Προς το περιεχόμενο

blacknwhite

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή blacknwhite

0

Φήμη

  1. Guys έλειξε το θέμα περι hammond,rhodes κ της παναγιας τα ματια!εχω αποφασισει πλεον τι θα αγορασω οποτε μην γραφετε αδικα ουτε για να διαφημιστειτε ουτε για ασχετα κ χανετε τον χρονο σας!!θενξ βέρι ματς!!! 8) Υ.Γ:Περικλη 23 ειμαι κ ηδη παιζω live με μπαντα..δεν με βλεπω να προλαβαινω για επιπλεον live..εχω κ ενα πτυχιο πιανου να δωσω κ πρεπει να στρωθω! ;D ;D θενξ παντως! ;) c yaaa!! :) :)
  2. κ να ειχα τα χρηματα να επαιρνα vintage θα το ετρωγε η σκονη...πρεπει να εχεις χρονο για να ασχοληθεις μ αυτα κ να φτιαξεις τον ηχο σου κ εγω δεν τον εχω :( προς το παρον βολευομαστε κ με ενα hammond B3 vst ;D ;D ;D το keyboard που ψαχνω να αγορασω το θελω περισσοτερο για live k προβες εννοειτε..αν ηταν να το εχω για το σπιτι θα εκανα υπομονη, θα μαζευα κανα φραγκο περισσοτερο κ θα επαιρνα ενα καλο Rhodes αλλα.... Thanks παντως για την συμβουλη Pericle :)..φαινεται οτι γνωριζεις απ αυτα! ;)
  3. ετσι ακριβως ειναι! δεν βαριεσαι...υγεια πανω απ ολα ;D
  4. γνωριζω οτι ηταν μεχρι Απριλη..τωρα αν ξανα ανοιξε καλως.. αλλα για να το λεει η σελιδα κατι τετοιο θα ισχυει! :)
  5. οντως ΑΛΛΑ αυτο ηταν μεχρι μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο...δεν πρεπει να ισχυει ακομα.!!
  6. οσο το ψαχνω καταληγω ολο κ πιο πολυ αναμεσα σε X50 κ Yamaha mo6 (κ ειδικα πιο πολυ στο yamaha)!! +100000000 :) τελικα μονο ετσι θα καταλαβω πιο κανει για αυτο που θελω! ;)
  7. για το YAMAHA MO6 ποια η γνωμη σας?? εχω ακουσει θετικα σχολια γι αυτο!
  8. ισως η ερωτηση μου να ειναι βλακεια κ να αξιζει οντως αλλα οφειλω να την κανω γιατι δεν γνωριζω κ πολλα απο Roland...oποιος γνωριζει ας μου απαντησει....thnx! :)
  9. ;D κι εγω αυτο ηθελα να του προτεινω αλλα ειπα ας το μηπως του φανει μανικι το laptop σε live .... παντως σκεψου το κι αυτο..κι εγω με laptop δουλευω στα live...ασε που μπορεις να φορτωνεις κ samples ανετα αμα χρειαστει για κανενα κομματι βεβαια!
  10. Αληθεια βρε Altone μηπως ξερεις ποσο κοστιζει αυτο το yamaha?? να φανταστω οτι ειναι μια εκδοση μετα το mm6 ετσι?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου