Προς το περιεχόμενο

Punk As Fuck

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Punk As Fuck

0

Φήμη

  1. link=topic=179623.msg482037#msg482037 date=1281940265] αν και δεν θα βγαινει ποτε σε live ή εξω απο το σπιτι - Ερώτηση.... Γιατί όχι σε live γιατί όχι έξω από το σπίτι? Σαν αυτή έχω εδώ που την είχα τσιμπήσει το 2000 από εδώ και είμαι ερωτευμένος μαζί της ;D επίσης είναι σεταρισμένη ενα τόνο κάτω και δεν έχω αλλάξει ποτέ μου τίποτα πάνω στην κιθάρα. http://www.thomann.de/gr/fender_standard_stratocaster.htm
  2. μήπως αξίζουν τα stage box τελικά? Ή αν γίνετε κάποια μετατροπή σε αυτά ? Γενικά με ενδιαφέρει ίσως ένα έτοιμο καλούπι η ένα έτοιμο box:P Όσο γίνετε η κατασκευή να είναι σωστή για αυτό ψάχνω και εταιρίες.
  3. Παίζουν συνολικά 5 box. 1 4U (32 ch) 2 3U ( 24 ch) 2 1U (8ch) To D.i.Y. σκεπτικό δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα αλλά είναι σίγουρα μέσα στα standard σε κάτι ποιο έτοιμο η ποιο pro? Γενικά θα ήθελα κατασκευαστές ή εταιρίες που κάνουν αυτή την δουλειά(έκανα μια ερευνά και δεν βρήκα και τίποτα το ιδιαίτερο για Ελλάδα).
  4. Ερώτηση :P Μήπως ξέρει κανένας εταιρίες για multibox? Όχι όμως stagebox για wall multibox ψάχνομε.
  5. Συμφωνώ μαζί σου. Το ότι είναι φτηνά κομμάτια δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν. Και έτσι και αλλιώς ότι δίνεις παίρνεις. Τώρα να έχεις tube και καλό ήχο με 500 εκατοστάρικα πχ νομίζω τα λέει όλα. Ίδιες βρόμες εξάλλου είχαν βγει και για την σειρά των blackheart. Εγώ όταν έπαιξα με τον little giant απλά τον αγάπησα :D :D :D.
  6. Είχα κάνει ερώτηση στο guitar store για τον bugera. Απάντηση: φοβάμαι να τον φέρω γιατί δεν ξέρω τι θα μου φτάσει εδώ πέρα θα είναι ολόκληρος ο ενισχυτής η θα ψάχνω τις βίδες.
  7. Ναι έγινε η επιλογή αυτή γιατί θέλουμε κάτι 100% όσο γίνετε σωστό και λειτουργικό για εμάς και τους μουσικούς. Απλά έχω και εγώ τις "αμφιβολίες" μου και είπα να ακούσω 2-3 γνώμες από το forum που εμπιστεύομαι.
  8. Έχουμε μια αίθουσα πχ για πρόβες και ένα συγκρότημα που παίζει σε κάποια ένταση. Η μόνωση που έχει γίνει μπορεί να καλύψει κάποιες συχνότητες μέχρι κάποια db. Συνήθως υπάρχει πρόβλημα στις χαμηλές καθώς ταξιδεύουν και μπορούν να κάνουν αν πχ είσαι σε μια πολυκατοικία το ρετιρέ να τρίζει. Κάνοντας λοιπόν μια μελέτη κατασκευής της κάθε αίθουσας ο μελετητής είναι υποχρεωμένος να σου δώσει ένα standard db όριο στο οποίο δεν θα έχεις πρόβλημα στο να ενοχλείς κάνοντας την πρόβα σου. Το λεπόν :P τα 110 db είναι οκ?
  9. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να δώσω τουλάχιστον για την ώρα, αυτό που μπορώ να σας πω είναι σε γενικές γραμμές η υπογραφή κόστισε κάνα 30ρι ίσως παραπάνω.... Ανέλαβε σχεδιασμό μελέτη και οικοδομικά δηλαδή όλο το πακέτο. Τον επιλέξαμε πάντως γιατί ήταν ολοκληρωμένα αυτά που μας είπε και το σημαντικότερο ότι έχουμε ένα χαρτί που λέει η τάδε κατασκευή κάνει αυτό το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για ένα pro studio. Για HOME δουλειές πάντως την εταιρεία δεν θα την πρότεινα. Καθώς τσιμπάει πάρα πολύ. Θέλω ακόμα μια ερώτηση. Ποιο είναι το ελάχιστο εφικτό όριο db για μια αίθουσα? Έχω ακούσει ότι στα 110db είσαι γενικά καλυμμένος αν οι μουσικοί παίζουν σε λογικές εντάσεις. Ισχύει?
  10. Με λίγα λόγια γλιτώνεις τα μισά και λεφτά από το να πάρεις μια TD-20 πχ και το έχεις σε ένα real set που σε studio που δεν σε νοιάζει ο θόρυβος που κάνει ένα drum set μπορείς να γράφεις midi αλλάζοντας ουσιαστικά τα πιάτα με της roland και συνδέοντας το module της TD-12 με τα triggers! Μου φαίνεται ονειρικό :D ! Είδα στο site για τα trigger που μπαίνουν μέσα στο κάθε tom - snare μια μικρή επέμβαση με δεν αλλάζεις ούτε δέρματα ούτε τίποτα! Κ*&&*α !!!!!!!!!!!!!
  11. παιδιά ερώτηση έχετε dual trigger με αυτόν τον τρόπο? Πχ. στο snare όντα χτυπάς στεφάνι τρικγάρετε?
  12. Φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτό αλλά το όλο σεταρισμα θα γίνει σε mac pro που δεν είναι laptop αλλά ένα παρα πολύ γρήγορο μηχάνημα που δεν φτάνει τις δυνατότητες του laptop όποτε αν έχω latency εκεί δεν θα είμαι σίγουρος ότι θα έχω στο tower. Οι κατασκευαστικές εταιρίες σου δίνουν κάποια standard για το πως δουλεύει default ένα πρόγραμμα με τις απαιτήσεις του. Ευτυχώς είναι κάτι το οποίο έχω καλύψει για τις ανάγκες μου μέχρι στιγμής. BTW βρήκα έναν γνωστό μου που έχει e drums στο σπίτι του ( μια σειρά της millennium ) και θα κάνω ένα test για να δω και τι παίζει με το όλο midi. Το παιδί έχει cubase sx3 και windows xp τώρα τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω, ξέρω ότι κάνει την δουλεία του σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις όποτε ακούγοντας θα συγκρίνω έστω θεωρητικά... Μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί όπου μπορώ να ακούσω κάποιο σύστημα trigering? Λογικά στο drumstore θα παίζει κάτι τέτοιο αλλά θέλω και άλλες γνώμες και επιλογές.
  13. χαχαχαχαχα οκ.......:P έχω βρει κάποια λύση
  14. φίλε για το hi-hat έχω βρει κάποια την λύση ;D http://www.toontrack.com/forum/tm.aspx?m=95435 http://www.toontrack.com/forum/tm.aspx?m=94807 http://www.toontrack.com/forum/tm.aspx?m=92813 Το λεπόν πήγα στον κύριο νακα και είδα και την extreme και έχω να πω ότι είναι ένα πάρα πολύ αξιόλογο set e drums! Το θέμα είναι ότι έχει τα ίδια λεφτά με την TD-12 και είναι πολύ κοντά και στην TD-12 η διαφορά που βρήκα.. ήταν ότι έχει το 360 στα πιάτα κατα άλλα δυναμικές και όλα τα σχετικά είναι ίδια το καουτσύκ της yamaha με τα mesh heads της roland έχει διαφορές άλλα όχι και πολύ καθώς έχεις rebound και στα 2 ( πιο καλά στην roland) αυτό όμως παίζει στον κάθε drumer το πώς το θέλει. Μιας και ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα ακόμα και στην τιμή πιστεύω ότι θα επιλέξω την roland καθώς την εμπιστεύομαι πιο πολύ. Τώρα μου μένει να τσεκάρω ένα καλό σύστημα triger σε φυσικά drums. Έχω δει το update της addictive καθώς το ίδιο κάνει και BFD2 με το που παίρνεις το πακέτο και σπονσοράρει το πρόγραμμα ότι κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά για κάθε e drum που θες να συνδέσεις. (sounds good to me - μιας και έχει πάρα πολύ καλό ήχο ;D) Τα EZ αν και Toontrack αποκλείονται γιατί είναι κλειδωμένα και δουλεύει μόνο το βασικό set και όχι καλά στα πιάτα. Τελικά το σεταρισμα δεν το κάνουν τα μαγαζιά όποτε είναι κάτι που πρέπει να κάνω μόνος μου. ( drumstore - nakas ) Σε αυτό ελπίζω να τα καταφέρω... ::)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου