Προς το περιεχόμενο

johnsid

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    43
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    Δημόσιο
  • Τόπος
    Βόλος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή johnsid

0

Φήμη

  1. Συνηθως τα μαγαζα εχουν δικο τους PA οποτε γιατι δεν ριχνεις μια ματια σε κατι σαν αυτο: http://www.thomann.de/gr/tech_21_bass_driver.htm η στην κατα πολυ φτηνοτερη εκδοχη του: http://www.thomann.de/gr/behringer_vtone_bass_bdi21_analog_modeling_preamp.htm. Για να μην σκεφτεσαι καν το βαρος .... Sent from my S1005KTAB using Tapatalk
  2. Προτεινω Squier Classic Vibe εφοσον εισαι αρχαριος και προσωπικη μου γνωμη παντα ειναι οτι χτυπανε στα ισα ακριβοτερα οργανα χωρις να χρειαστει να κανεις καμια απολυτως μετατροπη. Επισης στα υπερ του ειναι το οτι μπορεις να βρεις ενα στις αγγελιες του νοιζ στα μισα σχεδον λεφτα απο το κατωτερο μπατζετ που αναφερεις. Αργοτερα που θα εχεις καταληξει καπου θα ειναι ευκολοτερο να παρεις το μπασο των ονειρων σου εφοσον θα εχεις στην ακρη αρκετα χρηματα και πουλησεις αυτο που εχεις παρει κοντα στο ποσο που το εχεις αγορασει. Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  3. Μια αρκετα καλη λυση diy σταντ για χαμηλα budget: http://www.velvetron.com/blog/reviews_and_guides/diy-cinder-block-speaker-stands/ http://www.gearslutz.com/board/6814349-post7.html Enjoy!!!!
  4. Δοκιμασε αυτη την συνδεσμολογια εδω http://www.dimarzio.com/sites/default/files/diagrams/ultrajazz2v2t.pdf την εχω κανει σε ενα Rockbass στο οποιο ηθελα να βγαλω την προενισχυση αλλα ηθελα 2 volume, 2 tone καθοτι ειχε 4 ποτενσιομετρα και αυτο.
  5. Αν και εχει περασει ενα μεγάλο χρονικο διάστημα ξαναζωντανευω αυτο το θρεντ για να ενημερωσω τους φιλους που συμμετειχαν οτι το προενισχυτακι ξαναλειτουργει εδω και αρκετο καιρο κανονικοτατα. Το προβλημα ηταν καποιες ψυχρες κολλησεις στις καλωδιοταινιες του, εγιναν καινουριες και πλεον ολα δουλευουν ρολοι.
  6. Σου ειναι ευκολο να δωσεις καποια τιμη σε μιλισεκοντ, εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω την FCA202 ,επισης της ιδιας εταιριας μονο που ειναι firewire και με το Guitar Rig σε pc διπλοπυρηνο λειτουργικο ΧΡ και 3 γιγα μνημη εχω 4ms καθυστερηση.
  7. Απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα η συγκεκριμενη καρτα εχει μερικα θεματακια απο πλευρας καθυστερησης,υπαρχει καποιος κατοχος της συγκεκριμενης καρτας να μας διαφωτισει?
  8. Δηλαδη απο οτι καταλαβα, σκοπευεις να κουβαλας το λαπτοπ στα λαιβ, σωστά?
  9. Μια καλη κινηση πριν αγορασεις οτιδηποτε ειναι να διαβαζεις τις οδηγιες χρησης οποτε ριξε μια ματια εδω http://www.behringer.com/assets/UCG102_P0198_M_EL.pdf Η Behringer στο manual προτεινει αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/Behringer-Studio-Monitor-Ms-16-544-BEH-035.htm που πιστευω θα σε βολεψουν για αρχη αλλα και με ενα σετακι καλα ακουστικα εισαι καλυμενος, για να μην ενοχλεις και τους γιετονες, οπως αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Microphones-Headsets/Professional-Headphones/Behringer-Headphones-HPS-5000-520-BEH-459.htm Τα ανωτερω προιοντα σου τα προτεινω ενδεικτικα μην βασιστεις σε οτι σου γραφω εδω, το καλυτερο απο ολα θα ηταν να κανεις μια βολτα και οχι μονο στο προαναφερθεν καταστημα ουτως ωστε να βρεις εσυ τι σε βολευει καλυτερα.
  10. Γι'αυτο με τα pole pieces ριξε μια ματια κατω απο τους μαγνητες, να δεις γιατι δεν παραμενουν τα καπακια και οι μαγνητες κουμπωμενοι μαζι. Η λυση σε αυτο το προβλημα σου ισως να ειναι ευκολοτερη και συναμα φτηνοτερη απο οτι φανταζεσαι. Τωρα για το θεμα του θορυβου πιστευω οτι μια καλη λυση θα ηταν ενα καλο shielding,το οποιο θα δοκιμασω καποια στιγμη και στο δικο μου μεξικανικο του '98 ;D αν και ενα σετακι νοιζλες θα ηταν μια επισης καλη αλλα λιγο ακριβοτερη λυση. Θα σου προτεινα επισης να διαβασεις και αυτον εδω τον οδηγο http://www.fender.com/en-GR/support/articles/bass-guitar-setup-guide/ ειναι απο το επισημο σαιτ της Fender, αφορα το σεταπ του οργανου σου και θα σε βοηθησει να το ρυθμισεις ωστε να του δωσεις τον βελτιστο ηχο και playability. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι να ξεκινησεις απο τα παραπανω, και εφοσον δεν εισαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα να προχωρησεις σε οποιεσδηποτε αλλαγες αν και με ενα καλο σεταπ πιστευω οτι θα ακουγεται εξισου καλα με ενα ακριβοτερο οργανο.
  11. Ενα επισης πολυ καλο και ευκολοχρηστο tablature editor με καταγωγη Linux και εκδοσεις για Mac και Windows ειναι το tuxguitar.
  12. Για ξεκινημα σου προτεινω με κλειστα τα ματια την πρώτη καρτα http://smart.noiz.gr/details.php?id=61499 που ποσταρες. Εχω την ιδια σε λειτουργικο Windows ΧΡ και τολμω να πω οτι λειτουργει αψογα ρυθμισμενη να εχει σχεδον μηδενικη καθυστερηση(1.0ms) κατι που δεν περιμενα για καρτα αναλογης τιμης. Θα χρειαστεις βεβαια καποιο προγραμμα, τα περισσοτερα εχουν δικη τους προενισχυση και μια ελευθερη θυρα firewire στον υπολογιστη σου.
  13. Θελω να πω, για τι χρηση προοριζεται? Εαν θελεις κατι για μελετη νομιζω οτι και τα 30 βατ ειναι πολλα ακομα και για το σπιτι, εγω με 15βατ δεν θυμαμαι ποτε να εχω παιξει πανω απο το 5. Παντως ψαξε αν θελεις στα μεταχειρισμενα εδω, ολο και κατι καλο θα παιζει!!!!
  14. Εχω την εντυπωση οτι ειχα δει μια Dot στον Μαυρομουστακη οπως κατεβαινεις την Αγιας Σοφιας απο Εγνατια το πρωτο στενο δεξια δεν θυμαμαι οδο αλλα θυμαμαι οτι ειχε μια ακριβως σαν αυτη που ψαχνεις! Αν θελεις ριξε μια ματια.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου