Προς το περιεχόμενο

PetrucciGR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    129
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Custom 7 string, axe fix II
  • My Band(s)
    None
  • Day job
    IT
  • Τόπος
    ATHENS

Συμμετοχή PetrucciGR

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα φίλε, το hal.dll είναι Windows Library που μιλάει με το hardware. Μια λύση είναι να επαναφέρεις το συγκεκριμένο αρχείο (hal.dll) απο Windows Recovery Console (Boot From Windows 7 -> Recovery console -> Copy file from CD to Windows Installation folder). http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/blue-screen-0x00000124-and-haldll-error/bff7bb96-4b9d-4448-ac4b-6b21dcea8cd7?auth=1
  2. Και το δικό μου PedalBoard Signal Chain Controlled by JOYO PXL Live: Morley Pro Series II -> Boss EQ7 -> EHX Soul Food -> AMT Guitar Packer ->Wampler Pinnacle Deluxe -> EHX Metal Muff -> TC Electronics G-Force -> Fender ABY (Έξοδο σε δύο κεφαλές). Σε λίγες ημέρες θα έχω και το TC Polytune mini!
  3. Καλησπέρα φίλε, Μια καλή λύση και οικονομική είναι το Made In Hell Studio στο Μοσχάτο (κοντά στο τρένο). Κάνουν καλη δουλειά τα παιδιά και η ηχογράφηση είναι 10€ την ώρα. Δεν σε βολεύει η περιοχή, αλλά είναι ΟΚ παιδιά και κάνουν προσεγμένη δουλειά.
  4. Μια λύση είναι ν δοκιμάσεις να κατεβάσεις τον tor browser (ή browsing μεςα απο την σελίδα kproxy) που είναι anonymizer. Αν παίξει με αυτα μπορείς να παρακάμψεις την πολιτική ασφαλείας που έχουν κάνει.
  5. Καλημέρα φιλε, Επειδή ειμαι μηχανογράφος μπορώ να σου διαβεβαιώσω οτι μπορούν να γίνουν επιλεκτικοί περιορισμοί στη πρόσβαση στο Ίντερνετ είτε σε επειπεδο χρήστη ή σε κατηγορία σελίδων. Το ξέρω γιατί κάνω ακριβώς αυτό. Πάρε τη μηχανογραφηση για να μάθεις λεπτομέρειες.
  6. Φιλε μου το φενομενο το λένε ghosting, απο οτι είδα σε κάποια forums πολλές led επηρεάζονται απο παρεμβολές απο το ρεύμα και ειδικά απο τις αρμονικές του ρεύματος όταν είναι κοινή φάση ή όταν υπάρχουν πολλές παροχές σε ενα ups. Τσέκαρε τα ρεύματα μπας και ξεμπερδέψεις.
  7. Τι να πω φιλε μου, έμεινα απο ιδέες. Κανένας άλλος ρε παιδιά έχει Κάμα ιδέα?
  8. Μπορεί φιλε μου να περνάει θόρυβος ή δέχεται παραβολή παρεμβολή απο το Data καλώδιο της οθόνης. Δοκίμασε να το απομάκρυνεις απο αλλά ρεύματα όσο γίνεται και δοκίμασε να βάλεις σε άλλη μπριζα ρεύματος την τροφοδοσια της οθόνης.
  9. Γεια σου φιλε, Το μόνο που βλέπω είναι μήπως παραμορφώνει ή πικάρει ο ήχος του καναλιού που έχεις βάλει το μικρόφωνο. Αν χαμηλώνεις τα db μήπως σου στρώσει. Εναλλακτικά τσέκαρε αν με ακουστικά ακούγεται ο ενοχλητικός ήχος που έλεγες.
  10. Για μενα παντος φιλε μου ψαξε κατι με κανα μαγνητη που να σου κανει (εγω δεν θα επερνα προσωπικα για παραδειγμα emg). Δες τι θες απο ηχο, high/low gain, eq κλπ. Και δες τις επιλογες σου. Και οπως λεει ενα παλικαρι παρακατω, δωσε φραγκα για ενισχυτη και καμπινα. Ειναι το 80% του ηχου σου.
  11. Εγω με 120 λαμπα μια χαρα παιζω σε home studio (και με δυο παιδια 3 χρονων που θελουν να το κατεδαφισουν).παιζει καλα και χαμηλα.
  12. Οχι, δεν fuzzαρι. Απλα τζιτζικιζει με την καλη ενοια σαν το metal zone. Αλλα η διαφορα του ειναι οτι ειναι αθορυβο και πλουσιο ηχο (ψιλο metallica, megadeth scooped mids ηχο)
  13. Αν εχεις ακομα προβλημα πες μου και μερικες λεπτομεριες (συνδεσεις, μηχανηματα, setups κλπ) για να βγαλουμε ακρη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου