδιόρθωσε δεν ξέρεις έτσι; Φαίνεται να είναι δίπλα στα tuners και εκεί παίζει μεγάλη πίεση. Ρώτησες κάποιον ειδικό; Αυτόν που το αγόρασες;
  6. όχι ρε γαμώτο. μία φώτο και αυτή από όταν δεν είχαν έρθει όλες οι κοπέλες :/
  7. Εγώ ρολάρω με Ibanez gsr200, Cort curbow 4FL και Handmade 5ri, φώτος είναι από το 5ρι. Θα ήθελα ένα τζαζ αλλά τώρα περιμένω το κοντραμπάσο μου και δεν παίζει σάλιο.
  8. κάποια θέματα σου είναι πανέμορφα, και άλλα είναι απαράδεκτα :) πάντως όντως σε κάποια σημεία που νοιώθω ότι είσαι πιο σίγουρος για τη φράση σου, γκρουβάρεις όμορφα.
  9. Xtikio

    Mederic Collignon

    πρώτον που ήσουν χτες δεύτερον γιατί πας Σουηδία;
  10. Ωραία αλλά την επόμενη φορά σε μαγαζί που δεν είναι σελφ σέρβις :Ρ
  11. έχω το κόρτ και δεν το προτείνω για 2 λόγους. 1) οι πολύ ψηλές νότες έχουν εκνευριστικά μικρό sustain και 2) στο βωμό του να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις ψηλές περιοχές έχουν φάει τόσο πολύ το κάτω μέρος του σώματος που κάνει uncomfortable το όργανο όταν μελετάς καθιστός. τώρα αν έχεις πόδι οδοντογλυφίδα ίσως σου κάνει.
  12. μέχρι τώρα πως και δε μίλησε κανείς για Sleeping Pillow ;
  13. έχω παίξει το σιγκ του φίλντι και το μπάσσο πετάει κατα τη γνώμη μου. τώρα άν το δοκίμασες και είσαι τόσο κομπλεξικός που παρόλο που σε βολεύει/αρέσει δεν το παίρνεις γιατί πάνω γράφει Κ5 τότε με γεια σου με χαρά σου. Από κει και ύστερα αν θες πάσσιβ θα έλεγα να δώσεις έξτρα 200ε για πάσσιβ σύστημα. Μανίσιους πάσσιβ ούτε εγώ ξέρω σε 5ρι εκτός φέντερ. Προσωπικά τα κόρτ δεν με ενθουσιάζουν, εγώ θα κοιτούσα ειδικά για ρόκ κάτι σε ιβανεζ ή γιαμάχα.
  14. Τους κιθαρίστες δεν τους μιλάν για γκρούβ ποτέ άραγε;
  15. Πάααααααααααααααααρα πολυ ωραία τα είπε ο αποπάνω.
  16. Πολύ βασικες :Ρ δεν έχω χρόνο να το αναλύσω πολύ αλλα αυτο που είπες και παρέθεσα δεν στέκει πάντα και γιαυτό είμαι σιγουρος. Τώρα μιλόντας για κλίμακες/συγχορδιες όπως η ναπολιτάν και λοιπές μακαρονάδες, δεν μπορώ να είμαι σιγουρος στις απαντήσεις μου γιατι δεν τις έχω ψάξει αρκετά. Αν επιμένεις πάντως με προσοπικά μήνυματα ή μσν, όταν γυρίσω το βραδυ, μπορούμε να το συζητίσουμε
  17. Η ντο ναπολιτάν με την ντο# ναπολιτάν λοιπόν τί κοινες συγχορδίες έχουν;
  18. η Ντο με την Ντο# ποιές κοινές συγχορδίες έχουν;
  19. Τυχαίνει να σπουδάζω αυτό που ρωτάς. Τον πανάγαθο σουπερφανκ τον βρήκα λάθος γιατί ο φίλος και αδερφός Dizzy διατήρησε για αρκετά χρόνια Big Band παίζοντας όλα αυτα τα bebop παρέα με τον Πάρκερ (όχι τον πήτερ ;Ρ ) Γενικά αν είσαι familiar με τισ τετράφωνες συγχορδίες, πολύ χοντρικά και τα Brass και τα Reeds παίζουν εναρμονισμένες μελωδιές, δηλαδή αναλύεις την συγχορδία σε 4 φωνές (μετρόντας απο πάνω προς τα κάτω, δηλαδή σε μια Amin7 σε root position 1η φωνή = Σολ 2η φωνή= Μι 3η φωνή= Ντο και 4η= Λα) και τη μοιράζεις βάση έκτασης. Συνήθως επειδή έχεις 5 σαξ και 5 μπρας την πρώτη φωνη την επαναλαμβάνεις μια οκτάβα χαμηλότερα. για τη δουλειά χρειάζεσαι 2 άλτο, 2 τενόρα και 1 βαρύτονο σαξόφωνο και τα μπράς είναι 3 τρομπέτες και 2 τρομπόνια. Αυτά βέβαια ειναι τα στάνταρ. Έχει και άλλους συνδιασμούς. Στα είπα πολύ χοντρικά, υπάρχουν κανονισμοι και κολπάκια για να κάνεις όμορφες ενορχηστρώσεις, χρησημοποιόντας διάφορα και διάφωνα ( :Ρ ) αλλά δεν μπορώ να τα συμπεριλάβω όλα σε ένα ποστ.
  20. Γενικά αν έχεις συνθετικές ανυσηχίες πήγαινε μάθε θεωρητικά.Θα σου λύσουν τα χέρια :) Πράματα όπως οι μετατροπίες, δεν είναι και τόσο απλό να εξηγηθούν σε μία απάντηση σε ένα φόρουμ χωρίς το απαραίτητο μπακράουντ γνώσεων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου