Προς το περιεχόμενο

megale

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή megale

0

Φήμη

  1. Δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο το latency της κάρτας ήχου σου, λογικά θα είσαι εντάξει μετα.
  2. Παιδιά σας ευχαριστώ για της απίστευτα γρήγορες απαντήσεις σας, με ενδιαφέρει μόνο η αγορά κιθάρας όμως. Gdevelek είσαι μέγιστο αλάνι, βρήκες την πεταλιέρα που έχω και τον ενισχυτή που παρολίγον θα έπαιρνα παλιότερα!!!
  3. Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για επιλογή ηλεκτρικής κιθάρας. Το budget που μπορώ να διαθέσω είναι έως 1500 euro (πάνω-κάτω). Τα είδη που με ενδιαφέρουν να παίζω είναι metal, όλο το φάσμα της ροκ μουσικής καθώς και λίγο funk . Για χρόνια τώρα παίζω με μια πάμφθηνη esp grass root -Kirk Hammet και σχετικά πρόσφατα δανείστηκα μια DEAN lespaul ιδές, αλλά με αξία αγοράς περί τα 400 euro. Επαγγελματίας φυσικά και δεν είμαι, λεφτάς επίσης δεν είμαι και για να μαζευτεί αυτό το budget έγιναν θυσίες!!! Θέλω να έχω όμως και μια κιθάρα αξιοπρεπέστατη μετά από χρόνια και να είναι all-round. Γιατί είμαι σίγουρος, ότι σε 3-4 χρόνια ε όσο να ναι αλλάζουν και τα μουσικά μου γούστα κάπως... (25 είμαι τώρα) Δυστυχώς ζω στην Λάρισα και δεν μπορώ να δοκιμάσω πολλές κιθάρες και να σχηματίσω πλήρη άποψη. Προς το παρών έχω δει στον Στόλλα την: http://www.dv247.com/guitars/fender-dave-murray-stratocaster-electric-guitar--61423 και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει τα λεφτά της. Η διαφορά της με την αντίστοιχη signature του adrian smith ποια είναι? http://www.thomann.de/gr/jackson_adrian_smith_dinky.htm πως δικαιολογείται η διαφορά τιμής? Επίσης μου άρεσαν οι eclipse της esp. όπως http://www.dv247.com/guitars/esp-guitars-eclipse-i-ctm-electric-guitar-vintage-black--47137 τι χάνω και τι κερδίζω με αυτήν την κιθάρα? Μήπως η κιθάρα θα είναι μόνο για σφιχτομεταλάδικα riffs?? Από καθαρά για παράδειγμα πως θα την κρίνατε? Περιμένω και της δικές σας προτάσεις (κάποια prs, κάποια parker?) και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου