Προς το περιεχόμενο

kafetzis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    96
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kafetzis

0

Φήμη

  1. Πολύ στανταρ ήχος μου ακούγεται. Η γνωστή συνταγή --> Bridge humbucker μαγνήτης, λίγο drive του ενισχυτή και ένα tubescreamer μπροστά. Θα μπορούσε να είναι και rat, αλλά νομίζω οτι ο ήχος ακούγεται και λίγο(πολύ) αλλοιωμένος από το μικρόφωνο της κάμερας (εξού και η μουντίλα...)
  2. Εσκεμμένα κοιτάς μόνο rosewood ταστιέρες?
  3. Πάντως πιστεύω οτι στην κατηγορία των 30 watt, ο peavey classic είναι must,αν και ξεφεύγει λίγο η τιμουλα του.Είναι και πεταλομηχανή. Το πρώτο βιντεάκι που με τράβηξε στον classic ήταν αυτό. [flash=200,200] Ναι,οκ,κομπρεσσαρισμένος ήχος,χαμηλή ένταση και οτιδήποτε άλλο,αλλά αυτός ο τυπος με έκανε να τον παρατηρήσω και απο τότε είμαι κολλημένος.
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδια για τις απαντήσεις, με βοηθήσατε αρκετά!
  5. Ναι έχεις δίκιο,core2duo είναι. Και δεν θα έχει θέμα στην ηχογράφηση με 5 διαφορετικά όργανα?Δεν το περίμενα!!Αρκετά καλό! Σχετικά με την συνδεσμολογία,σωστά τα σκέφτομαι ή δεν είναι ετσι τα πράγματα?
  6. Φίλε μου,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,ήσουν αρκετά επεξηγηματικός και με βοήθησες ήδη πάρα πολύ. Το laptop που έχει....ε,δεν είναι και το καλύτερο αλλά την κάνει την δουλειά του.Έχει 1gb ram και αν θυμάμαι καλά, κάποιον intel centrino,μάλλον Τ5xxx.Εντάξει δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω. Ωραία,κάτι ακόμα σχετικά με την συνδεσμολογία γιατί ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει. Τόσο καιρό ο πληκτράς έπαιζε: Πλήκτρα-->USB καλώδιο-->Laptop(reason & ASIO4ALL)-->καλώδιο ήχου από το line του laptop(με ανταπτοράκι)-->XLR IN ενός monitor που έχει. Να φανταστώ οτι τώρα θα είναι κάπως: Πλήκτρα-->USB καλώδιο-->Laptop(reason & drivers κάρτας ήχου)-->usb καλώδιο--> κάρτα ήχου-->XLR καλώδιο--> XLR IN του monitor.Σωστά?? Σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε ένα ερασιτεχνικό recording,θα μπορούσαμε να συνδέσουμε πάνω πλήκτρα,κιθάρα,μπάσο,φωνή και ηλεκτρονικά drums ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ή θα πρέπει να γίνουν ξεχωριστά?Ή απλα εξαρτάται απο την επεξεργαστική δύναμη του υπολογιστή?
  7. Οκ. Κανένα comment για τις υπόλοιπες ερωτήσεις μου?
  8. ;D ;D ;D ;D Ναι ισχύει,απ'ότι διάβασα απο 'δω και από 'κει,αμα εχεις win7 θα τα βρεις λίγο σκούρα.Αντίστοιχα και ο πληκτράς Win7 32-bit έχει. Ομως,είδα οτι κόσμος με win7 είτε 32 είτε 64 bit,δεν έχει πρόβλημα με τους beta drivers της emu που είναι beta απο πάντα... Εσύ με τι λειτουργικό την χρησιμοποιείς και ποια προβλήματα αντιμετωπίζεις?
  9. Καλησπέρα παιδια,πρώτα απ'όλα να σας πω οτι είμαι άσχετος στο θέμα μιας και είμαι κιθαρίστας οπότε θέλω τα φώτα σας. Πλησιάζουν τα γενέθλια του πιανίστα μας και λέμε να του πάρουμε δώρο μια κάρτα ήχου, μόνο που δεν ξέρουμε αν την χρειάζεται.Έχουμε βάλει στο μάτι την <a href="http://www.creative.com/emu/products/product.aspx?category=610&pid=15185"><u>E-MU 0404 USB 2.0</u></a>. Αυτό τον καιρό,παίζει με ένα <a href=http://www.rolandus.com/products/details/865><u>Edirol pcr-800</u></a> και το συνδέει στο laptop με usb.Για DAW χρησιμοποιεί το reason 5 (μπορεί και το 4 δεν θυμάμαι καλά) και έχει κατεβάσει επίσης και τους ASIO4ALL drivers, με τους οποίους πετυχαίνει latency κάπου στα 20-40ms (κάπου εκεί). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Πως θα γίνεται η σύνδεση στο laptop? Keyboard-->EMU 0404(ή οποιαδήποτε άλλη)--> laptop-->ηχεία?? ποιες εισόδους/εξόδους θα χρησιμοποιεί ή χρησιμοποιούνται κατα κόρον? 2)Θα υπάρξει διαφορά στην ποιότητα του ήχου,στο βάρος που τρώει το laptop και στο latency ή δεν θα έχει και πολύ μεγάλη διαφορά? 3)Γενικότερα αξίζει σαν αγορά για έναν πληκτρά? Υ.Γ:Για προτάσεις σε άλλες κάρτες ήχου είμαι ανοιχτός.Φανταστείτε οτι το budget είναι max 120 ευρώ.
  10. [flash=200,200] Ακου αυτό και αποφάσισε εσύ τι pot θέλεις για volume. [flash=200,200] Άκου και αυτό και αποφάσισε πάλι εσύ,τι θέλεις για το tone pot. [flash=200,200] Και αυτό για τους πυκνωτές.Καλά γενικά το καναλι του τυπά ειναι όλα τα λεφτά.Ψάξ'το λίγο και θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα μικροπραγματάκια που μπορείς να κάνεις.
  11. Αμα δεν έχεις προβλημα με ψιλο budget,ψήσου για οποιοδήποτε απο τα παρακάτω... [flash=200,200] Βέβαια είναι λίγο διαφορετική η φάση γιατί ο τύπος ειναι σε drop A tuning με 13άρες(?) χορδές! Για μία πιο αντικειμενική αποψη: [flash=200,200]
  12. Seriously??? Θέλω να μάθω πως!Απλά πες μου πως!Πως γίνεται να έσπασες 7 κιθάρες???
  13. Τάστα δεν πρόκειται να πειράξω,είναι ακριβή δουλειά και δεν αξίζει και τον κόπο.Έχω αλλάξει μαγνήτες στην κιθάρα.Αυτά που θα αλλάξω τώρα είναι: -Nut -Ποτενσιόμετρα -καλωδίωση Anyway,μαλλον το βλέπω να πηγαίνω για pre-cut nut μιας και αυτό http://www.artsound.gr/catalog/gibson-prnt-ilektrikis-gibson-p-12742.html?osCsid=8dde2eb85e9022aac9f6bf2cb2966952 έχει τις σωστές διαστάσεις,τουλάχιστον στο μήκος.
  14. Εντάξει,η αλήθεια είναι οτι η κιθάρα είναι ήδη σάπια και δεν είναι μόνο το nut.Έχει θέμα με τάστα,ηλεκτρικά,ποτενσιόμετρα,γειώσεις,κλειδιά.Οπότε δεν ψήνομαι να δώσω και πολλά λεφτά για να την συμμαζέψω λίγο. Ούτως ή άλλως,δεν είναι η primary μου κιθάρα.Ας πούμε οτι την έχω περισσότερο για πειραματόζωο... ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου