Προς το περιεχόμενο

Odysseus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Odysseus

  1. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προχωρήσει σε 64 bit OS που κυρίως γίνεται για την αναγνώριση περισσότερης RAM... Κι αν μπορεί να τρέξει 32-bit plug ins χωρίς προβλήματα, γιατί άκουσα κάποιους τύπους να έχουν προχωρήσει στα Win 7 64 Ultimate χωρίς να έχουν προβλήματα με Nuendo 4.3 και Cubase 5 αλλά και με τα plug ins τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;)
  2. Wow φίλε, είσαι απόλυτος και δε μ'αρέσει... Πόσα σου δίνει η Gigabyte... Έλα λέγε..!! ;D Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τη γνώμη σου. Yannakis το έχω σκεφτεί -και- αυτό. Να βάλω αν χρειαστεί μια PCI κάρτα Ti σε Asus μητρική. (Αν καταλήξω δηλαδή σε Asus). Ξέρεις μήπως αν παίζει ρόλο το socket σ'αυτήν την PCI κάρτα? π.χ. μια κάρτα PCI για USB 3.0 υποστηρίζει 1156 αλλά δεν υποστηρίζει 1366 socket. Ευχαριστώ και πάλι. :)
  3. Καλησπέρα σε όλους... Κάποιοι φίλοι που ασχολούνται με την τεχνολογία και τη μουσική μου είπαν, για την αγορά της καινούργιας motherboard που θέλω, να κοιτάξω να έχει Texas Instruments (Ti) firewire. Και ο λόγος είναι ότι σε διαφορετικές κατασκευές δημιουργείται πρόβλημα Sync (συγχρονισμού) σε μια σύνδεση μιας κάρτας ήχου (Firewire). Η απορίες μου είναι ότι απ' όσο έψαξα στις Asus motherboards δεν βρήκα κάποια που να έχει (Ti). Και επιμένω στην Asus γιατί είμαι υπερευχαριστημένος εδώ και χρόνια. Η μόνη εταιρία που βρήκα να φοράει (Ti) είναι η Gigabyte. Ξέρει κανείς ποιές motherboard φοράνε (Ti) όχι μόνο από Gigabyte αλλά και από άλλες εταιρίες... Και αν όντως πρέπει να δώσω βάρος στο θέμα της σύνδεσης Firewire να είναι (Ti)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου