Προς το περιεχόμενο

Dimitris Pap

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    68
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Dimitris Pap

  1. Ξεχασες να αναφέρεις και τα software versions που Κατα την ταπεινή μου άποψη είναι η καλύτερη λύση και πιο οικονομική , τουλάχιστον για την περίπτωση του wavestate που εχει δύσκολο προγραμματισμό στο hardware version , το vst βοηθάει πάρα πολύ. Εννοείται ότι η ποιότητα ήχου είναι απολύτως ίδια.
  2. Καλησπέρα , ευχαριστώ . Βοήθησέ με λίγο που είχες έρθει ?
  3. και αυτό ποοoολύ καλό. Το πιο ολοκληρωμένο workstation αυτή τη στιγμή. Μακράν πολύ πιο εξελιγμένο από το fantom 8 σε όλα.
  4. Το μόνο του μειονέκτημα .... η τιμή του. Δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο στην αγορά , αυτό εκμεταλλεύονται. Έχουν βάλει και τις παναγιάς τα μάτια πάνω , τριπλά oscilators , 96kHrz wavetables, 24φωνο , ασύλληπτα φίλτρα , ήχος μοναδικός , ... Αυτοί πήγαν να κάνουν ένα recreation του πρώτου PPG και το πήγαν σε άλλο level.
  5. Καταρράκτη Ωραίο θέμα ,..... Πω πω τα roland expanders πάνε γόνα ... στισ φωτο πρέπει να φαίνονται τρία JV2080 ένα 1080 σιγουρα καπου εκει κανα jd990 όλα συνδεδεμενα με τα πετάλια. Καταρρακτη πόσα από το κάθε ένα είχε αποθήκη μηπως ξέρεις ??
  6. Φοβερό Keyboard , πολύ υποτιμημένο την εποχή που βγήκε ... νόμιζα ότι δεν υπάρχουν κομμάτια στη Έλλάδα . ότι χρειαστείς ενημέρωσέ με .....
  7. Software + Hardware setup , όπου το DAW οδηγεί το Moog με midi Sync... Αυτά που λέγαμε στο τελευταίο topic περί software και Hardware .... O Συνδιασμός των δύο κόσμων είναι ιδανικός και οδηγεί συνήθως σε πολύ ώραία αποτελέσματα.
  8. Καλημέρα , εννοείται , .... αυτά είναι μόνο σε πειραματικό στάδιο ....
  9. Live on cam ενορχήστρωση και χτίσιμο Cosmic Ambient κομματιού στο Logic, με χρηση live loops. Κάπως έτσι ξεκινάω την ιδέα και εάν καταλήξει σε ενα καλό ηχητικό αποτέλεσμα προχωράω στο arrangement.
  10. που να ακουσεις το repro της ιδια εταιρειας που κάνει emulation τα prophet , εκεί να δεις . Καμία απόκληση με τον original ήχο , και στο spectrum analyzer πουθενά απόκληση. Εαν το περάσεις και μέσα από Hardware προενισχυση εκεί πας σε άλλο level.
  11. Trolley , σίγουρα όλοι το setup του ΠΑΠ θα επιλεγαμε. Αλλά αν μιλάμε για οικονομία χρήματος , χρόνου , κόπου , πρακτικότητας και παραγωγηκότητας, το ίδιο ηχητικό αποτέλεσμα θα είχαμε (για να μην πω καλύτερο) με PC/mac setup , software , controllers , midi keyboards. ..... ίσως όχι ακριβώς μόνο με KRONOS ή Nautilus όπως είπανε τα παιδια , διότι αυτά τα μηχανήματα έχουν περιορισμένη CPU (σε σχεση με εναν υπολογιστή) και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν κάνουν και την τέλεια προσομοίωση αναλογικών synth, έχουν βέβαια άλλα δυνατά σημεία.
  12. Hardware synths setups σημερα είναι για ρομαντικούς. Ένας από αυτούς και εγώ ..... οι υπολογιστες και τα vst πλεον εχουν πάει σε τέτοιο επίπεδο που δεν υπάρχει καμία συγκριση. Ακόμα και σε live setup. Υπαρχουν emulators για τα πάντα, σε πολλές περιπτώσεις, με πολύ καλύτερο ήχο από τα original. Προσοχη μην παρεξηγηθώ!!!! δεν απαξιώνω καμία γνώμη, όλα έχουν την ομορφιά τους εννοείται. Έχω καταλήξει στο ότι είναι ιδανικό να είσαι και στους δύο κόσμους. Με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα μπορουν να συνδιαστουν τέλεια.
  13. Καλησπέρα , ... Ωραίο το άρθρο του Douglas . Ποιος να φανταζόταν τότε ότι όλα τα Digital σε μια 20ετια από τότε θα μπορούσαν να είναι σε CPU ενός υπολογιστή. Και τώρα που το σκέφτομαι , τι λεφτά δίναμε τότε, τρελά ποσά για την εποχή.
  14. Δεν διαβάζω συχνά στο φορουμ συγχωρέστε με , , αλλά WF επειδή φαίνεσαι αρκετά ενημερωμένος, φαντάζομαι πρέπει να έζησες αυτές τις εποχές και γνωρίζεις σίγουρα κάτι παραπάνω , εγώ δεν είχα καν γεννηθεί το 75 οπότε δεν εχω δικαίωμα να επιμένω. Αν τα γεγονότα είναι έτσι όπως τα περιγράφεις για εμένα τουλάχιστον είναι μεγάλη ανακούφηση
  15. Και τώρα ήρθε η ώρα να πούμε και μερικές αλήθειες για να είμαστε δίκαιοι .... ευγενικά πάντα ...... Η ιδεα των δρόμων της φωτιάς δεν προήλθε από παρθενογέννεση φίλοι. Ηταν μια άλλη εκδοχή της Μενεξεδένιας πολιτείας του Λογαρίδη ιδού το μήλον της εριδως Ο Λογαρίδης δεν είχε άδικο στη δικαστική διαμάχη. Αυτό το κομμάτι προυπήρχε των δρόμων της φωτιάς. Τη γνώμη σας παρακαλώ.
  16. πω πω ρε Μάνο έχω λυθεί στα γέλια με τις "περούκες" και ακομά είμαι στο γραφείο και όλοι με κοιτάνε ..... να σαι καλά
  17. ναι ακριβώς τέτοιοι ήταν και αυτοί που έτυχαν και σε εμένα ..... και μάλιστα ο ένας μου αντιπαρέβαλε τον Γιάννη Ξενάκη ως τον πρωτοπόρο Έλληνα της ηλεκτρονικής μουσικής. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιάννης Ξενάκης , μεσουράνησε το 1920-1930 αν δεν κάνω λάθος , και όντως προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικά σήματα για να βγάλει κάποιους ήχους , όλα αυτά βέβαια τότε ηταν σε εμβρυακό σταδιο τελείως πειραματικά. Προφανώς εδω δεν έχουμε σκοπό να απαξιώσουμε τον Ξενάκη διότι και αυτός ερευνητής του ήχου ήταν και του αξίζει αναγνώριση. ΌΜΩΣ ...δεν έγραψε διεθνώς βραβευμένα αριστουργήματα με τη χρήση της ηλεκτρονικής μουσικής , όπως ο Παπ , οπότε κατά συνέπεια δεν υπάρχει και καμία σύγκριση μεταξύ τους.
  18. .... μην το λες !!!!!! έχω συναντησει κάτι εικαστικούς καθηγητές να μιλούν με μεγάλη απαξίωση ....., και αυτο διότι ο Παπ λόγο του οτι ήταν αυτοδιδακτος αυτόφωτος , αν όχι σνόμπαρε τη θεωρία , δεν εδινε μεγάλη βάση στην ανάγνωσή της . Εκ τοτε πολλοί από τους θεωρητικούς τον επικρίνανε.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου