Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    22 Μάρ 2023

    ΕΙΣΙΤΗΡΙA



    Με αφορμή τη μέρα της γυναίκας, οι Panik at the Opera υμνούν τη γυναίκα, την ομορφιά, τον έρωτα και τη ζωή, σε μία παράσταση πρωτότυπη και διαφορετική, μία παράσταση εμπειρία, που θα λάβει χώρα τις Τετάρτες 8 & 22 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club!




    Με το πρώτο τους single “She’s the Soul of the World”, το συγκρότημα έδωσε το στίγμα του, με αυτή την ωδή στη γυναίκα, στη ψυχή του σύμπαντος.
    Τι κάνει αυτή η λάμψη στο βραδινό ουρανό: Ο Tenorman – ο χαρισματικός performer, ο Βαγγέλης Καλαμάρας – o φημισμένος βιρτουόζος ντράμερ και ο Σταύρος Παργινός – ο εξαίρετος δεξιοτέχνης τσελίστας, συνδημιουργούν ένα ιδιαίτερο art pop μουσικό σύμπαν, εκτείνοντας τα καθιερωμένα όρια. Ένα μοναδικό στο είδος του σχήμα, τους Panik at the Opera, με την παράσταση “Spaceman”.
    Ο θεατής ταξιδεύει στο χωροχρονικό συνεχές με συνοδοιπόρο τον εξωγήινο Spaceman, κεντρικό ήρωα και σύγχρονο υπερήρωα. Στις σκέψεις του κάποιοι σίγουρα θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους. Το νήμα της ύπαρξης ξεδιπλώνεται, εκλύοντας ένα big bang συναισθημάτων με υλικά: μουσική, αστερόσκονη και φανταστικό λόγο. Νεφελώματα γεμάτα ανατρεπτικό στυλ, εκκεντρικό χιούμορ, αλληλεπίδραση με το κοινό,  εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, πρωτότυπες συνθέσεις και τρελά πειραγμένες διασκευές μας αποκαλύπτουν νέους ορίζοντες σε βάθος.
    Στο ίδιο αστρόπλοιο, ο David  Bowie με τον Μάνο Χατζιδάκι, ο Tom Waits, ο Nick Cave, ο Μάνος Λοΐζος, σε μια διαγαλαξιακή παράσταση η οποία εξερευνά απάτητες περιοχές: γέλιο και συγκίνηση, κωμωδία και  δράμα!  Όλα είναι ένα, όλοι είμαστε ένα. Αυτόφωτες μουσικές διαδρομές άλλοτε cool σοφιστικέ, mellow, αγνές ή πρωτόγονες, συνθέτουν το φάσμα των εντυπώσεων και αιφνιδιάζουν με φως την σκοτεινή ύλη της ψυχής. Νιώστε!
     
    Οι Panik at the Opera για 2 εμφανίσεις, τις Τετάρτες 8 & 22 Μαρτίου, στο Half Note Jazz Club.
     
    Οι Panik at the Opera είναι οι:
    Tenorman – Γιώργος Τζιουβάρας: Φωνή, Πιάνο, Αφήγηση
    Βαγγέλης Καλαμάρας: Ντραμς
    Σταύρος Παργινός: Τσέλο
     
    Σχεδιασμός φωτισμού: Κωστής Μουσικός
    Οργάνωση Παραγωγής – Management: Cricos
     
    SOCIAL
    https://panikattheopera.bandcamp.com/
    YouTube: https://bit.ly/3zK4mnB
    https://www.facebook.com/PanikAtTheOpera
    https://www.instagram.com/panik_at_the_opera_
     
    PRESS
    «…Τένορμαν. Ένας καλλιτέχνης με υπερφυσικές δυνάμεις…»
    Καθημερινή
     
    «Ένα από τα ομορφότερα τραγούδια τη εποχής μας»
    έγραψε το γερμανικό Gothic Magazine για τη σύνθεση “The Love Song”
     
    «…Ο Tenorman αρπάζει με εκρηκτική ενέργεια το μικρόφωνο και σημαίνει την έναρξη. Αμέσως καταλαβαίνουμε ότι επρόκειτο για κάτι ξεχωριστό, αφού από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο εν λόγω κύριος μας έβαλε στο πνεύμα του σουρεαλισμού, του χιούμορ και της έντασης που θα είχε αυτή η παράσταση.
    Το ευρηματικό χιούμορ και το στοιχείο της αλληλεπίδρασης με το κοινό αναδύθηκε από τις πρώτες στιγμές…»
    culturenow.gr
     
    Info
    PANIK AT THE OPERA
    Τετάρτη 8 & 22 Μαρτίου
    Έναρξη 21:30
    Half Note Jazz Club
    Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
    Τιμές εισιτηρίων: από 10€
    ΕΙΣΙΤΗΡΙA
     
    *Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
    *Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
    *Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.
    www.halfnote.gr
    Πληροφορίες: 210 9213310

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου