Προς το περιεχόμενο

boainfot

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή boainfot

0

Φήμη

  1. Status Graphite Half-wound..λίγο πιο πριμαριστός ήχος απο Flatwound και δεν γδέρνουν την ταστιέρα. http://www.status-graphite.com/status/frames/index_home.html
  2. Παλαιότερα έπαιζα με DR μέχρι που δοκίμασα τις Status Graphite. Ακριβές μεν αλλά αντέχουν, έχουν σταθερή ποιότητα και φοβερό ήχο. Εκτός απο Roundwound (με δυο διαφορετικά cores) υπάρχουν και Flatwound αλλά και Halfwound (με ήχο ανάμεσα σε roundwound και flatwound, ούτε πολύ bright ούτε όμως πολύ μουντές).
  3. Motherboards που δέχονται δύο CPU υπάρχουν πια μόνο για επεξεργαστές για servers (πχ Xeon). Το πρόβλημα σου δεν είναι ο επεξεργαστής ή η μνήμη, αλλά μάλλον το audio interface που χρησιμοποιείς και/ή το πόσο "φορτωμένος" είναι ο υπολογιστής. Αν μπορείς δώσε κάποια παραπάνω στοιχεία για τον υπολογιστή (μοντέλο motherboard, κάρτα ήχου) ώστε να προτείνω κάτι πιο συγκεκριμένο.
  4. Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα με EMG μαγνήτες σε ένα Ibanez μπάσο, το πρόβλημα διορθώθηκε αλλάζοντας το jack. Ο πιο εύκολος τρόπος να καταλάβεις αν φταίει κάτι τέτοιο είναι με ένα πολύμετρο να τσεκάρεις αν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα (συνήθως) 3 άκρα του jack (χωρίς φυσικά τοποθετημένο καλώδιο). Αν ναι, τότε είναι σαν το κύκλώμα να είναι συνεχώς ανοιχτό και φυσικά αδειάζει πολύ γρήγορα την μπαταρία.
  5. Εγώ πάντως προτείνω αντιβίωση, πολλά ζεστά και χυμούς και σε 2-3 ημέρες θα σου έχει περάσει :D Αν η κατάσταση όμως είναι αγιάτρευτη, σίγουρα τότε το Roland είναι η καλύτερη λύση.
  6. Το Status Graphite Stealth 2 που έχω...αν "κολλήσεις" με τον γραφίτη, δεν υπάρχει επιστροφή...
  7. 1.Θα πρότεινα 4χορδο. Είναι πιο εύκολο στο παίξιμο και φτηνότερο. Η 5 χορδή ουσιαστικά αποτελεί "ηχητική αναβάθμιση" την οποία μπορεί και να μην χρειαστείς (ανάλογα το τι παίζεις) 2.18 χρόνια και ακόμα μαθαίνω... 3. Κάτι σε Ibanez πχ SR300. Τσέκαρε και για μεταχειρισμένο, μπορεί να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο σε αυτά τα χρήματα
  8. +1 για Warwick, μπορείς να παίξεις τα πάντα, είναι ευκολόπαικτα και κρατούν την αξία τους. Για ενισχυτή θα πρότεινα κάτι σε Peavey, πχ http://www.thomann.de/gr/peavey_max_115.htm (κρίμα που δεν βγαίνει πια ο TNT) ή θα μπορούσες να πας και σε κάτι καλύτερο σε μεταχειρισμένο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου