Προς το περιεχόμενο

Melmin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Melmin

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας παιδια. ;D
  2. Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια. Δεν εχω σκοπο να φτασω μακρια, ετσι κ αλλιως δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο στην διαθεση μου. Υπάρχει κατι που πρεπει να ξέρω για τις νοτες και τα βιβλια που υπαρχουν? Ή κατι που πρεπει να προσέξω στην αγορα αρμονίου? Λέω να πάρω ενα απο αυτα που μου προτείνουν τα παιδια πιο πανω.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια.. Απο χρηματα καπου 350 θα διαθέσω οπότε μια χαρα μου φένονται οι προτάσεις σας. Κατι ακόμα, μου είπαν οτι μπορώ σιγα σιγα να μαθένω τραγουδια απο tutorials μεσω youtube. Είναι εύκολο αυτο η θα ηταν καλυτερα να αρχισω φυσιολογικα μαθενοντας τις νοτες πρωτα? Ευχαριστω και παλι..
  4. Καλημέρα, Θα ήθελα να μάθω αρμονιο. Ξέρω κανα 2 κομματια να παιζω στο πιανο αλλα τιποτα σοβαρο, ουτε καν με νοτες. Αναροτιώμουν αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε λεγοντας μου ποιο αρμονιο θα ηταν καλο να αγορασω ξεροντας οτι ειναι για αρχικη χρηση και οτι μ αρεσουν τα κομματια με χαμηλες νοτες (δεν ξερω αν βοηθαει αυτο..). Επίσης σκέφτομαι να αγορασω καποιο βιβλιο για να μαθω τις νοτες. Οποια συμβουλη δεκτη.. Ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνώμη αν σας κουρασα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου