Προς το περιεχόμενο

panpan111

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    αρτ
  • Τόπος
    αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panpan111

0

Φήμη

  1. θυμαμαι να το λενε σιγουρα ως την 2,5 (ισως και 3). ισως να ισχυε αν εκανες export κατ' ευθειαν απ' το reason (;) παντως και τωρα που το δουλευω σε rewire με ableton live μια μικρη διαφορα εχω την αισθηση πως την ακουω σε σχεση με vst's που δουλευω απ' το live, και κανω ενα μικρο boost στα καναλια του reason.
  2. παρακαλω! καλα οι μεγαλοι του ειδους καλλιτεχνες ψιλοσνομπαρουν γενικα το reason απ' οσο εχω καταλαβει, αλλα προσωπικα πιστευω πως οτι σε βολευει καλο ειναι. Παντως για δοκιμασε να περασεις τα καναλια του reason μεσω rewire σε καποιο πιο "κανονικο" sequencer. Ειδικα για live θα σε βολεψει πολυ το ableton live, και ειναι γεγονος πως θα εχεις καλυτερο ηχο γιατι θα μπορεις να βαλεις και vst plugins σε καθε καναλι σου ξεχωριστα, αντι να τα μιξαρεις ολα στο mixer του reason. Επισης θα μπορεσεις να ξεπερασεις το προβλημα χαμηλης σταθμης που εχει το reason (ή είχε, δε ξερω αν το χουν φτιαξει)
  3. Γεια σου snil και καλως ηρθες! Υποθετω αν δε θες να πειραξεις τιποτα στα κομματια προκειμενου να τα παρουσιασεις live, σου αρκει να εχεις ενα laptop που θα τρεχει το reason και να παιζεις τα rsn αρχεια σου. Τωρα για να ειναι όντως κατι live (αφου αναγκαστικα θα εχεις και αρκετα προηχογραφημενα) ωραιο θα ειναι να εχεις ενα midi keyboard για να παιζεις εκεινη τη στιγμη καποια μελωδια, ή καποιο controller να ελεγχεις σε πραγματικο χρονο διαφορες παραμετρους (καποιο φιλτρο ισως σε καποιο synth; τα knobs του screamer; δικό σου θεμα αυτο :) ) EDIT: Θα θελα να συμπληρωσω πως ισως θα εχει ενδιαφερον για το live παιξιμο των κομματιων να φορτωσεις αρκετα απ' τα μερη σου σε ενα combinator και να μοιρασεις σε ζωνες το keyboard σου ώστε να παιζεις παραπανω απο ενα θεματα live.
  4. επισης υπαρχει αυτο εδω http://www.c-thru-music.com/cgi/?page=layout που εκμεταλευεται ακριβως αυτες τις αποστασεις. βεβαια ενας φιλος κοντραμπασιστας οταν το ειδε ειπε "α οπως οι αποστασεις στο κοντρα μπασο"
  5. Το rc-50 διαφερει στο οτι εχει τρια διαφορετικα tracks για λουπες με οτι μηκος θες στην καθε μια , δηλαδη για παραδειγμα μπορεις να φτιαξεις μια λουπα μηκους 1 μετρου για κρουστα, μια αλλη 2 μετρων για το μπασο, και μια 8 για την κιθαρα σου. Ετσι εχεις 3 λουπες κλειδωμενες στο ιδιο τεμπο, κι οτι overdub ενος μετρου θες το κολας στην πρωτη λουπα, οτι overdub 8 μετρων στην 3η κλπ. Ο περιορισμος του rc-2 ειναι πως επειδη εχεις ενα τρακ, οτι μηκος εχει η αρχικη σου λουπα, ειναι και το μεγιστο. Ετσι αν εχεις μια λουπα 1 μετρου και μια 8 μετρων, εισαι αναγκασμενος να παιξεις 8 φορες αυτη του ενος, και καμια φορα αυτο το πραμα δε πολυβολευει. Επισης αυτο που βρισκω πολυ ωραιο στο rc-50 ειναι το οτι δεχεται και στελνει σηματα midi, αρα μπορεις να κλειδωσεις στην υπαρχουσα λουπα σου και καποιο εξωτερικο sequencer, ειτε ειναι απο λαπτοπ ειτε απο σαμπλερ κλπ. Παντως ενας φιλος που το λιωνει στα live του το rc-50, με κονσολιτσα το χρησιμοποιει ετσι κι αλλιως, δηλαδη δεν εχει σχεση το ποσα tracks εχει με το ποσες εισοδους.
  6. εγω παντως δουλευω το rc-2 και ειναι μια χαρα και για πολλα οργανα μιας και απο αυτο περναω τα παντα απο μια κονσολιτσα που ειναι συνδεδεμενο οτι οργανο θελω. βεβαια παιζω κυριως πληκτρα και samples, κιθαρα δεν εχω καν.
  7. γιατι ετσι; αν δε κανω λαθος αποτελει βασικο συστατικο του ηχου των mogwai, oι οποιοι αν μη τι αλλο εχουν αποδειξει και σε live οτι μπορουν να φτιαξουν οτι ηχο θελουν.
  8. οκ, ευχαριστω πολυ marathon! αν βρω την ακρη και βγει κατι καλο θα ποσταρω κι εδω!
  9. Γεια χαρα παιδια! Επειδη εμενα το χερι μου πιανει, θελω να πιστευω, οι μπογιες απ το πλαισιο που λετε ειναι καποιες συγκεκριμενες ή οποιοδηποτε ακρυλικο κανει τη δουλεια; Και μετα με τι φιξαρουμε το χρωμα; (Κάποια απ' τα πεταλάκια μου θελω να βαψω)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου