Προς το περιεχόμενο

Dimsonic : In the cathedral (the video)

Από dimsonic, 06/05/2021
  • 132 views
  • 6 comments

Εφτιαξα το βίντεο, χρησιμοποιώντας τελικά όσες φωτογραφίες έβγαλα εκείνο το πρωϊνό πηγαίνοντας στον καθεδρικό ναό της Santa Maria. Ενα ενδιαφέρον που ανακάλυψα και εγώ τώρα είναι ότι εκεί γυρίστηκαν λέει επεισόδια του Game of Thrones...

 

  • Like 4

Recommended Comments

ΣχόλιαΜε τις φωντογραφίες έχει δέσει το ακουστικό υλικό.

 

Φοβερό το σημείο με το λεωφορείο. Εάν είχε πιο πλούσιο οπτικό υλικό (με pro επεξεργασία), αποτελούμενο και από βίντεο, τότε πιθανόν να μιλάγαμε για έναν ύμνο προς την πόλη αυτή που σε ενέπνευσε και άντλησες το υλικό. Για να μην πω ότι θα ήταν ένα άψογο μικρού, μεν, μήκους ντοκιμαντέρ, αλλά μεγάλης, δε, εμβέλειας.

 

Άψογη ιδέα και άψογη υλοποίηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε

 

Εάν είχε πιο πλούσιο οπτικό υλικό (με pro επεξεργασία), αποτελούμενο και από βίντεο,

 

η μόνη ιδέα εκείνη τη στιγμή ήταν να καταγράψω τις ψαλμωδίες.

Δεν υπήρχε καμμία σκέψη, τότε εκτός από το να έχω να ακούω αυτό που άκουσα εκείνη τη στιγμή. Προφανώς ούτε κάν για βίντεο με σταθερές εικόνες ή κανονικό βίντεο.

Ό,τι έγινε έγινε σήμερα με ό,τι υπήρχε. Από αυτή και μόνο την άποψη με ικανοποίησε ως πρόκληση. Να φτιάξω κάτι από το σχεδόν τίποτα. Χρησιμοποίησα μόνο δικό μου υλικό, και αρκετές φωτογραφίες αναγκάστηκα να περικόψω γιατί έπρεπε να αφαιρέσω τις φάτσες μας, ενώ δεν είχα τίποτα από εσωτερικό, ενώ κατά κανόνα βγάζω εσωτερικά εκκλησιών και φυσικά τα λεωφορεία ήταν εντελώς μια τρέλλα της στιγμής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

....Να φτιάξω κάτι από το σχεδόν τίποτα. .......τα λεωφορεία ήταν εντελώς μια τρέλλα της στιγμής.

 

Αυτο το "τιποτα" καθορισε ολο το εργο και αυτη η τρελα της στιγμης ηταν το κερασι στην τουρτα, που εδωσε και την τοσο εντονη γευση.

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε

 

Αυτο το "τιποτα" καθορισε ολο το εργο και αυτη η τρελα της στιγμης ηταν το κερασι στην τουρτα, που εδωσε και την τοσο εντονη γευση.

 

 

Το αρχικό ηχητικό ήταν κάτι παραπάνω από τίποτα. Το ήξερα αυτό. Όπως ξέρω εδώ και καιρό ότι στα ζόρια ένα αξιοπρεπές κινητό μπορεί να σου δώσει υλικό για πολύ καλή δουλειά. Αλλά ήξερα ότι μπορούσα να κάνω μόνο κάτι ηχητικό. 

Αφού φτιάχτηκε το κομμάτι (και παραδόξως σχετικά γρήγορα, δηλαδή σχεδόν 2 μέρες) άρχισα να σκέφτομαι "τι κρίμα να μην έχω υλικό να το ταιριάξω".

Εψαξα να βρώ υλικό στο διαδίκτυο, οι καλύτερες φωτό είναι όλες με δικαιώματα, το street view είναι για κλάματα απο ανάλυση. Τελικά το κινητό έχει το καλύτερο υλικό.

Ετσι είπα "αυτά έχω, μ αυτά θα κινηθώ"

Συνδέστε για να σχολιάσετε

Πανέμορφο!

 

Ωραία ενορχήστρωση. Ωραία παραγωγή.

Τα reverbs που έχεις βάλει φανταστικά.

 

Ερώτηση: Το έγχορδο που έχεις στο 1ο μέρος ποιο είναι; Για σαντούρι μου πήγε στην αρχή, αλλά δεν πρέπει να είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.