Προς το περιεχόμενο

Chimay

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Chimay

0

Φήμη

  1. Δεν κανειι τιποτα! Εξ αλλου αφ οτου εμαθα να κουρδιζω την κιθαρα μελεταω μονος μου θεωρια και μ αρεσει να συζηταω γι αυτην. ;)
  2. Βρε συ, αμα σου την δωσει μπορεις να κανεις και τα παντα. Καταλαβα τι θελεις να πεις. Θεωρια οπως λες ξερεις. Ολα τα υπολοιπα θεμα πειραματισμου δεν ειναι?
  3. Νομιζω πως ναι. Παιζεις τις 5ες και αναλογα την μελωδια απο κατω πανω στα πιθανα progressions. Για λεγε και συ re blue.
  4. Σιγουρα Dmin? Σε ματζορε κλιμακα η 6η βαθμιδα F# δεν ειναι? Οχι F, η οποια κανει την D μινορε.
  5. Το πιασα! Θενξ! Σαν να λεμε πχ σε ροκοκατασταση, κλιμακα Αmaj, θελοντας να παιξεις G#5 και Α5, αντι να παιξεις: G#,D και Α,Ε παιζεις: G#,D# και Α,Ε?
  6. Το να εχεις στο progression Β5 και D5 υποδηλωνει πως η Β ειναι μινορε, μιας και εχει οπως ειπαμε D το progression. Απο εκει και περα πιστευω υπαρχουν 2 περιπτωσεις για το progression: Αmin, Bmin, Dmaj, Emin ή Amaj, Bmin, Dmaj, Emaj. Μιλαμε για συμβατικες κλιμακες ε? Αν ναι τοτε ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.
  7. Πολυ ενδιαφερον! Αλλα μηπως θα μπορουσες να το κανεις πιο ευκολονοητο (γιατι μπερδευτηκα λιγο) για να το καταλαβω πληρως? Το σημειο που μπερδευτηκα βασικα ειναι εκει με την 7η βαθμιδα και την 5η... Sorry για τον κοπο :-\
  8. Γεια σας, εχω και εγω μια ερωτηση: Με ποσες νοτες το λιγοτερο φτιαχνεται μια συγχορδια?
  9. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας από εδώ μέσα, εκτός από μένα, που να χει κάτσει να ακούσει τις ποσταρισμένες μπάντες/μουσικές. Λίγες αξίζουν μεν αλλά μήπως απέχοντας χάνουμε και τα "διαμάντια"? Όχι τίποτα άλλο, να ξέρω όταν κάνω συγκρότημα και myspace profile άμα αξίζει τον κόπο να ποστάρω εδώ πέρα.
  10. Γεια σας παιδιά. Εγώ παίζω με μια ακουστική κιθάρα. Δεν ξέρω την μάρκα για να σας πώ καθώς είναι πολύ παλιά και η ετικέτα του κατασκευαστή δεν υπάρχει πλέον.
  11. Βρε Μπάσε του Ξερού Ψωμιού, δεν είπα εγώ αυτό που λες! Ορίστε, ο Vrass ήταν. ;)
  12. Καλησπέρα παιδιά! Τέλος καλό, όλα καλά! Μόλις γύρισα από εναν φίλο μου, πολύ πεπειραμένο στις κιθάρες, και έλυσα μια και καλή το πρόβλημα μου. Έμαθα να κουρδίζω και μόνος τελικά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :) Για νέα προβλήματα στο μέλλον να σας ξαναεμπιστευτώ?
  13. Έχετε δίκιο βρε παιδιά. :-\ Από το άγχος μου προέτρεξα, πανικοβλήθηκα βλέπετε... Θα πάω αύριο για κουρδηστιράκι, όπως το πάτε. Αλλά έχω μια απορία ακόμη. Το κούρδισμα θα το κάνω εξίσου καλά με έναν επαγγελματία?
  14. Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ακουστική κιθάρα που κληρονόμησα απ' τον παππού μου πριν 2 μήνες. Δεν είναι ούτε καν μάρκας, δεν λέει τίποτα επάνω. Την πρώτη φορα την πήγα για σερβίς γιατί δεν είχε ούτε καν χορδές και έπειτα επαιζε πολύ ωραία. Αλλα χθες που την επιασα επαθα πανωλεθρια. Οι χορδές πρεπει να ξεκουρδίστηκαν! Παίζουν τελείως φάλτσα. Τωρα τι κάνω? Έχετε καμιά ιδέα πριν την ξαναπάω για σερβίς? ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου