Προς το περιεχόμενο

Wild_Rose

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    361
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Ότι δημοσιεύτηκε από Wild_Rose

  1. FYI LTD EC1000 στα 748 ευρώ. https://www.nakas.gr/el/proionta/black-friday/kithares-mpasa-ukulele/ilektrikes-kithares/esp-esp-ltd-ec-1000-ilektriki-kithara-mavro_559202/?fbclid=IwAR3ivRlz0pSXOkLduom7PwyNpGhUzjU6YXzWbKk3p6ctTJYR21huIXwvip4
  2. Ισχύει αυτό που λες, όχι μόνο για τον Νάκα, αλλά και σε άλλα καταστήματα. ΟΜΩΣ υπάρχουν αρκετές προσφορές σε κιθάρες από τον Νάκα, με 200-300 ευρώ πραγματική έκπτωση.
  3. αυτό είναι όλο. επίσης δείτε και ΚΕΤΟ diet. αποφύγετε τα πολλά φρούτα, μακαρόνια, ρύζια, ψωμιά κτλ, γιατί και αυτά είναι σαν ζάχαρη για τον οργανισμό.
  4. δεν είχες την περιέργεια να τα κουνήσεις και να δεις το αποτέλεσμα στον ήχο? τεσπα, Google is your best friend
  5. έτσι όμως μαθαίνεις! εντάξει μετά πουλάς αυτό που δεν θες και παίρνεις αυτό που θες, δεν έγινε κ τίποτα!
  6. από τα τραγούδια που ακούς και σου αρέσουνε, μάθε τα στην κιθάρα. Δες σε ποιά κλίμακα παίζονται και μάθε την. Ξαναπαίξε το κομμάτι, (βρες κάπου το backing track) και αυτοσχεδίασε. Επίσης αν κάνεις subscribe σε διάφορα κιθαριστικά κανάλια στο YouTube, νομίζω πως βοηθάει.
  7. αυτή την EC1000 αλλά σε purple με uncovered Seymour Duncan pickpus, την γλυκοκοιτάω και εγώ εδώ και πολύ καιρό..!!! για πες μας μερικά λόγια και για αυτη!
  8. για μένα τα τελευταία χρόνια, τα ηνία στα VFM κιθάρες έχει πάρει η LTD, που με ένα χιλιαρικάκι έχεις features (binding, perloil inlays, locking tuners, φοβερά φινιρίσματα) που δίνουν άλλες εταιρείες πολύ πιο ακριβά. και εδώ μπαίνει το Marketing, που λέγεται FENDER και όχι Αργύρης. :) όπως πχ στις αγγελίες έχει μια χειροποίητη κιθάρα σε τιμή 1500 ευρώ... οκ ρε φίλε, λες είναι καλοφτιαγμένη.. αλλά θα προτιμήσεις αυτή (και από δεύτερο χέρι μάλιστα) αντί για μια επώνυμη κιθάρα?
  9. Μήπως να πας να παίξει καμιά LTD και να αφήσεις τα aftermarket και πειράματα? πιο οικονομικά θα σου βγει.
  10. πως κατέληξες? δεν έχεις κάποια κιθάρα που να έχει το ιδανικό neck profile και να το θες έτσι?
  11. just do it λοιπόν. Εφόσον είσαι διατεθιμένος να θυσιάσεις όλα αυτά, τότε θα αξίζει τον κόπο και θα είσαι ευχαριστημένος με αυτά που θα καταφέρεις.
  12. μας έχεις μπερδέψει, καταρχάς ο τίτλος του θέματος που άνοιξες αναφέρει "ψυχολογία, χρόνος, μοναξιά και απόγνωση". Τεσπα. Μάλλον απλά θες αυτό το βήμα παραπάνω και έχεις μπερδευτεί με το πως να το πετύχεις. Για να ξεχωρίσεις λοιπόν, απαιτεί να γίνεις τελειομανής και να αφιερώνεις σχεδόν όλο σου το χρόνο (με 1-2 ώρες διάλλειμα για χαλάρωση/socializing φυσικά) πάνω σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Με τα μουσικά όργανα, μάθε ένα αρκετά καλά και μετά πήγαινε σε άλλα. Κάνε focus σε 1 μόνο πράγμα και κάντο καλά. Κάνε λίστα με τα βήματα που χρειάζονται για να επιτύχεις το στόχο σου, ώστε να μην είσαι στα χαμένα. Θέλει επιμονή και πείσμα για να ξεχωρίσεις. Μην απογοητεύεσαι αν δεν το πετύχεις στο χρονικό διάστημα που θα ήθελες. Απλά στο μεταξύ, φρόντισε να μη χάσεις αυτά που έχεις, πχ μην αρχίσεις να ρίχνεις άκυρα σε φίλους..
  13. είσαι και ξεροκέφαλος όμως και δεν ακούς.. ότι είπε ο @JimmyPap +1000 από μένα.
  14. μα αυτό λέω. Ξεκινάς όλους τους προβληματισμούς σου, δηλώνοντας "έτσι είμαι και δεν αλλάζω". Αν θες αλλαγές στη ζωή σου, εσύ πρέπει να αλλάξεις. Και δεν είπαμε να κάνεις κάτι εντελώς έξω από τα νερά σου (αν και το καλύτερο αυτό θα ήταν). μερικές ιδέες είναι, χορός, τέννις, padel, ποδόσφαιρο 5χ5, κάτι με δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων, ζωγραφική (back to the roots)
  15. εγώ πάλι στην καραντίνα που δούλευα και από το σπίτι, βρηκα περισσότερο χρόνο να παίζω κιθάρα!
  16. Το κατάλαβα αυτό που έγραψες, απλά εδώ παίζουν 2 προβλήματα. Το 1ο είναι ο χρόνος το οποίο το έθεσα στο κεντρικό κείμενο. Δε με πολυπαίρνει χρονικά να δουλεύω + να εξελίσομαι για να αλλάξω καριέρα + να κάνω έξτρα πράγματα (εδώ έρχεται η υπέρβαση που αναφέρθηκε πριν). Για να γίνει αυτή η υπέρβαση θα πρέπει να είναι κάτι που το απολαμβάνω, ειδάλλως θα είμαι μια μαυρίλα όπου και αν πάω - το χω δοκιμάσει, έχει γίνει, δε τα βγάω από το μυαλό μου. Γι'αυτό και πιστεύω ότι μια μπάντα θα μπορούσε να μου δώσει και το κοινωνικό κομμάτι, και το δημιουργικό. Θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα και πιο σοβαρά... μισό λεπτό, δηλ θεωρείς ότι αν πηγαίνεις κάπου για 1 ώρα κανα δυο φορές την εβδομάδα, όπου θα μπορείς να πεις 2 κουβέντες και να γνωρίσεις και κόσμο, δεν σε παίρνει από άποψη χρόνου σε καμία περίπτωση? καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου, αλλά φίλε μου, μου φαίνεται ότι είσαι αυτό που λεμε πολύ απόλυτος σε αυτά που θες και κλειστός σε νέες εμπειρίες. Επειδή και εγώ πέρασα από παρόμοια φάση, κολλούσα πολύ στο να κάνω κάτι "out of the box" - μέγα σφάλμα. Με 1-2 κινήσεις που έκανα εν τέλη, μού βγήκε σε καλό. Γνωρίζω άτομα που είναι έτσι και πέρα από τη δουλειά, δυσκολεύονται πολύ να κάνουν σχέση για αυτό το λόγο. Και εντάξει, στο θέμα σχέση πάω πάσο, γιατί θες να είσαι με ένα άνθρωπο και να περνάς ευχάριστα, αλλά για την περαιτέρω κοινωνικοποίηση, μην κλείνεις πόρτες. Αν βλέπεις ότι είσαι μέσα στη μαυρίλα όπως λες, τότε θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό που σε κάνει να είσαι χαρούμενος και να προσαρμόσεις ανάλογα τη ζωή σου και να κάνεις διάφορες αλλαγές. Και όλα τα αγαθά του κόσμου να έχει κάποιος, αν μέσα του δεν γεμίζει γιατί θέλει κάτι πολύ μοναδικό, δυστυχισμένος θα είναι. Και όπως είπαν και οι παραπάνω, υγεία να έχουμε, καλή διάθεση και όλο και κάτι θα γίνει και για εμάς. Απλά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και εγκλωβίζεσαι μόνος σου σε καταστάσεις ("δεν είναι δημιουργικό αρκετά", "πρέπει να δουλεύω 23 ώρες τη μέρα")
  17. Τα χόμπυ μου είναι αρκετά κλειστά και μοναχικά για κάποιο λόγο - γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, δυστυχώς ή ευτυχώς. όμως δεν είμαι κλειστός, έχω δοκιμάσει πάρα πολλά, δημιουργικά ή όχι, ψηφιακά ή φυσικά. αυτό που δεν πρόσεξες είναι ότι είπα να ξεκινήσεις κάτι για κοινωνικοποίηση, όχι απαραίτητα επειδή σου αρέσει. Εφόσον έχεις βρει αυτά τα χόμπι και σε καλύπτουν και σε γεμίζουν προσωπικά, πολύ ωραία. ΑΝ όμως θες να κάνεις παρέες, δοκίμασε κάτι που μαζεύεται κόσμος, και ας μην είναι τόσο δημιουργικό, το κάνεις για να γνωρίσεις και να μιλήσεις και με άλλους ανθρώπους.
  18. Με έχουν καλύψει οι από πάνω, απλά να προσθέσω My 2 cents.. δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεκινήσουμε κάποιο χόμπι (πχ χορός) επειδή μας αρέσει ο χορός. Μέσα από αυτό θα υπάρχει κοινωνικοποίηση.. δηλ δες που θες να φτάσεις και μην κολλάς στον τρόπο που θα γίνει. Κάτι θα πάρεις ξεκινώντας κάποια καινούρια δραστηριότητα, είτε σε γνώσεις είτε σε φιλίες. Δηλ. μην είσαι "κλειστός" σε ιδέες. Δοκίμασε πολλά και διάφορα και δες τι θα σου "κάτσει". και τα 3 είναι αρκετά "μοναχικά" χόμπι.
  19. ωραία όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά όχι για αρχάριους. Ας καθίσει ο φίλος μας να παίξει με τα κουμπάκια του ενισχυτή του, να δει τι κάνει το καθένα και πως μπορεί να διαμορφώσει τον ήχο του προτού μπει (αν θελήσει) στη digital πλατφόρμα. my 2 cents.
  20. και προχθές σκεφτόμουν πόσο μεγάλοι είναι οι RS και συνεχίζουν τις περιοδείες.... RIP.... αν δεν έχετε διαβάσει την αυτοβιογραφία του Keith Richards, αναφέρει ένα περιστατικό όπου ο Mick Jagger είχε μια "διαφωνία" με τον Charlie, η οποία λύθηκε με ένα δεξί κροσέ του Charlie επί του Mick! από τότε, ουδέν πρόβλημα! :D
  21. Σε καταλαβαίνω, ήταν ένα διάστημα που κάπως έτσι το έκανα και εγώ, υπήρχαν όμως περιπτώσεις που απλά δεν ήθελα άλλο υπολογιστή και προτιμούσα μια πιο "αναλογική" κατάσταση. συν του ότι ο ενισχυτής είναι portable.
  22. βάλε κάνα χοντρό πάπλωμα κάτω από τα ντραμσ!
  23. ναι το έλεγα σε σχέση με το να συνδέει την κιθάρα σε υπολογιστή. Προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο κάποιος που ξεκινάει τώρα να πάει σε λαμπάτο...
  24. +1 Οι Modelling ενισχυτής παίρνουν και mp3/κινητό αν θέλει να παίζει με τραγούδια από πισω. Καλός και ο υπολογιστής αλλά θέλει να τον ανοίξεις (να περιμένεις να ανοίξει), να συνδέσεις το καλώδιο στην κάρτα ήχου, να ανοίξεις το πρόγραμμα... ενώ με τον modelling απλά πατάς ένα κουμπί και είσαι έτοιμος..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου