Προς το περιεχόμενο

diafanosss

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή diafanosss

0

Φήμη

  1. Κάλησπέρα, προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή μιας αγγελίας και το σύστημα μου στέλνει failure στο email μου πως δεν υπάρχει παραλήπτης, νόμιζα πως "έφταιγε" (σε ειδαγωγικά!) ο ίδιος ο πωλητής, ότι ίσως να 'γραψε λάθος το μειλ του. Στην συνέχεια χρησιμοποίησα την "Αναφορά στη διαχείριση" μήπως και μπορούσε να επιλυθεί, όμως και στο μήνυμα της αναφοράς μου ήρθε και πάλι failure στο μειλ μου. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;; είναι κάτι το οποίο δεν κάνω σωστά;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  2. diafanosss

    Στην πλατεία

    Πολύ ωραία ερμηνεία, χροιά, έκφραση και στίχους που έχουν κάτι να πουν επιτέλους! Ενορχηστρωτικά πιστεύω πως θα το βρεις, όπως σου είπαν τόλμησε λίγο παραπάνω. Πολλά μπράβο! Σ'ευχαριστούμε :)
  3. diafanosss

    Να πετάξω

    καλημέρα. Μαυροσκούφης γιωτάς και να πετάξει γίνεται;;; ε δε γίνεται!! Γι'ακόμη μια φορά τα εύσημα πάνε στον Μάνθο Σάββαρη για την παραγωγή. Αν δεν ήταν αυτός τίποτα απ'όλα αυτά δεν θα 'χαν γίνει πραγματικότητα. Οι εγγραφές γίνανε σε home studio. Ευχαριστώ πολύ γι'ακόμα μια φορά :)
  4. diafanosss

    Να πετάξω

    Ευτυχώς ούτε δόκιμος ήμουν ούτε μαυροσκούφης, ήμουν στην υπερομάδα των Ι4!!!! χαχαχαχαχα
  5. diafanosss

    Να πετάξω

    Να είσαι καλά και σ'ευχαριστώ για το ειλικρινές σου σχόλιο, δεν θα αφαιρούσα ποτέ το δικαίωμα από κανέναν να εκφραστεί όπως εκείνος επιθυμεί ακόμα κι αν λέει μια γνώμη "αρνητική" για κάτι, αρκεί να μην είναι προσβλητικός. Απλά έπραξα το ίδιο, εξέφρασα δλδ την γνώμη μου :) δυστυχώς και ο προφορικός λόγος πόσω μάλλον ο γραπτός λόγος δεν βοηθάει στην κατανόηση των προθέσεων. Να είσαι καλά, θα επανέλθω μα καινούργιο τραγουδάκι σίγουρα :)
  6. diafanosss

    Να πετάξω

    Και κάτι άλλο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων αν και είναι εμφανές αλλά θα το αναφέρω, όλα τα κλιπάκια που φτιάχνω δεν είναι δικά μου, δανείστηκα διάφορα βίντεο από το youtube όπου στο κάθε κλιπ μου,στις πληροφορίες, αναφέρω ποια χρησιμοποιήθηκαν.
  7. diafanosss

    Να πετάξω

    Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :) Πραγματικά αυτό μου δίνει δύναμη όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο :) Αγαπητέ Νέστορα θα ήταν παράλογο εάν δεν σου θύμιζε κάτι, όλα κάτι μας θυμίζουν, κι αν θες μπορώ να βρω πολλά τραγούδια που να μοιάζουν είτε με το δικό μου είτε με κάποιο όλο και να έχουν τα ίδια ακκόρντα. Δεν ξέρω αν εννοείς ότι υπήρχε δόλος και "κλοπή" από άλλα κομμάτια. σίγουρα όμως το να σου πω ότι δεν γνώριζα καν το τραγούδι που πόσταρες... εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ούτε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, άλλωστε ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει απ'το κάθε τι, άλλος ακούει το κομμάτι και λέει μου αρέσει δεν μου αρέσει, σε άλλον του θυμίζει κάποια φωνή τραγουδιστή που ξέρει ήδη κλπ κλπ Χαίρομαι που το βρήκες ευχάριστο και σ'ευχαριστώ, το κομμάτι που έστειλες πέραν της ομοιότητας των ακκόρντων που για να το λες έτσι θα είναι,( δεν θα καθόμουν να το τσεκάρω σε καμία πρίπτωση), τα τραγούδια μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση. Μπορώ πάντως και πάλι αν θες να σου παραθέσω άπειρα τραγούδια που έχουν τα ίδια ακκόρντα το ίδιο τεμπο αλλά διαφορετική μελωδία φωνής. Κλείνοντας να πω πως ποτέ δεν είπα ότι κάνω κάτι πρωτότυπο, όπως ανέφερες πολύ σωστά παρθενογένεση όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά δεν θα υπάρξει ποτέ γιατί το κάθε τι καινούργιο που βγαίνει θεωρητικά, δεν είναι τίποτα άλλο απ' τη συνέχεια κάποιου άλλου. Το μόνο που κάνω είναι να εκφράζω μέσα από τα δικά μου τραγούδια τις αγωνίες μου, τους φόβους, το διικό μου μυαλό γενικά. Όλες οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στους στίχους έχουν γραφτεί εκατομμύρια φορές, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω! Με εκτίμηση Ηλίας Μαυροσκούφης :)
  8. diafanosss

    Να πετάξω

    Ακόμα ένα τραγουδάκι μου, είναι το δεύτερο που ηχογραφήσαμε με τον Μάνθο Σάββαρη τον οποίο κι ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την φιλία του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αφιερώσουν λίγα λεπτά για να το ακούσουν :)
  9. diafanosss

    We love you tsiou

    Ρε παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ προπαντός που μπήκατε στον κόπο να το ακούσετε και βέβαια για τα σχόλια σας :) Είναι πραγματικά πολύ όμορφο αυτό που κάνεις να βρίσκει ανταπόκριση σε ανθρώπους που ούτε καν σε ξέρουν, όχι ότι οι φίλοι και οι δικοί σου άνθρωποι δεν μπορούν να κρίνουν,ίσα ίσα, αλλά νομίζω πως είναι λίγο διαφορετικό :) Τα εύσημα για το σόλο πραγματικά πάνε στον Μάνθο Σάββαρη, τέτοιο σόλο για να το μάθω να το παίζω, δεν μιλάμε για να το βγάλω από μόνος μου, θέλω πολύ ακόμα :) Για τις φωνές έχετε δίκιο,δεν αντιλέγω, ίσως λίγο να "ξενίζει", αλλά απ'την άλλη μας άρεσε αυτή η διαφορετικότητα και είπαμε να το κρατήσουμε χωρίς να δοκιμάσουμε κάτι άλλο :) Πραγματικά ευχαριστώ για τις όμορφες και ειλικρινείς σκέψεις σας, αν και δεν είμαι ηττοπαθής, με την μουσική μου βγαίνει κάτι διαφορετικό, πιστεύω στα τραγούδια μου, τα αγαπάω πια πολύ, αλλά μ'αρέσει να πατάω στα πόδια μου :) καλή δύναμη σε όλους :) Θα επανέλθω στην συνέχεια με κάτι διαφορετικό, γιατί η μουσική για μένα είναι τα πάντα, κι ο χαβαλές κι ο πόνος η χαρά κλπ :) Να είστε όλοι καλά!
  10. diafanosss

    We love you tsiou

    Γεια σας, δεν ξέρω τι να πω βέβαια, ένα τραγουδάκι έγραψα πριν λίγο καιρό, πέρασαν εφτά μήνες δλδ που το ανέβασα στον σωλήνα!! και με τον φίλο μου τον Μάνθο το κάναμε έτσι κάπως πιο ολοκληρωμένο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αφιερώσουν 3 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα για να το ακούσουν :) Ηλίας Μαυροσκούφης :) We_Love_You_Tsiou.mp3
  11. Γεια σας! Με προσοχή διάβασα όλες τις απαντήσεις σας μιας και είμαι "νέος" στη χρήση iem. Πρόσφατα αγόρα αυτό http://www.thomann.de/gr/the_tbone_iem_100800_mhz.htm και μπορώ να πω πως με βοηθάει αρκετά στο να έχω πιο καλό έλεγχο (και πιο ξεκούραστα) της φωνής μου. Προσωπικά το'χω χρησιμοποιήσει μόνο στο στούντιο και θέλω ν'ακούω μόνο τη φωνή μου και όχι τα άλλα όργανα,στα λαιβ δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω το ίδιο αλλά όταν θα γίνει κι αυτό θα το διαπιστώσω. Είδα τις γνώμες σας και για το ποια iem προτιμάτε,τί μου προτείνεται λοιπόν;;; να το πουλήσω και να πάρω ένα καλύτερο;;;απ'ότι είδα το συγκεκριμένο δεν έχει Limiter ε;;;δεν είναι καλύτερο να στέλνω μόνο τις φωνές στο iem;; Ευχαριστώ :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου