Προς το περιεχόμενο

Adno

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Adno

0

Φήμη

  1. ναι την έχω κάνει και μόνος μου ήδη μία φορά, αλλά θα ήθελα να την πάω κάπου καλά να την κάνει τούμπανο, και γενικά να τον έχω υπόψιν μου ξέρεις...
  2. Γεια σας παιδιά, Έχει κάνει κανείς σας ποτέ setup στο εν λόγω μαγαζί να μας πει καμιά γνώμη? Μη πάω την κιθαρούλα γουρούνι στο σακί. Είναι στο Χαλάνδρι για όσους δεν ξέρουν. Ευχαριστώ. Edit: Να προσθέσω ότι πήγα σήμερα για να πάρω χορδές, elixir 9άρες 11 ευρώ, άψογη τιμή. Όπως έφευγα τον ρώτησα για setup και μου πε ότι κοστίζει 30 ευρώ.
  3. Ξεθάβω λίγο το θέμα, τελικά πήρα τον VC30 είναι made in UK και γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος (αν και το ρεύμα μου τον έχει λιώσει τελευταία όπως ίσως διαβάσετε σε άλλο ποστ). Πάντως ακόμα με tele παίζω φίλε IraklisZS :D .
  4. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα λαμπάτο laney vc30 και χθες που πήγα να παίξω τον ανοίγω ανοιξε κανονικά, παρατήρησα όμως ότι τα πετάλια δεν είχαν ρεύμα, έσκυψα να δω τι παίζει και όταν σηκώθηκα είδα ότι ο ενισχυτής είχε σβήσει. Στη συνέχεια μέτρησα την ασφάλεια του ενισχυτή και ήταν εντάξει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς μήπως υπάρχει και άλλη ασφάλεια μέσα στον ενισχυτή η αν αυτό παίζεται από μοντέλο σε μοντέλο. Επίσης να πω ότι όσον αφορά τα πετάλια μετά απο ψάξιμο με το πολύμετρο είδα ότι ο μετασχηματιστής είχε χαλάσει. Τέλος να πω ότι μου έχει ξανασυμβεί. Τότε τον είχα στείλει πίσω στο dv247 από όπου τον πήρα, και μου χαν πει ότι απλά ήταν καμμένη η ασφάλεια(Τότε δεν είχα πολύμετρο και δεν την είχα μετρήσει). Έχω εγγύηση και μπορώ να τον στείλω απλά σκεφτόμουν μήπως είναι πάλι τίποτα απλό και γλυτώσω τη μανούρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Βασίλης.
  5. Οκ ευχαριστω. Θα τσεκαρω.
  6. Γεια σας παιδια, Ειμαι στη φαση να παρω καλο ενισχυτη ενισχυτη για να μπορω να ευχαριστηθω τις κιθαρες μου, δεν εχω ακουσει ακόμα τον laney αλλα η εμπειρία μου με την εταιρεία μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά θετική. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει που φτιάχνονται αυτοί οι ενισχυτές. Η εταιρεία είναι αγγλική αλλά δεν ξέρω αν και αυτοί οι μικροί λαμπάτοι φτιάχνονται εκεί. Επίσης όποιος εχει να προτείνει κάποιον λαμπάτο στα 15 μεχρι 30 watt(μεχρι 500-600 ευρω με το ζορι) ας το κάνει, σίγουρα μετράει το αυτί αλλα και μια γνώμη είναι πάντα χρήσιμη, α παίζω με μια tele και μια strat και γουσταρω να νιώσω λίγο σκάσιμο και άπειρο twang γιατι με το τρανζιστορ έχω ξενερώσει. Παίζω rock γενικα και κανα instrumental που και που. Α ξέχασα να πω ότι θα χρησιμοποιώ πετάλι οπότε δε με νοιάζει τόσο να έχει distortion ο ενισχυτης. Αυτα. Βασίλης.
  7. Βασικα το low εκει εξομοιωνει τους παλιους marshall που δεν ειχαν gain (ηταν στο τερμα παντα δλδ) και νομιζω ειναι λογικο να εχει λιγη παραπανω ενταση και στο δικο μου ετσι ειναι. Ο telegun μου το χε πει αυτο. Οσο για το gt2 που ρωταει ο φιλος δε το χω παιξει να συγκρινω. Peace.
  8. Μεγεια ρε φιλε ισως στο μελλον να πουλησω το MSD και να το χτυπησω, εισαι παιχταρας μπραβο!
  9. Ειμαι και γω στην ιδια φαση με σενα νομιζω ψαχνω τον ιδιο ηχο περιπου αν καταλαβα καλα, θα βαλω μαγνητες σε μια στρατ που εχω και εχω σχεδον καταληξει σε fender lace sensor blue:neck, fender lace sensor gold:mid και fender lace sensor red:bridge. Σημερα τους ακουσα στην κιθαρα ενος φιλου στο στουντιο και ηταν υπερ-κομπλε. Ψαξε να ακουσεις κλιπακια νομιζω θα ψηθεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου