Προς το περιεχόμενο

Μπάσσο και Ξερό ψωμί

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    303
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Κερατσίνι - Πειραιάς

Συμμετοχή Μπάσσο και Ξερό ψωμί

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. το βασικότερο δε μας είπες. Τι χορδές έχει;;;
  2. έχει eq η κιθάρα επάνω της; (πρέπει να έχει) .ρίξε του μια ματιά. τα γκάζια παίρνουν το σήμα της κιθάρας και το αλλάζουν. Δεν μπαίνουν μέσα στην κιθάρα. Αποκλείεται να τη χάλασαν... Υποψιάζομαι κάτι κάτω από τον καβαλάρη, στον πιεζομαγνήτη. Εκεί πρέπει να τσεκάρεις νομίζω.
  3. το πιο απλό που μπορείς να το κάνεις και τώρα αμέσως. Πάρε κόλλα UHU (όχι στικ) και χαρτί κουζίνας. Κόψε το σε μικρά κομματάκια μούλιασέ το (με κόλλα) και μπήξε τα μέσα με οδοντογλυφίδα. Βάλε πάρα πολλά. Μέχρι να το πατάς και να μην μπαίνουν άλλα. Άστο κανένα τέταρτο και βίδωσε αργά και προσεκτικά. Έχω φιάξει έτσι πάνω από 5 κιθάρες και μπάσσα.
  4. δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το superswitch. Εγώ μιλάω για διακοπτάκι 2 ποδαρακίων on/off.
  5. νομίζω πως δεν γίνεται. πιθανότατα χρειάζεσαι διακοπτάκι που να κάνει bypass τον επιλογέα και να ανοίγει τον bridge (ή τον neck) αφήνοντας τον 5θέσιο strat-style. (επίσης έτσι κερδίζεις τη ρύθμιση bridge-middle-neck). Αλλά αυτά πρέπει να σου είναι γνωστά.
  6. Πολλές πληροφορίες θα βρεις εδώ (στα αγγλικά): http://www.guitarnuts.com/wiring/shielding/shield3. php
  7. Ενδιαφέρον! Ξέρεις αν είναι και σε επιθυμητά μεγέθη (κοντά 6 εκατοστά);
  8. να σαι καλά! Φχαριστώ. Βρήκα και φτηνούς αλλά όχι alnico, και όχι μόνο μπάρες, και polepieces και δίσκους. Λέω να πειραματιστώ και με μη alnico μαγνήτες.
  9. Κοίτα, έφαγα τον κόσμο και αφού δεν έβγαλα άκρη, είπα να γραψω και εδώ. Δεν τρέχει τίποτα δηλαδή.
  10. Μια χαρά είναι ΑΛΛΑ: Excludes: Africa, Albania, Bulgaria, Croatia, Republic of, Cyprus, Greece, Italy, Malta, Moldova, Netherlands, Romania, Colombia, Brunei Darussalam, Cambodia, Indonesia, Laos, Macau, Malaysia, Philippines, Taiwan, Thailand, Vietnam, Afghanistan, Armenia, Azerbaijan Republic, Bangladesh, Bhutan, Georgia, India, Kazakhstan, Korea, South, Kyrgyzstan, Maldives, Mongolia, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Bahrain, Iraq, Israel, Lebanon, Turkey, Mexico έψαξα στο e-bay, δε βγάζεις άκρη. (Και πως να βγάλεις όταν του γράφεις pickup και σου βγάζει εξαρτήματα αυτοκινήτου!)
  11. η κιθάρες από το κουτί τους είναι σχετικά ασετάριστες (το γνωστό ποίημα).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου