Προς το περιεχόμενο

tsipis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    46
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από tsipis

  1. Χαίρετε! Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καποιος τεχνικός στη Θεσσαλονίκη που να ασχολείται με συντήρηση / επισκευή ενισχυτών και πεταλιών? Στο παρελθόν είχα απευθυνθεί στον Telegun αλλα δυστυχώς δε βρίσκεται πια Θεσσαλονίκη.. Ευχαριστώ!!
  2. tsipis

    Watermelon man 4 Comenius

    Μπράβο!! 1000 μπράβο και για το υπόγειο και για τα παιδιά και για τις μουσικές επιλογές και για το COMENIUS. Καλή συνέχεια και keep us posted.. 8)
  3. Ευχαριστω ρε Βαγγο! Κι εγω ετσι το ειχα στο μυαλο μου, να κανω μια αρχη και μετα που θα χεστω στο ταλαρο (μουαχαχαχα) παμε για τα χοντρα.. Θεμα με το κλιπ δε νομιζω να χω γιατι σκοπευω να κουμπωνω πανω μικροφωνο η κιθαρα ηλεκτρακουστικη για να παιρνω μιξ απο το μικ και τα ηλεκρικα της η ηλεκτρικη απο πεταλιερα.. Τεσπα, μηπως σ αυτα τα λεφτα εχουμε καμια αλλη προταση για καρτα?
  4. Σ ευχαριστω πολυ ρε Νασο.. Γενικα κι εγω για την καρτα δεν εχω κανεναν ενδοιασμο. Απλως το μικροφωνο δεν κυκλοφορει καπου μονο του για να το δω και να βρω κανα review.. Το μονο που εχω βρει ειναι ενα tutorial - promotional video της focusrite το οποιο προφανως εχει και μαμω τις ποιοτητες.. Εσυ σαν μικροφωνο τι θα προτεινες για ναμεινουμε σ αυτο budget π.χ.?
  5. Γεια χαρα σας φιλοι φασαριοζοι αλλη μια φορα!! Το λοιπον, μπανισα στου Θωμα το μαγαζι το κατωθι bundle http://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_studio.htm περι ου το thread.. Ειναι εντος του ανεκτου μου budget και περιεχει ακριβως αυτα που χρειαζομαι στην παρουσα φαση, δηλαδη στο ξεκινημα.. Τα monitors θα με απασχολησουνε αργοτερα.. Στο ψητό, αξίζει το ολο πακετο?? Για τις focusrite συνεχως ακουω και διαβαζω τα καλυτερα.. Αντε τα ακουστικα πανε κι ερχονται αλλα το mic αξιζει ρε παιδες? δεν εχω βρει τπτ.. Βεβαια αμα παω να χτυπησω την καρτα σκετη και κανα mic ανεξαρτητα το οποιο θα παιζει μεταξυ των rode nt1-a και akg perception 220 το ολοκοστος ξεφευγει ενα κατοσταρικο.. Τι πιστευετε / προτεινετε ρε παιδια???? Ευχαριστω για αλλη μια φορα..
  6. Παίδες ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.. Και συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά η Μαμά Πατρίδα με κρατάει μακριά.. Θα το κοιτάξω το θέμα και θα επανέλθω με νέο thread, αγορά combo ή αγορά καμπίνας... :P
  7. +1 Φίλε @trlschrns αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Τη συγκεκριμένη κιθάρα την έχω και έχω πάθει πλάκα μαζί της από την πρώτη στιγμή.. Δυστυχώς κι εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με σένα αλλά είχα την τύχη να "μπλέξω" με καταστηματάρχη που μου είπε (το θυμάμαι αυτολεξεί) "Φίλε θα τη φέρω και μη σκας. Δες την κι αποφάσισε. Τέτοιο όργανο δε μένει απούλητο". (Φαντάζομαι θα υπάρξουν σχόλια πάνω στο quote, απλώς το παραθέτω για να δείξω ότι ήμουν τυχερός.) Η κιθάρα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κατασκευασμένη. Τρομερό playability, βολικότατος (τουλάχιστον για τα γούστα μου) λαιμός και πολύ καλό βάρος (επίσης σημαντικό aspect κατ' εμέ).. Από κει και πέρα ηχητικά telecaster δεν είναι, όπως και να το κάνουμε οι διπλοί είναι διπλοί.. Αλλά έχει πολύ ωραίους και ευέλικτους μαγνήτες. Με έναν καλό ενισχυτή και τις σωστές ρυθμίσεις μπορείς να πετύχεις από jazzy ήχο μέχρι country twang. Τώρα θα μου πεις εσύ άλλο θες και θα συμφωνήσω. Ό,τι και να γράψω αν δεν την παίξεις να δεις πώς σου κάθεται... Anyway ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο (θα ήθελα και παραπάνω αλλά ζω στον Έβρο και αυτή τη στιγμή είμαι Στρατό οπότε κομματάκι δύσκολο το κόβω) Καλή συνέχεια σ' ό,τι κάνεις!
  8. Μποτζόρνο μαδιέδεσ (πλάκα πλάκα καμιά γυναίκα έχει το forum???-offtopic sorry). Είμαι στην ανάμεικτων συναισθημάτων να πουλήσω τον ενισχυτή μου. Πρόκειται για τον orange rocker 30 σε κεφαλή. Όταν αγοράστηκε η τιμή του thomann ήταν στα 880€. Το μηχάνημα είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο σε άριστη κατάσταση. Δε θα ρωτήσω το προφανές "πόσο να το σκοτώσω" (αν και οποιαδήποτε άποψη επ' αυτού είναι καλοδεχούμενη) αλλα περισσότερο το τί πρέπει να δω και να αξιολογήσω για να βρω αυτήν την τιμή. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. καλή μας χρονιά!!!
  9. tsipis

    Thinline μετατροπή by argytar

    Ζητω αμεση επεμβαση απο τους διαχειριστες. Δε μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση κυριοι! Εκει που λεμε οτι παμε να δειξουμε βελτιωση, βγαινει ενα τετοιο post και πρεπει παλι να μπουμε στην αποτοξινωση.. Enough! Σοβαρα τωρα.. :o Φιλε Αργυρη νομιζω αφιερωσες αυτη τη φορα.. Φτου φτου να σου ζησει!
  10. Νάσο, Ηλία και Αργύρη και όποιον φίλο ξεχνάω, πρώτα α' όλα συγχαρητήρια για τις κατά καιρούς δουλειές σας που μας κάνουν να χαλβαδιάζουμε εδώ μέσα.. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και πολύ χρονοβόρο αλλά αν και όταν τα καταφέρετε γράψτε ένα μικρό αρθράκι για την κατασκευή ή έστω βασικά εργαλεία, συνδέσμους και βιβλιογραφία που μπορεί να ξεκινήσει κάποιος.. Γιατί ως γνωστόν αν ήτανε η ζήλια ψώρα... Όπως και να 'χει πάλι μπράβο σε ΟΛΟΥΣ όσοι ασχολείστε με το θέμα και συνεχίστε να μας κ***αραμελώνετε!!
  11. Σε μισώ... Με αγάπη πάντα!!
  12. Nice cheat.. Φαντάζομαι με το μεταλλικό λουκέτο θα έχει και overall καλύτερο (σίγουρα πάντως διαφορετικό) sustain η κιθάρα ε? Δε μου λες αυτό το μπράσο είναι καλό για μεταλ?:P
  13. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Κι εγώ SF αυτό σκεφτόμουν, ότι επειδή θα ναι χαμηλότερη η τάση δε θα χρειαστεί κάτι αλλά βλέπουμε, ανάλογα την αίσθηση.. Εντωμεταξύ θέλω να το δώσω δρόμο το tremolo και να βάλω hardtail γέφυρα. Μπορούμε να ρίξουμε καμιά κουβέντα εδώ ή να ανοίξω άλλο θρεντ? Thanks again!
  14. Ευχαριστώ πολύ SF!! Δε μου λες, μπορώ με κάποιο τρόπο να μετρήσω πόσο πρέπει να χαλαρώσουν ή τα χαλαρώνω σε συγκεκριμένες στροφές?
  15. Χαίρετε παιδιά!! Είμαι κάτοχος της Fender Telecaster Deluxe '72 με τρέμολο.. (i know..) Γενικά χρησιμοποιώ 10ρες χορδές αλλά είπα να πέσω στις 9ρες για δοκιμή. Αφού γίνει το set-up όπως πολύ ωραία καθοδηγεί ο Superfunk και η Fender, εφόσον πάω σε πιο μαλακές χορδές μήπως θα πρέπει να πειράξω και το tremolo? Εννοώ αν χρειάζεται να χαλαρώσω τα ελατήρια ή anyway οτιδήποτε άλλο που, προφανώς, μου διαφεύγει. Ευχαριστώ!!!!
  16. tsipis

    ''God damn''

    God damn I'm not down anymore!!! 8) Εύγε!!!! Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! (air drumming ftw :-X)
  17. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Κι εγώ το νίτρο είχα κατά νου αλλά είπα να ρωτήσω μπας κι έχε ι αλλάξει τίποτα... :P mesalion όταν λες να λεπτίνω φαντάζομαι εννοείς ντουκόχαρτο και τρίβε ??
  18. Καλησπέρες παιδιά.. Για να μην πολυπρολογίσω: Είμαι λάτρης της reliced εμφάνισης αλλά θέλω να την προκαλέσω με τη χρήση στο όργανο και όχι με κάποια τεχνική παλαίωσης (δεν υποτιμώ και δεν αμφισβητώ τίποτα εδώ, μιλάμε απλά για γούστα..). Πιο συγκεκριμένα, είμαι κάτοχος της παρακάτω κιουρίας http://media.fmicdirect.com/fender/images/products/guitars/0142002306_frt_wlg_001.jpg εδώ και δυόμισι χρόνια περίπου και ενώ τα μεταλλικά μέρη έχουν "ωριμάσει" από τη βαρβατίλα και τη σαπίλα που τα άγγιξε, το σώμα, εκτός από μια γρατζουνιά εξ' ατυχήματος, μοιάζει σημερινό!! Και διερωτώμαι λοιπόν κύριοι: τί υλικό (χρώμα, λούστρο κλπ.) πρέπει να χρηιμοποιηθεί ώστε με τη χρηση και τα χρόνια να φαίνεται ότι κάποιος έχει ασχοληθεί με το όργανο ?? Ευχαριστώ από τα πριν!
  19. Πανάθεμά σας όλοι!!!!! Απαιτώ από τους mods τέτοιου είδους θέματα να κλειδώνονται και να είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν την οικονομική άνεση να ικανοποιήσουν, έστω και προσωρινά, το GAS τους.- ΟΚ και μετά το trolling εύγε φίλε είναι κούκλα!!! Άντε και τα κλιπάκια να γουστάρομε...!!
  20. Μπράβο στο μάστορι γιατί ζωγράφισε.. 8) Μπράβο σ' εσένα γιατί της φέρεσαι όμορφα.. ;) Μπράβο και σ' αυτήν γιατί είναι μια Κιουρία. ;D Πολύ όμορφο όργανο πέρα από την πλάκα.. Και με το παίξιμο και τις δυναμικές που του δωσες πραγματικά η τσιγγγάνα σου ζωντάνεψε.. Εύγε, να τη χαρείς όσο μπορείς και κρέμασε κι ένα ματάκι στα κλειδιά. Αμαρτία τέτοια γυναίκα.. :P
  21. Και μόνο που μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει έννοιες που υποτίθεται ότι είναι γνωστές στους κιθαρίστες ανεβαίνει κι άλλο στα μάτια μου.. Εμένα πάλι με χαλάει ο middle μαγνήτης...
  22. Άντε ντε λίγο οφθαλμόλουτρο.... ;D 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου