Προς το περιεχόμενο

WilliamSats

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  3.560
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

7 Neutral

Σχετικά με τον WilliamSats

 • Rank
  Noizholic

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
 • Gear List
  Large Headstock Strats, Teles, Dean, Custom Guitars, Marshall, Blackstar, Hotone, Custom Cabs, Digitech, MXR, RogerThat etc.
 • My Band(s)
  RoxxStarZ, Hot Sins
 • Day job
  Ι/Υ & Μουσικός
 • Facebook
 • Τόπος
  Ρόδος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Φίλε Dallas, Να υποθέσω ότι το πρόβλημα είναι ότι η κάρτα δεν δουλεύει σωστά σε full duplex mode. OK αν είναι αυτό μιλάμε για ένα συχνό "θεματάκι" για πολλές κάρτες όπου από default δεν είναι ρυθμισμένες σωστά. Αν μπορείς λοιπόν να ανεβάσεις μία φωτογραφία που να φαίνονται οι επιλογές που έχεις στις ρυθμίσεις της κάρτας θα βοηθούσε.
 2. Ναι όντως, τα παλιά marshall τα είχα ξεχάσει, σ'ευχαριστώ πολύ, θα τα έχω στα υπόψιν αν δεν βρεθεί κάτι πιο "μαζεμένο".
 3. Ο Τ5 λέει minimum 4Ω, οπότε και με 8άρι δουλεύει αλλά θα έχει χαμηλότερο output και ίσως σου κόψει headroom. O G5 απ'την άλλη έχει minimum 8Ω και ηχητικά είναι πιο ευέλικτος, αλλά απ'ότι βλέπω άλλαξες πορεία :) all good then και καλόπαιχτη!!!!!
 4. Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τώρα, τα περισσότερα που έχετε προτείνει μέχρι στιγμής δεν είναι Full EQ, εκτός απ'το Black Magic (μ'αρέσει η εμφάνισή του!!!) το οποίο όμως έχει και presence που δεν θα το ήθελα να υπάρχει στο κύκλωμα. Τώρα θα μου πείτε "Αν είναι κλειστό τι σε πειράζει", αλλά για τεχνικούς λόγους δεν θα το ήθελα στο κύκλωμα. Anyway, περιμένω και άλλες προτάσεις ενώ και εγώ συνεχίζω το ψάξιμο.
 5. Αρχικά τσέκαρε όλα τα θηλυκά jack για "κολλήματα", βάλε-βγάλε ένα jack σε όλα τα θηλυκά που έχει μπας και έχει κολλήσει κάτι. Επίσης μπορεί να είναι σκόνη με υγρασία, οπότε ένα γρήγορο άνοιγμα και φύσημα.καθάρισμα μπορεί να το λύσει το θέμα. Αν δεν είναι κάτι απ'τα παραπάνω πας για σέρβις που δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφέρει, αλλά μπορείς να το μάθεις με ένα τηλέφωνο, μάλλον στον Στόλλα.
 6. Καλημέρα παιδιά, Τελευταία ψάχνω για ένα Overdrive (όχι distortion) πετάλι αλλά θα ήθελα να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όποια βοήθεια δεκτή. Έτσι λοιπόν τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει είναι τα εξής: 1) Να είναι Full EQ δηλαδή Volume, Bass, Mid, Treble, Gain. 2) ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Να καθαρίζει τελείως το σήμα όταν το gain θα είναι κλειστό. 3) Να είναι όσο το δυνατόν (για τα δεδομένα που ψάχνω) πιο μικρό αλλά χωρίς πολλά-πολλά smd (σε περίπτωση που χρειαστεί mod). 4) Να έχει μόνο έναν διακόπτη on/off 5) Να είναι σε "ανθρώπινη" τιμή δηλαδή να μην ξεπερνάει τα
 7. Επειδή είμαι και εγώ της άποψης να αλλάξεις μαγνήτες και όχι όργανο, απ'τη στιγμή που σε βολεύει όπως λες, θα σου προτείνω τους DiMarzio PAF 36th Anniversary και για τις δυο θέσεις (DP223 & DP103). Και επειδή μιλάω εκ πείρας, θα σου πω ότι πριν από ένα χρόνο περίπου τους είχα βάλει για έναν νεαρούλη, σε μία απ'τις φθηνές schecter, μία SGR ...κάτι (θυμάμαι ήταν string throu the body). Το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από φανταστικό, όχι απλά έγινε άλλη κιθάρα (λογικό αν σκεφτείς τους μαμίσιους που είχε χαχαχα), αλλά βάζει κάτω πολλές κατά πολύ ακριβότερες. Μεγάλη εντύπωση μου έκ
 8. Γνωστό βίντεο, παλιό (παίζει με την παλιά Sky... Την original). Απλά εξαιρετικό!!!!! Για τον Uli τι να πω? Είναι ο μέγιστος, ο υπερτατος, ο μη συγκρίσιμος, πάνω απ'τον Νο1 (στο Νο1 βάλτε οποίον θέλετε). Τον έχω δει live 3 φορές και θα τον έβλεπα άνετα και κάθε μερά αν ήταν δυνατόν. Και όπως συνηθίζω να λέω "Μέγας είσαι Uli και θαύματα τα έργα σου" !!!!!
 9. Καλησπέρα, Όπως λέει και ο τίτλος, έκανα χθες εξαγωγή σε .omf 2.0 αρχεία, κάτι projects από Cubase. Τα .omf θα χρησιμοποιηθούν (θα γίνουν import) είτε από Pro-Tools σε windows, είτα από Logic σε MAC. Οι ερωτήσεις μου είναι βασικά δύο (και βλέπουμε). 1) Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των παραπάνω προγραμμάτων όταν κάνουν import/export .omf αρχεία? 2) Σε κάποια projects μου έβγαλε ένα μήνυμα για να γίνει μετατροπή σε 24bit λόγο κάποιου floating 32bit??????? Δεν ξέρω γιατί το έβγαλε αυτό, όλα μου τα projects είναι γραμμένα σε 24bit 96KHz και όλα τα κανάλια είναι mono aud
 10. Κατά τη γνώμη μου, μία αλλαγή που είναι άξια αναφοράς στο θέμα, είναι η σειρά ID: της Blackstar. Και αυτό γιατί έχουν πάρει το όρο "modeling" ένα βήμα παραπέρα. Σε αυτούς τους ενισχυτές η προσομοίωση είναι στις λάμπες και όχι σε συγκεκριμένους ενισχυτές. Δηλαδή, σε αφήνει να επιλέξεις τύπο λυχνίας (EL84, 6V6,EL34, KT66 κλπ κλπ) και σε συνδυασμό με το γνωστό πλέον (και πολυαντιγραμμένο) ISF τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Οπότε κατά κάποιο τρόπο, ξεπεράστηκε το κλασικό "Προσομοιώνω ενισχυτή" και πήγε στο "Στήνω ενισχυτή με προσομοίωση των components". Βέβαια και αυτό το κομμάτι έχει
 11. Πάρε τηλέφωνο τον Έλληνα εκεί και εξήγησέ του ότι το έχεις ξαναστείλει αλλά κάνει τα ίδια. 'Ίσως γλιτώσεις τα μεταφορικά. Πάντως σε κάθε περίπτωση η εγγύηση ισχύει αν δεν έχουν περάσει 2 χρόνια. Γνώμη μου είναι ότι με τα e-mails δεν θα βγάλεις άκρη, το τηλέφωνο είναι πιο άμεσο.
 12. Δεν δικαιολογείται να "τρώει" μπαταρία σε 2-3 ώρες ή ακόμα και να την ρίχνει. Οι "φθηνο-μπαταρίες" έχουν τουλάχιστον 350mAh-400mAh (οι καλές είναι από 550mAh μέχρι και 800mAh--> σε ορισμένες περιπτώσεις), οπότε απευθείας θα έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 6 ώρες πριν να αρχίσει να "πέφτει" η μπαταρία σου με τα 45mA που απαιτεί το πετάλι. Δε νομίζω το πρόβλημα να είναι ούτε στις μπαταρίες, ούτε στο τροφοδοτικό. Και εξηγώ ότι, αν ήταν το πρόβλημα οι μπαταρίες που "πέφτουν" γρήγορα, το τροφοδοτικό θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά, αλλά εσύ λες ότι με το τροφοδοτικό σου κάνει νερά εξ'αρχής,
 13. Ήταν εκεί αλλά το έδειχνε μόνο σε εμένα απενεργοποιημένο και έπρεπε να το ξαναβάλω στο τέλος. Πφφφφ, τεχνικές βλακείες. Διορθώθηκε πάντως και σ'ευχαριστώ Loki.
 14. Καλημέρα παιδιά και καλώς σας ξαναβρήκα!!! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου. Έχω ξεκινήσει μία έρευνα για τις ηλεκτρικές κιθάρες (προς το παρόν και στο μέλλον έπονται και άλλα) που ελπίζω να έχει παγκόσμια συμμετοχή, αφού κάτι παρόμοιο δεν έχω βρει κάπου στο Internet (αν ξέρετε εσείς, στείλτε link). Το θέμα είναι η σφυγμομέτρηση/τάσεις στα "θέλω" των κιθαριστών από το όργανο των ονείρων τους. Υπάρχουν 28 κατηγορίες/επιλογές με λίστες, που μπορείτε να επιλέξετε ότι σας αρέσει. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν μετά από 15-20 μέρες σαν πρώτο δείγμα, αλλά η φόρμα θα παραμεί
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.