Προς το περιεχόμενο

mitos51

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Παραδοσιακό Όργανο
  • Gear List
    ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΛΥΡΕΣ,ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ,ΑΡΜΟΝΙΟ,ΚΙΘΑΡΑ
  • Day job
    Συνταξιουχος
  • Τόπος
    Κοζανη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mitos51

0

Φήμη

  1. Και που να ακουσεις και τα χειροτερα φιλε μου armonista.Τωρα μου λεει οτι ουτε και το Pa 800 μπορει να μου βρει οποτε του ζητησα για μια φορα ακομα να μου στειλει τα λεφτα μου.Βαρεθηκα πια μ`αυτον τον π....η :-\ Τελικα τα λεφτα μου τα χαιρετησα στρατιοτικα :(
  2. Σας ευχαριστω πολυ παιδια!Ξερω πολυ καλα γερμανικα! Να σας πω και κατι να γελασετε!Εμεις εδω ψαχνουμε να βρουμε εγχειριδιο για το οργανο και ο Ιαπωνας μας τα γυρισε παλι. Λεει οτι δεν μπορει να βρει Pa800 αλλα αν περιμενω μπορει να με βρει Pa500 με 1500 Eυρο >:(Οπως καταλαβαινετε με δουλευει αγρια!Οποτε του ζητησα για μια φορα ακομα να μου στειλει τα λεφτα μου. :-\
  3. Παιδια μηπως εχει καποιος απο εσας το βιβλιο χειρισμου του Pa 800 και του Pa 500 στα ελληνικα?Εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορεσα να βρω. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  4. Παιδια σας εχω νεα! Τελικα δεν μπορει να μου βρει το Extreme και ειπε οτι θα μου βρει το Pa 800! Λεει οτι μπορει πιο ευκολα να μου το βρει! Αντε να δουμε!
  5. Καλη μερα σας παιδια! Τωρα μολις πηρα μηνημα απο τον Ιαπωνα και μου ειπε οτι αυριο θα μου στειλει το Extreme με τα 61 πληκτρα και επειδη μου εστειλε και την καρτα προχθες μου ζητησε να πληρωσω τα μεταφορικα που ειναι 200 Euro εδω με την παραλαβη! ???(Μου τα κοστλογησε ως εξης,500 Euro την καρτα με τα μεταφωρικα της και 1000 Εuro το Extreme του οποιου τα μεταφορικα θα πληρωσω εγω εδω,και ενα QY 10 που κοστιζει 50 Euro(συνολο 1540 Εuro που του εστειλα).Αν γινει ετσι ειναι πολυ καλο! Αντε να δουμε...! Εσεις τι λετε?
  6. Ελπιζω στο τελος ολα να πανε καλα,δηλ.θελω να ελπιζω. Μου υποσχεθηκε οτι σημερα θα μου εχει καλα νεα,αλλα ακομα περιμενω.Δεν ξερω ρε παιδια,αλλα τα νευρα μου εχουν γινει κροσια.
  7. Γεια σας παιδια! Εχω νεα απο τον Ιαπωνεζο.Μου εστειλε μια καρτα EXB MOSS και μου ειπε οτι θα μου βρει ενα Korg Triton Extreme 61 πληκτρα και θα μου πει ποσο κανει ???
  8. Μετα απο τοσες δικαιολογιες και εμενα speedlight μου περασε απο το μυαλο.Ευχομαι να ξεμπλεξω οσο γινεται πιο γρηγορα μ`αυτον. Αυτες οι δυο προσφορες ειναι παρα πολυ καλες,ειδικα εκεινη για το extreme. Και παλυ σ`ευχαριστω πολυ και πολυ πιθανο να καταληξω σ`αυτην.
  9. chembeast μια φορα την παταει ο ΠΟΝΤΙΟΣ! ;)
  10. Για την βλακεια φιλε μου stelio εχεις δικιο.Οσο για το Karate ηταν το ποιο ωραιο,το ειχα αναγκη! :)
  11. Ο Ιαπωνεζος μου απαντησε σημερα οτι αν δεν θελω το V2 μπορει να μου βρει ενα Τriton Extreme.Αντε να δουμε >:(!Δεν πιστευω πλεων τιποτα.Ισως να του εγεινε και συσταση απο το ebay. Οσο για την ερευνα αγορας φιλε μου speedlight ηταν μεγαλη μου βλακεια. Παντως σας ευχαριστω πολυ ολους και θα σας πω τι θα γινει τελικα.
  12. Αυτο ειναι φιλε μου.Αξιζει να το πληρωσω 1500 Ευρω μεταχειρισμενο απο Ιαπωνια? Δεν γνωριζω καν τις προδιαγραφες του.Θα διαβασω το link που εγραψες. Συγγρινεται με το Extreme για το σκοπο που το θελω(ποντιακα λαικα)?
  13. Επικοινωνησα με το ebay και μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα γιατι πληρωσα με εμβασμα. Αυτος δεν ειναι ιδιωτης αλλα μαγαζι. Παντως σ`ευχαριστω πολυ φιλε!
  14. Γεια σας ! :D Ειμαι καινουργιο μελος του noiz και πρωτα θελω να σας συνχαρω για την αντικειμενικη σας πληροφορηση στα μουσικα θεματα! Εχω επισκευθει την σελιδα σας πολλες φορες σαν επισκεπτης και βρηκα παρα πολλες μουσικες και τεχνικες πληροφοριες,και επ`ευκαιρια σας ευχαριστω πολυ γι`αυτο. Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα προβλημα μου.Εχω παραγγειλει εδω και δυο μηνες απο Ιαπωνια ενα Κorg Triton Extreme(76 keys),εχω πληρωσει μεσω τραπεζας 1500 Ευρω και απο αναβολη σε αναβολη με διαφορες δικαιολογιες δεν μου το εστειλε ακομα(η παραγγελεια εγεινε μεσω ebay).Μετα απο ενα μηνα μου ειπε οτι δεν μπορει να στειλει παραπανω απο 30 κιλα στην Ελλαδα,οποτε του ζητησα να μου στειλει αυτο με τα 61 πληκτρα που ειναι 14,5 κιλα.Και απο τοτε αρχισε "δεν το εχω,περειμενε,εχω οικογενειακα προβληματα,εχω ενα Triton Studio V2 να σου στειλω αυτο".Εγω εν τω μεταξυ δεν το γνωριζω αυτο το οργανο ουτε ξερω τις δυνατοτητες του και του ζητησα να μου στειλει τα χρηματα μου.και απ`οτι βλεπω ουτε και αυτα εχει σκοπο να μου στειλει απο τις δικαιολογιες που επικαλειτε στα email Μηπως μπορει καποιος απο σας να μου πει μια γνωμη και για το V2 αν αξιζει τον κοπο? Παιζω Λαικα και Ποντιακα,και εχω το Technics KN-920. Θα το εκτιμουσα πολυ! Φιλικα Αλεκος!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου