Προς το περιεχόμενο

MrBlonde

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    thessaloniki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MrBlonde

0

Φήμη

  1. παρεμπιπτόντως το boss bd2 με εχει ενθουσιασει αρκετα...Ακριβουτσικο βεβαια.
  2. Ακριβως επιδει δεν περιμενω θαυματα δεν θελω να παρω και κατι πανω απο 50 ευρο...Επιδει ξερω ομως οτι σε λιγο καιρο θα παρω τι μονοκαναλη λαμπα μου(δε γλιτωνει) θελω να χω κ μια καβατζα ηχο.Τωρα οσον αφορα τον marshall μου απλα θα ηθελα να του δοσω καπως ποιο vintage ηχο.
  3. Εχω ενα marshall mg30dfx και σκεφτομαι να αγορασω ενα πενταλακι να του δοσω λιγο blues\rock ηχο και ειμαι αναμεσα σαυτα τα 2..Περιμενω ν΄ακουσω γνωμες...
  4. Φθηνη στρατ ενωω τη στρατ κατω απο 9 κατοσταρικα..Για να γινω και ποιο συγκεκριμενος καλη στρατ θεωρω τις αμερικανικες που βγαζει το εργοστασιο της corona in california.Thats what im talking about.Και κυριως προτιμω τα vintage μοντελα που ειναι κορυφαια και τα εχω δοκιμασει κιολας και πιστεψε με η διαφορα ειναι μεγαλη απο τα φθηνα μοντελα της fender και στα ξυλα και στο παιξιμο και στον ηχο και λογικο βεβαια γιατι προκειται για οργανα κοντα στα 2-2.5 χιλιαρικα.Αλλα αν θες πραγματικη στρατοκαστερ εισαι εδω..Ξερω θα μου πεις για τη τιμη.Γιαυτο δεν εχω στρατοκαστερ.Κανω υπομονη ομως.
  5. Εγω παντως δεν ειμαι υπερ της φθηνης στρατ.Μια και καλη η τιποτα..Τοσα οργανα υπαρχουν.
  6. Ετσι οπως μ τα λες εγω θα κοβα τη θηκη και το pickard.Κριμα ειναι.Αυτα τα παιρνεις και μετα σιγα σιγα...
  7. Σιγουρα φιλος εχω περασει κι εγω απτη φαση σου κ απλα ιδεες σου δινω.Ειπες αν δε κανω λαθος πως εχεις να διαθεσεις μεχρι κ 600 ευρα.
  8. Δες παντως και κανα demo στο youtube.Αξιζει τα λεφτα του και πιστευω ειναι μια λυση μεχρι να παρεις ενα καλο μηχανημα.Ψηθηκα να το αγορασω κι εγω τωρα.Ειναι οτι πρεπει γιατι ταξιδευω αρκετα και συνδεεται με οτι θες.
  9. Ενοειται.Μπρορεις να το συνδεσεις ομως και με στερεοφονικο.Πες μου οτι δεν εχεις...Παντως το εργαλειο αυτο μπορει να κανει οποιοδηποτε ηχειο να κελαιδησει!!!
  10. Κανονικα παιζει.Combo ειναι.Εγω παντως δε θα δοκιμαζα τι τυχη μου στη harley benton.Δες και το Pandoras box(http://www.thomann.de/gr/toneworks_px4d_pandora.htm).Παιζω συχνα μαυτο μιας και το εχει ενα φιλαρακι και φυσαει..Μπορεις να το συνδεσεις με ακουστικα κ μπαινει σε οποιονδηποτε ενισχυτη.Εχει μεσα εξωμοιωση απο πολλους ενισχυτες,εφε,drum machine,και μπορεις να φτιαξεις και δικο σου εφε.ψαξτο αν σε ενδιαφερει.
  11. Μη το λες...2 χρονια ετρεχα στα γυμναστηρια κ με βγαλε off..Απο τοτε προτιμω τα ελαφρια οργανα.. :P
  12. Επαιζα με μια cort στον ωμο που ειναι 5,5 κιλα για κανα 2 ωρο+ σε ενα jamarisma σε στουντιο και μου βγαλε προβλημα στη πλατη...ΠΡΟΣΟΧΗ φιλε..7 ειναι πολλα!!! ???
  13. Μη ξεχνας μιλαω για τιμες κοντα στα 100 ευρω ετσι..Σε καμια περιπτωση ουτε κι εγω θα τον αγοραζα...Για μενα απλος με πενταλς για να customareis τον ηχο σου..Αλλα...λαμπα... :)
  14. Δες τα rolland cube..Για προπονηση σπιτι που λες ειναι καλη φαση και εχουν και πολλα εφεδακια μιας και γουσταρεις φλοιντ..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου