Προς το περιεχόμενο

teospir

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    106
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από teospir

  1. 9 ώρες πριν, JimmyPap είπε

    Καταρχάς τέλε με διπλό στο bridge δεν είναι τέλε. Όλος ο ήχος της τέλε είναι ο μονός στη γέφυρα. Αφιερωμένο σε αυτούς που κάνουν τέτοια πράγματα 🤣

     

     

    Αφού το βγάλαμε αυτό από τη μέση τα πράγματα είναι λίγο πολύ απλά. Καμία κιθάρα όπως την έφτιαξε ο Θεός (δηλαδή τέλε με μονούς, strat με μονούς, λεσπώλ και ταυράκι με διπλούς ή P90) δεν κάνει τα πάντα.

     

    Τελε= country, blues, rock

    Strat=blues, rock

    Lp-Sg=blues, rock, hard rock, metal

     

    Αναλόγως προς ποια μεριά κλίνεις θα διαλέξεις και την κιθάρα που σου ταιριάζει. Αν θες κάτι πιο all round πιθανώς μία στρατ με διπλό στη γέφυρα θα καλύψει αρκετά είδη. Αν όμως θέλεις να έχεις όλους τους πιθανούς ήχους μία κιθάρα από το κάθε είδος είναι σίγουρα απαραίτητη.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Ότι πιο σωστό έχει ακουστεί Jimmy Pap 👍

  2. Στις 22/4/2021 στις 5:06 ΜΜ, Alex Raptakis είπε

    Όσο και να αρέσει, οι Tele και όλες οι T-shape κιθάρες δε μου αρέσουν προσωπικά καθόλου. Δε πα να τραγουδάνε και άγγελοι όταν παίζεις, το σχήμα μου φαίνεται χάλια.

    Επίσης αντί για Ibanez έπρεπε να έχει Superstrat, που παραπέμπει σε Ibanez, Jackson, κτλ.

    Και λίγα λες για την "ομορφιά της". 

  3. Σε πολλές περιπτώσεις πληρώνεις και το logo στο headstock της κιθάρας.Η ποιότητα κατασκευής και το ήχος μιας squier classic vibe με μια fender η μιας Tokai Japan και μιας Gibson δεν δικαιολογούν την διαφορά τιμής 2 και 3 φορές πάνω και μιλάω για το ηχητικό κομμάτι και όχι την αξία μεταπωλησης που φυσικά υπερτερούν οι fender και gibson. 

  4. Ξερει κανεις κατι γι αυτο το πεταλι ? Φαινεται καλη λυση για παιξιμο σε χαμηλες εντασεις.Ποια η διαφορα του απο ενα  attenuator ( Μιλωντας ως προς τη μειωση της εντασης)

     

     

     

     

  5. παρε ενισχυτη που να εχει master volume.οι περισσοτεροι παιζουν πολυ καλα σε εντασεις σπιτιου.Απο προσωπικη εμπειρια (τους ειχα ) Engl screamer -Bugera 333 παιζουν πολυ καλα σε εντασεις ωστε να μην ενοχλεις και εχεις και πραγματικο ενισχυτη για καποιο live στο μελλον

  6. θα ηθελα να δω

    1.Απο ποσο χαμηλα στην ενταση του μπορεις να βγαλεις εναν αξιοπρεπη ηχο για σπιτι μιλαμε.(Τον 333 που ειχα δοκιμασει επαιζε αρκετα καλα και σε εντασεις δωματιου)

    2.Η λουπα του παραμορφωνει, αλλοιωνει  η οχι

    3.Απο το footswitch μπορω να αλλαξω απο καθαρο σε crunch η μονο καθαρο -lead -crunch-lead

    4.To crunch καναλι φτανει hard rock καταστασεις οπως πχ το crunch του 333 ?

     

  7. Πιστευω οτι μετα απο τον BRUNETTI MC2 εχω κλεισει το κεφαλαιο αυτο  ( λεμε τωρα )

    Απλα φοβερος. Τον πηρα καινουργιο απο εδω μεσα αφου περιπλανιοτανε κανα 6 μηνο στις αγγελιες.Καμια φορα οταν σε θελει η τυχη  :)

     

  8. Φιλε μου προφανως δε το εχεις. Το καλυτερο για να μη πεδευεσαι πηγαινε στο δασκαλο σου δωσε του 3000 παρε  τις κιθαρες του που σου αρεσαν και 2 καλες βασεις να τις κρεμασεις στον τοιχο ( γιατι εκει θα καταληξουν ) και μη τρελαινεις τα παιδια εδω μεσα που εχουν το ντερτι τους

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου