Προς το περιεχόμενο

pasant

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    47
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pasant

0

Φήμη

  1. Η αληθεια ειναι οτι ημουν κουρδισμενος και σημερα τσεκαρα και το intonation και ειναι σωστο! Δεν ξερω τι να πω.. Ευχαριστω για το σχολιο!! :)
  2. Ευχαριστω πολυ! Δεν ειναι τελειο ουτε αυτο βεβαια αλλα εκανα οτι καλυτερο μπορουσα! :) Θελω δουλεια στα σηκωματα επειγοντως!!
  3. Καλησπερα. Επειδη το αλλο δεν μου αρεσε το ξαναεγραψα. Κι αυτο δεν ειναι τελειο αλλα πιστευω ειναι καλυτερο!! ;) Κραξτε αφοβα!! ;D
  4. Ευχαριστω για το σχολιο! Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να το ξαναγραψω γιατι οντως τα σηκωματα μου δεν ειναι και οτι καλυτερο στο συγκεκριμενο.. :(
  5. Καλησπερα σε ολους, πριν λιγο εγραψα αλλο ενα αγαπημενο σολο απο Bonamassa αυτη την φορα. Περιμενω σχολια. Ευχαριστω :) https://www.youtube.com/watch?v=flA6cVRrkxk
  6. pasant

    Axe Fx 2 tone test - Stel Andre

    Γνωστος παιχταρας! Κι ο ηχος πολυ καλος και το παιξιμο ακομα καλυτερο!! ;)
  7. pasant

    Man of sorrows guitar solo cover

    Ευχαριστω!! :)
  8. pasant

    Man of sorrows guitar solo cover

    Σ΄ ευχαριστω kbasilis για το σχολιο! Να σαι καλα! Η αληθεια ειναι οτι τωρα που το λετε οντως θελει λιγακι πιο πανω η κιθαρα, απλα ηθελα οσο γινεται να ακουγεται ισορροπημενα με το backing track.. ;) Στο επομενο υποσχομαι να το βελτιωσω. :)
  9. pasant

    Man of sorrows guitar solo cover

    Ευχαριστω πολυ gregg!! Τωρα που αρχισα θα ανεβασω κι αλλα στο μελλον, χρονος να υπαρχει και θεληση.. ;)
  10. pasant

    Man of sorrows guitar solo cover

    Κι εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου... Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! :)
  11. pasant

    Man of sorrows guitar solo cover

    Γεια σας κι απο μενα, βρηκα λιγακι χρονο επιτελους και ειπα να κανω την πρωτη μου αποπειρα για ηχογραφηση. Καθε καλοπροαιρετο σχολιο ειναι ευπροσδεκτο (θετικο κι αρνητικο) για το παιξιμο, το βιντεο, τον ηχο κτλ... ;) Ευχαριστω Εγραψα με digitech rp500 απ ευθειας στον υπολογιστη και η επεξεργασια εγινε με το reaper.
  12. http://www.youtube.com/watch?v=THqoxNitT90 Εχω την εντυπωση οτι σ αυτο και στου Πανταζη που ποσταρα παιζει ο ιδιος κιθαριστας. Ο Φοιβος Ζαχαροπουλος αν δεν κανω λαθος.
  13. Κοιτα, αλλαξα ολες τις προενυσχητριες λαμπες δεν εχει μεινει καμια πανω ουτε αυτη που ειχε βαλει ο μαστορας, τωρα για τις τελικες οπως διαβασα δεν μπορω να το κανω εγω αυτο καθως πρεπει να χεις και λιγες γνωσεις πανω στο ζητημα που εγω δυστυχως δεν εχω!! :'( Εννοειται οτι θα βαλω τα καπακια τους απλα επρεπε να φυγω και δεν προλαβα!!! ;) Αυτο με το καλωδιακι στο fx loop δεν το πολυκαταλαβα να πω την αληθεια ??? δηλαδη θα συνδεσω την μια ακρη του καλωδιου στο send και την αλλη στο return? Κι αν ναι, το αφηνω πανω και παιζω ετσι? αν ειναι ευκολο ας μου εξηγησει καποιος! Ευχαριστω :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου