Προς το περιεχόμενο

iamnohero

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    309
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Τίποτα :P
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή iamnohero

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. iamnohero

    Royer r121 vs Coles 4038

    Συγνώμη για την 'ανάσταση' του θέματος. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως τυχόν κάποιος φίλος γνωρίζει αν υπάρχει κάπου στην Αθήνα κάποιο στούντιο που να διαθέτει και να διατίθεται να νοικιάσει ένα coles 4038. Ευχαριστώ
  2. Παιδιά ευχαριστώ, θα δω και αυτά που λέτε. Το σίγουρο είναι ότι το χρειάζομαι αύριο, οπότε θα βγω μια βόλτα στην Αθήνα... και αυτό που θα πέσει μπροστά μου το τσίμπησα. Λέω για boss που ξέρω ότι είναι αξιόπιστα. Όχι ότι έχω εμπειρία από τα άλλα που λέτε, αλλά με κάτι noname-αυτοσχέδια :) από ηλεκτρονικάδικα δεν έχω καλή σχέση :)
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος της boss, ε? Θυμάμαι ένα μαγαζί κοντά στα εξάρχεια που είχα αγοράσει αρκετές φορές πεταλάκια της boss από εκεί (μου διαφεύγει το όνομά του αυτή τη στιγμή, roland κάτι... δεν είμαι σίγουρος), αλλά νομίζω έχει κλείσει..
  4. Για πεταλάκια είναι. δύο dd-3 ένα rv-5 το κουρδιστήρι της boss ds1 od3 line selector της boss danelectro fab tone όλα τα τροφοδοτώ με το chain καλωδιάκι της boss και ένα μετασχηματιστή
  5. Παιδιά γεια σας, sorry για την ανάσταση του θέματος αλλά είναι μεγάλη ανάγκη. Υπάρχει αντιπρόσωπος της BOSS στην Αθήνα και αν όχι υπάρχει κάποιος που να πουλάει προϊόντα της? Χρειάζομαι επειγόντως μετασχηματιστή. Επίσης είδα στο site της Boss ότι αυτός που βγαίνει τώρα είναι 500mA... δεν υπάρει 1000mA? Αν ξέρει κάποιος φίλος που μπορώ να βρω κάτι ανάλογο και ας μην είναι της boss? (με το boss δεν έχω καθόλου θορύβους)
  6. Α γεια σου :) Το έχω βάλει και παίζει... Δυστυχώς είμαι σε laptop αυτή τη στιγμή με άλλους δύο από πάνω μου να μιλούν. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ακούσω και κανονικά (από ηχεία) όπως πρέπει (μόνος :)). Μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ αυτό που ακούω. Παίζεις εσύ κιθάρα ή έχεις κάποια σχέση με αυτό που ακούω?
  7. Χαχα.. σκέψου τι στραβός είμαι 8). Λάμπα χρειάζομαι ολόκληρη, όχι φωτάκι :)
  8. Κάτι τέτοιο θα παίζω ας πούμε. Για ''τέτοια'' προορίζεται η χρήση του.
  9. Tamtam μια χαρά τα λες. Αυτό ακριβώς. Αλλά να το βρωμίζω ελάχιστα. Με τη δύναμη του δεξιού χεριού. Δεν θέλω να ''αρπάζει'' καθόλου στο κανονικό (όχι απλά απαλό) παίξιμο. Μόνο στο ''σκάψιμο'' :) θέλω να αρπάζει. Ναι διαθέτω ένα 100άρικο. Μέχρι εκεί. Αλλά δεν τρώω κανένα κόλλημα με μεταχειρισμένα (βασικά, 100% μεταχειρισμένο θα το πάρω), οπότε έχω επιλογές. Τώρα στο να το ακούσω πρώτα πριν το πάρω συμφωνώ, αλλά πως και που... Θέλω να το ακούσω με την κιθάρα μου (εύκολο), στον ενισχυτή μου (πολύ δύσκολο), με το setup/πετάλια μου. Θα ακούσω και αυτά που λες... Ωραίο και το Analogman Prince of Tone αλλά δεν έχει φωτάκι. Ίσως ακούγεται αστείο αυτό που λέω όμως με βοηθάει πάρα πολύ στα lives με χαμηλό φωτισμό και περίεργα φώτα on stage.
  10. Τα έχω και τα δύο. Πολύ καλά πετάλια και τα δύο. Το od-3 είναι πιο κλασσικό all around overdrive και με περισσότερα μεσαία από το bd-2. Το bd-2 είναι πιο πολύ αυτό που λέει και ο τίτλος του. Και το bd-2 φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν all around overdrive. Το καλό με τα boss είναι ότι μπορείς να τα βρεις οπουδήποτε και να τα ακούσεις δίπλα δίπλα.
  11. Παιδιά thanks όλους για τις προτάσεις! Βρήκα άλλο ένα που φαίνεται καλό. Το Maxon DB10 Dual Booster. Αφού τελειώσω με τις ακροάσεις μέσω youtube θα ρίξω και ένα check στις τιμές (δεν τις έχω δει ακόμα). Ελπίζω να μην πάθω σοκ ;D
  12. Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, αυτό που θέλω σίγουρα είναι ο ενισχυτής να ''αναπνέει'' μέσα από το πετάλι. Δηλαδή να είναι ο ήχος του ενισχυτή που ακούγεται και όχι του πεταλιού (που συνήθως συμβαίνει με τα od/dist πετάλια) Γιάννη clean booster θέλω, να μπορεί όμως να βρωμίσει και λίγο. Αλλά έχεις πέσει μέσα σε αυτό που λες. Δεδομένου ότι παίζω με twin reverb, ναι δεν θέλω το πετάλι να δυναμώνει απλά τον ενισχυτή αλλά να προσθέτει και λίγη βρώμα. Πχ: έχω ένα line selector της boss το οποίο το έχω πάρει για να το χρησιμοποιώ ως clean booster. Ε, με αυτό δεν γίνεται να πετύχω με τίποτα αυτό που θέλω (που να ''σπάσει'' ο twin...). Συν ότι μου αλλάζει αρκετά και τη χροιά του ενισχυτή (λεπταίνει τον ήχο με κάποιο τρόπο το άτιμο). Το HAO μου ακούγεται πως κάνει για τη δουλειά που θέλω. Μεγάλο συν, το ότι έχει και το boost knob πέρα του level. Το mxr με φοβίζει λίγο λόγω του ενός knob. Αν απλά ''σπρώχνει'' τον ενισχυτή, τότε το βλέπω χλωμό να ''σπάσει'' ο twin. Αλλά από ό,τι καταλαβαίνω από τα clips που άκουσα, προσθέτει και λίγο drive. Και ακούγεται πιστό στο καθαρό σήμα. Ωραίο ακούγεται και το barber... Θα τα ακούσω εκτενέστερα και τα δύο... Α, επίσης μεγάλο συν είναι για εμένα αν γίνεται να τοφοδοτείται το πετάλι με το chain της boss.
  13. Γεια σας παιδιά, θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω ένα booster που να επηρεάζει στο ελάχιστο τον ήχο του ενισχυτή (όσο είναι αυτό δυνατόν). Το θέλω για clean παίξιμο το οποίο θα ''σπάει'' μόνο όταν χτυπάω δυνατά τις χορδές και θα παραμένει καθαρό στο κανονικό παίξιμό μου. Στην αλυσίδα των εφέ θα μπει πρώτο. Δεν το θέλω για solo, ούτε για μπουστάρισμα άλλου πεταλιού. Θα το χρησιμοποιώ για αρπίσματα και γενικά σαν το clean sound μου (πέρα από το original clean sound του ενισχυτή). Παίζω με twin reverb και strat. Αυτό (HAO Rust Booster) ακούγεται τέλειο! Υπάρχει κάποιο άλλο που να συμπεριφέρεται όπως περιγράφω πιο πάνω?
  14. mustafank έχεις δοκιμάσει να βάλεις πρώτο το bluemaster στην αλυσίδα? (αφού εκεί σου αρέσει ο ήχος του) Μπορεί να φαίνεται λίγο ανάποδο με την ''κοινή λογική'' αλλά μπορεί να δουλέψει... ποιος ξέρει...
  15. Δεν φταις εσύ που δεν την έβρισκες... και εγώ περίεργα την βρήκα. Έγραψα jazzmaster και τιμές σε αύξουσα και την είδα. Έχω ανοίξει τα ραντάρ τώρα 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου