Προς το περιεχόμενο

gmoukou

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.404
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    12

gmoukou ήταν Μέλος της ημέρας 12 Δεκεμβρίου 2023

gmoukou είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

6 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

13.005 προβολές προφίλ

Συμμετοχή gmoukou

Rock Star

Rock Star (3/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare

Badges

1,2k

Φήμη

  1. gmoukou

    Long Sorry Short

    πωπω... τι ηχάρα ρε Σπύρε...
  2. ωρε Γιώργη τι σφηνάκι ήταν αυτό; Τελειώνει και περιμένω, περιμένω, περιμένω.... πως μας πετσόκοψε έτσι ο μπαγάσας λέω Λίγο λιγότερο δυναμικό θα ήθελα το πιάνο και τα βιολιά ώστε να αναδειχθεί ο σολιστικός χαρακτήρας της κιθάρας (πρωταγωνιστής είναι σωστά; ). Μπορεί να είναι και θέμα μίξης, δεν είμαι σίγουρος για να σου πω. Πάντως, μετά τη πρώτη ακρόσαση μου έβγαλε οτι θα μου άρεσε αν έντυνε ένα βίντεο. σσσωραίος.
  3. gmoukou

    Train Rails in Snow

    Πολύ καλό. Παρότι διαφορετικό απο ό,τι μας έχεις συνηθίσει, αν είχες ενσωματώσει στοιχεία του παιξίματός σου στα της ορχήστρας (λίγο out, λιγότερο "κλασικίζουσες" συγχορδίες/συνδέσεις κλπ) θα ήταν απίστευτο (τροφή για σκέψη).
  4. +1 Μπράβο παιδιά! Όμορφο, ισορροπημένο και τακτοποιημένο χωρίς υπερβολές.
  5. Τα 'λεγα εγώ αλλά.... Κρεατοφάγοι σπεύσατε, δε θα το μετανιώσετε.
  6. Δια στόματος του the music lab (όχι του ελληνικού ωδείου) : By participating in this research, you are helping us to learn more about how musical abilities vary across different populations, ages, locations, and more; and how musical abilities might be related to musical experiences, like listening to lots of music online, or attending music classes in school. The three subtests draw on previous work by Peter Harrison, Daniel Müllensiefen, and Pauline Larrouy-Maestri. You can read about them in the journal Scientific Reports. Κοινώς, μια έρευνα που στο τέλος σου βγάζει το "Musical IQ" [νταξ, ας μη σταθούμε σε αυτή τη π@π@ρ@, no such thing exists(?)]. Είχε πολύ ενδιαφέρον όμως σε ορισμένα σημεία που μπορεί να θεωρείς οτι δίνεις τη σωστή απάντηση και όμως πέφτεις έξω! (εγώ τουλάχιστον...) Δε μπορώ να πω οτι μου φάνηκε έυκολο και μια κάποια συγκέντρωση τη χρειάζεται. https://www.themusiclab.org/quizzes/miq Τροφή για συζήτηση. Βέβαια, υπάρχουν πάντα και οι τέλε που γεμίζουν τις σελίδες
  7. λέει baked maple. αν σου πει ότι είναι σε ξυλοφουρνο αλλάζει;
  8. Έχω παρακολουθήσει τον πεθερό πολάκις να ψήνει ψωμί στο ξυλόφουρνο. Το μόνο που μπορώ να σου μεταφέρω, απο όσα έχω δει, είναι οτι βγάζει οποιαδήποτε υπόνοια ξύλου/κάρβουνου κλπ (αφού φτάσει στη θερμοκρασία που θέλει, μη με ρωτήσεις ποια είναι) και μετά με ένα πολύ πολύ καλά βρεγμένο πανί τυλιγμένο στην άκρη του φουρνόξυλου αρχίζει και σκουπίζει καλά τη βάση. Το τελευταίο προφανώς το κάνει για τις στάχτες αλλά ταυτόχρονα ρίχνει και λίγο τη θερμοκρασία. Μετά, αφού μπουκώσει τον φούρνο με ψωμί (δε μένει εκατοστό ανεκμετάλευτο, ίσως και αυτό παίζει ρόλο) καπακώνει την είσοδο και αφήνει να γίνει η δουλειά. Αν βρω την ευκαιρία θα εκμαιεύσω κι άλλες πληροφορίες, αλλά νομίζω αυτά είναι όλα κι όλα.
  9. Φανταστικό. Είπα θα κάτσω να χαζεψω λιγάκι και το είδα μονοκοπανιά και με μπρος πίσω σε κάποιες εκρηκτικές στιγμές. υγ: δε μπορώ να μη ποστάρω αυτό:
  10. ισχύει αυτό που λέει ο Στράτος, αλλά να υπολογίζουμε ότι παίζει σε κιθάρα Antonio de Torres του 1886... ε, να μη χάνει λίγο κούρδισμα η καημένη;
  11. gmoukou

    Autumn - cigaret13

    (Nels Cline απο τους Wilco έπρεπε να γράψω...) τσέκαρε παίξιμο ο καροπουκαμισας στο 2:40 που αρχινάει το σόλο
  12. gmoukou

    Autumn - cigaret13

    Λοιπόν, η πρώτη εντύπωση, ειδικά στην αρχή, ήταν Wilco και Nels Cline (στις μελωδίες και την έκφραση στη κιθάρα). Μόνο για αυτό, ένα μεγάλο μπράβο απο μένα Φωτάρα! Αυτό δεν είναι απαράιτητα να είναι κακό, εγώ το είδα περισσότερο σα μια εξιστόρηση, ένα περίπατο με (ωραίες) εναλλαγές. Όσο για την 9η στο τέλος και το πως οδηγείται εκεί:
  13. gmoukou

    Dimsonic - All Complete

    Ναι αλλά, εκτός αν υπάρχει λόγος για το αντίθετο, αυτό πρέπει να είναι αντιληπτό απο τον ακροατή. Καλώς ή κακώς (εσύ ξέρεις) αυτός ο χαρακτήρας μου μένει στο τέλος. fine by me
  14. gmoukou

    Dimsonic - All Complete

    Λοιπόν, ανάμικτα συναισθήματα μεν, ωραία αλλά χλιαρή επίγευση δε, που ίσως δεν επέλεγα ξανά προς κατανάλωση. Μου αρέσουν οι ήχοι και οι χροιές/ηχοχρώματά τους αλλά θα μου άρεσε αν "πήγαιναν κάπου" και δεν είχαμε το ίδιο στατικό τοπίο. πχ στο 3:38 μπαίνει ένας νέος, πιο sharp, ήχος αλλά δεν μεταλλάσεται και τοπίο μαζί του, κάτι που θα μου άρεσε πολύ. Υπάρχει πολύ ενέργεια (θετικό), όπως στο τμήμα των κρουστών, αλλά δεν οδηγεί κάπου. Κοινώς, υπάρχει πολύ αυτοσχεδιαστική διάθεση, το οποίο εννοείται είναι καλό, αλλά σε μια μπάντα που αυτοσχεδιάζει, και δη τζαζ, συνηθίζουμε να ακούμε και μια αλληλεπίδραση των υπολοίπων πάνω στο εκάστοτε σόλο και τις δυναμικές του ή την πυκνότητά του. Αυτό δεν το έχουμε εδώ και λίγο μου ακούγεται σαν ένα backing track στο οποίο αυτοσχεδίασες απο πάνω. κίνδυνος δεν είναι μόνο το "να χαλάσει" αλλά και το να μείνει "άδειο" απο δημιουργικές ιδέες. Το κάθε κομμάτι θέλει το χρόνο του, να το ακούσεις και με καθαρό σε δεύτερο χρόνο για να δεις τι δουλεύει καλά και τι όχι, κλπ. Μη τα βιάζεις. Φτάνουν με τη μορφή του αυτοσχεδιασμού, το οποίο είναι ένα ωραίο περαστικό στοιχείο. Αυτό ναι, είναι. Θα έλεγα οτι είναι μια ωραία στιγμή να το εντάξεις/παντρέψεις στο στυλ που μέχρι τώρα σε έχουμε συνηθίσει. Επιμένω, μη τα βιάζεις.
  15. gmoukou

    Mourkousis Yorgos | Modulus (2023)

    Σε ευχαριστώ Γιάννη! Περί της κατανόησης, μη φανταστείς.... και εγώ που εξερευνώ αυτούς τους ήχους, πάντα χρειάζομαι χρόνο για να καταλάβω τι και πώς συμβαίνει... θα ψαχτώ για το σονοξ, ευχαριστώ πολύ! Έχουμε και τίποτα εναλλακτικό υπόψιν; (έτσι, γνώση να μαζεύεται)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου