Προς το περιεχόμενο

Crash & Hi-Hat χαμηλής τιμής


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω ένα 14" hi-hat και ένα 16" crash σε χαμηλή τιμή.

Ένας γνωστός μου, μου άφησε 14" pst 3 hi-hat & 16" zildjian planet(?)(όποιος ξέρει πως ακριβώς το λένε αυτό και γιατί δεν υπάρχει στο official site ας μου πει) στα 120 ευρώ.

Μια άλλη ιδέα είναι να πάρω το Sabian B8 16" Crash αλλά για hi-hat δεν ξέρω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα Zildjian Planet είναι ίσως ότι χειρότερο σε πιατίνι υπάρχει από τις τρεις μεγάλες εταιρείες(paiste,sabian,zildjian). Για τόσα λίγα λεφτά δες stagg,wuhan αλλά και τα pst3

όπως από εδώ

http://www.thomann.de/gr/paiste_pst3_16_crashbecken.htm

http://www.thomann.de/gr/paiste_pst3_14_hihat.htm

Σύνολο 120ευρώ περίπου.Πιστεύω μαγαζί στην Αθήνα να στα δώσει το πολύ 140ευρώ.Δεν αξίζει έστω και λίγο περισσότερο και να τα πάρεις καινούρια συν ότι το PST3 crash είναι αρκετά καλύτερο από το Planet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ φίλε μου. Κατι μου λέει όμως πως η σειρά PST 3 της Paiste δεν είναι και η καλύτερη για την τιμή της, σύμφωνα και με απαντήσεις που πήρα σε προηγούμενο παρόμοιο thread.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξανανοίγω το θέμα, θέλοντας να ρωτήσω κάτι. Το σετ μου αποτελείται απο ενα Crash Ride 18", ένα hi-hat της κακιάς ώρας (Stagg) 14" και μέχρι πρόσφατα ένα Crash επίσης Stagg 16". Αφου το Crash στράβωσε και άνοιξε τόσο ώστε να μην παίζεται πια, αποφάσισα να πάρω ένα καινούργιο. Το ερώτημα είναι... να πάρω 14" ή 16"? Έαν πάρω 16" θα πάρω κάτι στο επίπεδο του PST 3, ενώ αν πάρω 14" κάτι στο επίπεδο του PST 5. Να πάρω ενα 14" τώρα που το χρειάζομαι και αργότερα όταν θα μπορέσω(απο οικονομικής πλευράς) ενα 16" παρόμοιας ποιότητας, ή να πάρω ένα 16" τώρα μιας και μπορεί να μείνω με αυτό για πολύ καιρό?

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, τα Stagg δεν μ'αρέσουν... δεν τα πολυεμπιστεύομαι παρά τα καλά λόγια που ακούω στο Noiz.

Δεν έχω τάση ...σπασίματος, τo Stagg για το οποίο μιλάω ήρθε μαζί με το drumset Stagg ΤΙΜ οπότε λογικό είναι μετά απο περίπου εξι μήνες που το έχω να μην άντεχε.

Μια απορία ακόμη, η διαφορά μεταξύ Thin, Medium και Rock εκτός απο την ήχο είναι και στην ανθεκτικότητα? Δηλαδή ένα Thin σπάει πιο εύκολα απο το Rock της ίδιας σειράς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το thin είναι πιο λεπτό από το medium  και το medium πιο λεπτό από rock πάντα σε πάχος μετάλλου. Τώρα πιο λεπτό δεν σημαίνει απαραίτητα και λιγότερο ανθεκτικό στα χτυπήματα γιατί τα πιο παχιά πιατίνια ανοίγουν ηχητικά δυσκολότερα οπότε για να έχεις την επιθυμητή ένταση στο χτύπημα τα χτυπάς με μεγαλύτερη δύναμη και καταλήγεις να τα ταλαιπωρείς περισσότερο. Αντίθετα τα λεπτότερα ακόμα και με μέτρια χτυπήματα-ακόμα και χάδι-παράγουν ηχητικά κύματα ικανοποιητικής έντασης. Μια μέση λύση είναι τα medium εξού και το όνομα. Όσο για το crash που θές πάνε άκουσε τα paiste αφού δες σ'αρέσουν τα stagg και διάλεξε με βάση το αυτί σου. Δες και τα meinl, instanbul αλλά και Αgean που προαναφέρθηκαν σε άλλο thread. Στη κατηγορία τιμής που ψάχνεις απλά ετοιμάσου να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς. Αυτά ;D 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου