Προς το περιεχόμενο

Kevin_Jim

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kevin_Jim

0

Φήμη

  1. Το έψαξα λίγο το πράγμα για το DI και ότι είπατε πως μπορεί να χρειαστώ. Από ότι είδα, χρειάζομαι για οτιδήποτε έχω ( synth, κιθάρες, μικρόφωνο ), τουλάχιστον έτσι έλεγε εδώ http://deathbyprotools.com/2008/04/di-boxes-magical-guitar-tone-weapon.html. Τώρα, για τον ήχο έχω ένα home cinema που δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου γιατί ακούω σχεδόν πάντα από τα headphones μου ( AKG K518DJ ). Για το Linux-box μου. Οι drivers από όσο πρόλαβα να δω δουλεύουν μια χαρά. Στα Vista γίνεται το έλα να δεις, που κάθε φορά μου ζητά να βγάλω την κάρτα από το μηχάνημα και να την ξαναβάλω. Παρόλο που το κάνω, συνεχίζω να "τρώω" το ίδιο σπαστικό "device not found". Το όλο project θέλω να το στήσω για προσωπικές ηχογραφήσεις. Φωνή, Κιθάρα, Synth, Ocarina κ.ο.κ. Δεν περιμένω να έχω την ποιότητα που έχω στο studio, αλλά τουλάχιστον να υπάρχει μια αρκετά καλή ποιότητα. Ένα απλό DI box κάνει γύρο στα 30 Euro και ο BEHRINGER XENYX-1002, νομίζω είναι όλος ο εξοπλισμός που χρειάζομαι επιπλέον. Δυστυχώς είμαι πολύ, πολύ, μακριά από το σπίτι μου και δεν μπορώ να σας πω ακριβός τον εξοπλισμό μου. Μόλις επιστρέψω, θα κάνω ένα γρήγορο post με αυτά. Thnx για την βοήθεια και sorry για την αργοπορία το internet εδώ είναι δυσεύρετο. Παρακαλώ, όποια άλλη βοήθεια/πρόταση είναι ευπρόσδεκτη ;). Edit: Ξέχασα να ρωτήσω για τον μετατροπέα από XLR/TPS σε RCA, καμία πρόταση?
  2. Το έψαξα λίγο το πράγμα για το DI και ότι είπατε πως μπορεί να χρειαστώ. Από ότι είδα, χρειάζομαι για οτιδήποτε έχω ( synth, κιθάρες, μικρόφωνο ), τουλάχιστον έτσι έλεγε εδώ http://deathbyprotools.com/2008/04/di-boxes-magical-guitar-tone-weapon.html. Τώρα, για τον ήχο έχω ένα home cinema που δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου γιατί ακούω σχεδόν πάντα από τα headphones μου ( AKG K518DJ ). Για το Linux-box μου. Οι drivers από όσο πρόλαβα να δω δουλεύουν μια χαρά. Στα Vista γίνεται το έλα να δεις, που κάθε φορά μου ζητά να βγάλω την κάρτα από το μηχάνημα και να την ξαναβάλω. Παρόλο που το κάνω, συνεχίζω να "τρώω" το ίδιο σπαστικό "device not found". Το όλο project θέλω να το στήσω για προσωπικές ηχογραφήσεις. Φωνή, Κιθάρα, Synth, Ocarina κ.ο.κ. Δεν περιμένω να έχω την ποιότητα που έχω στο studio, αλλά τουλάχιστον να υπάρχει μια αρκετά καλή ποιότητα. Ένα απλό DI box κάνει γύρο στα 30 Euro και ο BEHRINGER XENYX-1002, νομίζω είναι όλος ο εξοπλισμός που χρειάζομαι επιπλέον. Δυστυχώς είμαι πολύ, πολύ, μακριά από το σπίτι μου και δεν μπορώ να σας πω ακριβός τον εξοπλισμό μου. Μόλις επιστρέψω, θα κάνω ένα γρήγορο post με αυτά. Thnx για την βοήθεια και sorry για την αργοπορία το internet εδώ είναι δυσεύρετο. Παρακαλώ, όποια άλλη βοήθεια/πρόταση είναι ευπρόσδεκτη ;).
  3. Λοιπόν, καταρχάς για σε όλους και καλός Πάσχας! Στο ζουμί. Προσπαθώ να στήσω ένα home studio και έχω τον εξής εξοπλισμό. Έναν ενισχυτή Line 6 ( Spider 2 ). Μια ακουστική κιθάρα και μια ηλεκτρική Ένα Synthesizer με midi I/O. Και ένα μικρόφωνο BEHRINGER ( που αν δεν κάνω λάθος είναι δυναμικό ) Η κάρτα ήχου. Έχω πάρει την M-Adiophile 24/96. Γιατί τα γράφω εγώ τώρα όλα αυτά? Θέλω να συνδέσω το μικρόφωνο, κιθάρα, Keys στην κάρτα και να ξεκινήσω επιτέλους τι ηχογραφήσεις. Το πρόβλημα μου όμως είναι πως θα το κάνω αυτό. OK, τα Κeys θα συνδεθούν με midi αλλά οι κιθάρες και το μικρόφωνο? Οι άλλες I/O της κάρτας είναι RCA. Πρέπει να πάρω κάποιο μετατροπέα για αυτό, δηλ. για να κάνει την έξοδο από το μεγάλο καρφί ( XLR αν δεν κάνω λάθος (πάλι) λέγετε ) RCA? Από όσο γνωρίζω πρέπει να πάρω και μια κονσόλα για το μικρόφωνο γιατί αν το βάλω κατευθείαν πάνω στον ενισχυτή ή κάρτα ήχου χάνει απίστευτα. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. PS: Το όλο Project γίνεται σε Linux Box ( δηλ. μηχάνημα με Linux ) μιας και στα windows δεν βρίσκω άκρη με την κάρτα αφού κάθε φορά μου λέει πως δεν την βρίσκει και ας του βγάζω / βάζω την κάρτα κάθε φορά που πάω να βάλω τους Drivers.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου