Προς το περιεχόμενο

akrovatis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή akrovatis

0

Φήμη

  1. supremo το δοκιμασα το ampegSVX αλλα μονο θορυωβο βγαζει το μπασο το ακουω ελαχιστα. στην απευ8ειας συνδεση εχω πολυ καλυτερο ηχο. δεν επιανε ψηλες αλλα οταν σινδεσα επανω και 2 δορυφορους ακουνται και αυτες.
  2. εσυ το παιρνας απο pc που εχεις φορτωσει το σιγκερκριμενο προγραμμα απο οτι καταλαβα. εγω εχω σινδεσει απευθειας το μπασο πανω στον ενισχητη.
  3. εβαλα και κορνα!!!!!!!!!!! συνδεσα και τον εναν απο τους 5 δορυφορους του συστηματος και εβαλα την εισοδο στα front ηχεια.
  4. καλη ιδεα. θα το δοκιμασω καποια στιγμη αλλα χρειαζομαι αλλο σινδιασμο καλωδιων που δεν διαθετω αυτην την στιγμη. μια βαβουρα θα βγει βεβαια αλλα τελος παντων, δοκιμες κανουμε...
  5. korakios δεν υπαρχει ακριβως send-return αλλα μπορει να υπαρχει κατι παρομοιο. πες μου τι σκεφτικες? να τα συνδεσω και τα 2?
  6. ευχαριστω για την απαντηση αλλα ειμαι πολυ καινουργιος. αρα θα βολευτω με το υπογουφερ η με εναν παλιο ενισχητη κιθαρασ που εχω.
  7. εννοειται. λοιπον ξεκινοντας απο το μπασο, εβαλα επανω εναν μετατροπεα που "περνει" το χοντρο jack του μπασου και βγαζει το κλασικο mini-jack. εκει συνδεσα καλωδιο που απο mini-jack βγαζει 2 RCA. το ενα απο τα 2 το εβαλα στην εισοδο του ενισχητη του υπογουφερ. αυτα.
  8. Jasemeister ευχαριστω για την πληροφορια. αλλα νομιζω πως δεν 8α ασχολιθω θα δοκιμασω να παιζω ετσι μεχρι να καει. ετσι κι αλλιως ηταν σε αχρηστια. απλα οπως σου ειπα οταν ακουω παραμορφωση χαμηλωνω. sound_crew μην αρπαζεσε δεν ειπα τιποτα κακο και εγω πλακα εκανα. οντοσ γελασα με την απαντηση σου. απλα με αυτο ειπα ζητουσα και βοηθεια απο καποιον που να πει κατι πιο "ψαγμενο" που οπωσ ειδες βρεθηκαν 1-2. και η δικια μου ερωτηση ετσι κι αλλιως χουμοριστικη ηταν.
  9. Το υπογουφερ ειναι απο συστημα 5.1 για pc το οποιο σημαινει οτι ειναι αυτονομο. το πεταλακι που λες ποσο κοστιζει? παραμορφωση ακουσα σε καποια σημεια αλλα απλα χαμιλωσα λιγο το μπασο και τον ενισχητη του γουφερ κοιταω να μην τον εχω στο τερμα. το ξερω οτι κανεις δεν μπορει να πει σιγουρα απλα ψαχνω γνωμες για να δω αν θα σινεχισω να το χρησιμοποιω. μεχρι στιγμης ψινομαι να σινεχισω. ευχαριστω και παλι
  10. Το συγκεκριμενο που προτινεις δεν το βρικα σε μια γρηγορη αναζητηση που εκανα. βρκα ομως το UX2 στα 166€. αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα μπορω να παρω και εναν κακησ ποιοτητας ενισχητη. αν ειναι να μην καει το υπογουφερ μια χαρα κανω την δουλεια. πολυ καλυτερα απο εναν ενισχητη κιθαρασ ποθ χρησιμοποιουσα πριν. αν με το κλασμενος εννοεις χωρις ενταση κανεις λαθος μια χαρα παιζει. αν εννοεις κατι αλλο διευκρινισε το. ευχαριστω για τις απαντησεις.
  11. αν η απαντηση σου με διασκεδασε θα ηθελα κατι πιο ... εμπειρο
  12. καλημερα σας. καινουργιος στο forum αλλα και στην μουσικη. Οτι ακριβως λεει ο τιτλος. εχω μπασο δεν εχς ενισχητη. εχω ομως ενα παλιο παρατιμενο συστημα 5.1 μαρκα με'καψες (dreamax) και σινδεσα το υπογοθφερ του στο passive μπασο μου. λειτουργει. ποτε ομως θα καει;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου