Προς το περιεχόμενο

DBA

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral
  1. Ειχα φυγει για ταξιδι 10 ημερων και το pc το ειχα κλησει, ενω δουλευε κανονικα, μετα απο δεκα μερες που ανοιξα εχει αυτο το προβλημα...δεν εχω ιδεα τι μπορει να εγινε?!?!?!?
  2. Νεους? του 2009 ειναι... Αυτους τους drivers εχω.
  3. Εχω ενα προβλημα πεδια! Προσπαθω ποσες ωρες να κανω να δουλεψει η 410 αλλα δεν θελει... κανω restart, uninstall και ξανα install τους Drivers, ξανα τρεχω το Firewire Enabler της M-audio παλι τιποτα. Οταν ανοιγω τον Μ-Audio Enabler μου βγαζει στο Device Manager οτι την αναγνωριζει ως "%MAFWFU.DeviceDesc%" κανω restart, Τιποτα... Βοηθεια καπιος? Ευχαριστω. P.S ( Εχω Windows 7 )
  4. Για σας παιδια! εχω ενα προβλημα και ειναι το εξης! Ενω τα windows 7 ultimate που εχω ειναι κανονικα ενεργοποιημενα μου βγαλει καθε 1 ωρα αυτο εδω... δειτε εικονα... δωστε τα φωτα σας...
  5. DBA

    Προβλημα με windows 7...

    Γεια σας παιδια... Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αυτον τον ηχο τον κανει ΜΟΝΟ οταν βαζω πχ τα ηχεια η τα ακουστικα στην on-board καρτα ηχου οταν χρησημοποιω την Firewire ειναι ολα μια χαρα...
  6. DBA

    Προβλημα με windows 7...

    Το ενεργοποιησα φιλε WilliamSats. Θα τσεκαρω αν συνεχιστει και θα σας ενημερωσω.. Ευχαριστω πολυ
  7. DBA

    Προβλημα με windows 7...

    οχι δεν μου διχνει κατι τετιο...θελω εδω να προσθεσω οτι παλαιοτερα ειχα μια soundblaster καρτα ηχου και δεν την υποστιριζαν τα windows 7 και απεγκατεστησα τους drivers...ισως δεν απεγκατασταθηκαν σωστα? ωστοσο στην απαιγκατασταση προγραματων δεν διχνει να υπαρχουν πια οι drivers της παλαιας καρτας...υπαρχει μηπως κανενα driver cleaner η κατι τετιο μηπως προερχεται απο εκει?
  8. DBA

    Προβλημα με windows 7...

    ναι...ειμαι σιγουρος...ειναι ο ηχος οταν συνδεεις μια usb και κανει αυτον τον χαρακτηριστικο ηχο... ο ηχος δεν ακουγεται οταν ειναι κλειστα τα ηχεια...δεν ειναι δυνατον αυτο...
  9. Καλησπερα παιδια...Αντιμετοπιζω ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο με τα windows 7 Ακουγεται συνεχεια ο ηχος σαν να βαζεις πχ μια usb και να την ξακαβγαζεις χωρις ομος να βαζω καπια συσκευη επανω και μετα μπλε οθονη και κανει μονο του restart...εβγαλα ολες τις usb τις ξαναβαλα αλλα το προβλημα δεν φενεται να ειναι απο κει... καμια ιδεα?? ευχαριστω.
  10. Σας ευχαριστώ παιδιά! Θά δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω.
  11. Τροφοδοτω μονο με το FIrewire...και εγω εχω καποια προβληματακια βασικα με την αναγνωριση...μηπως φταιει αυτο?
  12. Εδω εχω ενα prnt scrn να δειτε τις ρυθμισεις...δεν εχω πηραξει κατι...και δεν ενοω στο cubase φιλτατε racer x οταν ενοοεις με προενυσχιση m-audio dmp3 τι ενοοεις? καντο λιγο πιο λιανα γιατι δεν πολυσκαμπαζω απο αυτα...ειμαι νεος στο αθλημα... Ευχαριστω
  13. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να το εξηγησω επ ακριβως...θα το θεσω αλλιως...ειναι σαν να καργαρεις τα ηχεια σου παρα πολυ και να σου κοβει πχ τα μπασα για να μην σπασουν τα ηχεια ας πουμε + σαν να βαζει καποιο βαθος...δεν ειναι καθαρος ο ηχος, δεν ακους καθαρα το καθε τι...δεν μπορω να το θεσω αλλιως το ερωτημα μου...
  14. Hello παιδες... Ειχα μια Creative Καρτα ηχου! και εβαλα την M-audio...ο ηχος ειναι ΕΛΕΙΝΟΣ κοβει μπασα και οταν οι δυναμικες χαμηλωνουν στα κομματια αναλογα ποσο δυνατα ειναι πχ (Κασα,Μπασο) το χαμηλωνει και μετα ξαναεπανερχεται(μιλαμε για πολυ μικρο χρονικο διαστημα) ...δεν ξερω γιατι...μηπως εχετε καμια ιδεα τι φτεει? 2ον Δεν εχει δυναμη οταν βαζω τα ακουστικα...ενω θελω να ακουσω με αρκετη ενταση...δεν ειναι αρκετο το volume... Περιμενω ιδεες και τυχον λυσεις...ευχαριστω
  15. Κουκιδα ενοω στο drum map...κανεις το programing me κουκιδες...Βλεπε Φωτο...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.