Προς το περιεχόμενο

takisffff

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    221
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πνευστά
  • Day job
    Μουσικός
  • Τόπος
    Καλά

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή takisffff

Artist

Artist (1/4)

4

Φήμη

  1. Ok κατάλαβα. Οπότε μιας και η 202 έχει όσα ακριβώς χρειάζομαι από Inputs και outputs μια χαρά θα κάνω και μ αυτή την δουλειά μου. Εντάξει το mix φαίνεται ποιο ευέλικτο γιατί κάνεις την δουλειά μ ένα δάχτυλο αλλά δεν είναι και κάτι το φοβερό. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε Αλεξ και όλους όσους μπήκαν στον κόπο να βοηθήσουν.
  2. Ωραία το mix το κατάλαβα. Το direct δεν εχω καταλάβει ακόμη. Οταν θα το πατάω θα ακούω τον ήχο απ τα ηχεία. Ηχο απ τον υπολογιστή θα ακούω ταυτόχρονα ή τον απομονώνει? Και αν ακούω πως θα ρυθμίζω τις εντάσεις των ηχείων και του pc? Sorry αν σας πρίζω.
  3. Πέρα απ ηχογράφηση Θέλω να κάνω και τα εξήε. α) Κιθάρα-πεταλιέρα-κάρτα ήχου απλά για μελέτη, χωρίς κάποιο πρόγραμμα τύπου guitar rig στο Pc. Στην ουσία να κάνει το ρόλο του ενισχυτή. β) Να παίζει backing track το youtube κι εγώ απλά να παίζω πάνω του με τους ήχους της πεταλιέρας χωρίς κάποιο πρόγραμμα τύπου guitar rig. γ) Να παίζει backing track το youtube κι εγώ απλά να παίζω πάνω του με κάποιο πρόγραμμα τύπου guitar rig. Η μία κάρτα είναι αυτή https://www.thomann.de/gr/behringer_u_phoria_umc202hd.htm?offid=1&affid=355&utm_source=skroutz.gr&utm_medium=clickfire&utm_campaign=feed_id-355 και η άλλη είναι https://www.thomann.de/gr/behringer_u_phoria_umc204hd.htm?offid=1&affid=355&utm_source=skroutz.gr&utm_medium=clickfire&utm_campaign=feed_id-355
  4. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα περισσότερο. Θέλω να βάζω την πεταλιέρα με την κιθάρα στην κάρτα ήχου και να μπορώ ταυτόχρονα να ακούω και ήχο απ το pc. Είτε ο ήχος προέρχεται απ τον daw (όταν ηχογραφώ) είτε απ το youtube (backin track) να παίζω επάνω του. Αυτό θα το πετύχω με mix ή με direct monitor? Ρωτάω γιατί απ αυτό εξαρτάται ποια κάρτα ήχου θ αγοράσω.
  5. Καταλαβαίνω τι μου λες κι επίσης καταλαβαίνω πως δεν είναι ο χώρος μου καλός γι αυτή τη δουλειά. Αλλά αυτό έχω με αυτό θα πορευθώ. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα πάρω λοιπόν τις desktop μιας και με βολεύει περισσότερο. Και μία ερώτηση, άσχετο με το θέμα. Το Mix στην κάρτα ήχου με το direct monitor ποια είναι η διαφορά?
  6. Ηχεία έχω τα M-Audio BX5 D2 https://www.skroutz.gr/s/396649/M-Audio-BX5-D2-Ζεύγος.html και θα μπουν σε ισόπλευρο τρίγωνο 80cm (μ εμένα στην μία γωνία) και απόσταση απ τον τοίχο 40cm. Τώρα για ηχοπαγίδες κλπ ηχοαπορροφητικά δεν πρόκειται να μπει τίποτα γιατί το pc είναι στα σύνορα σαλονιού κουζίνας.
  7. Τα έχω υπόψιν μου, αλλά δεν έχω χώρο επάνω στο γραφείο. Πρέπει να τα βάλω εκτός.
  8. Οχι δεν είναι θέμα χρημάτων. Αλλωστε 5€ διαφορά έχουν. Λόγο περιορισμένου χώρου όμως οι desktop θα με βολέψουν περισσότερο.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Απ τα λίγα που ξέρω τα monitor δεν πρέπει να ακουμπάνε στο γραφείο. Αποφάσισα να πάρω αυτές τις βάσεις λόγο πολύ μικρού χώρου. https://www.thomann.de/gr/millenium_desktop_monitor_mount_dm1.htm Θα κάνουν δουλειά ή υπάρχει πρόβλημα που θα είναι βιδωμένες στο το γραφείο? Μήπως θα έχω καλ΄τερο αποτέλεσμα με αυτές που δεν θ ακουμπάνε καθόλου στο γραφείο? https://www.thomann.de/gr/millenium_bs500_set.htm
  10. Η αναζήτηση τελείωσε. Βρέθηκαν από μέλη του noiz τα Μ-ΑUDIO BX5 που πριν λίγο παρέλαβα, και η Focusrite Scarlett 2i2 Second Generation που περιμένω να έρθει. Midi προς το παρών μου δάνεισαν ένα akai lpk25 να πάρω μία γεύση η οποία μπορώ να πω πως είναι πικρή. Πέρα απ τα πλήκτρα που είναι άστα να πάνε, οι δύο οχτάβες δεν φτάνουν με τίποτα. Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε.
  11. Δεν ξέρω αν τα λέω καλά, αλλά οι κονσόλες με ότι και να τις φορτώσεις δίνουν ένα στέρεο κανάλι. Δεν μπορούν να δώσουν πολλά κανάλια στο πρόγραμμα εγγραφής. Το είχα ψάξει παλαιότερα για να ηχογραφούμε την μπάντα και είχα βρει αυτό. https://www.skroutz.gr/s/6369758/Soundcraft-Signature-12-MTK.html Ισως θα ήταν καλύτερο να πάρεις μία κάρτα ήχου κι έναν μίκτη ξεχωριστά για κάθε δουλειά. Οι κάρτες ήχου προσφέρουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στην ηχογράφηση. Κι αυτό με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει. Απ όσα είχα διαβάσει τότε που το έψαχνα σου λέω. Ουπς. Δεν είχα δει την απάντηση του npap. Αυτή δίνει 4 κανάλια στην εγγραφή και είναι μέσα στο μπάτζετ σου
  12. Στην σωστή τιμή πιστεύω υπάρχουν αρκετά προϊόντα. Αλλά σωστή τιμή γενικά στην Ελλάδα δεν παίζει.
  13. Ε ναι το μπάτζετ καθορίζει τις επιλογές μας. Ενώ υπάρχει πάτος και είναι το 0€, ταβάνι δυστυχώς δεν υπάρχει.
  14. Ναι στο Digital Stereophony κυρίως ακούω τα ηχεία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποιος που να έχει ακούσει τα ηχεία. Οπότε αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να έχω. Τες πα η ακρόαση κάπου εδώ σταματάει. Εχω ακούει τόσα πολλά που κακό κάνω πλέων. Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για τις απαντήσεις σας. Ας ελπίσουμε πως αύριο κάποιος θα βρεθεί που να τα έχει ακούσει live.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου