Προς το περιεχόμενο

Steinberg's Registration Confirmation


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έκανα πριν μία εβδομάδα online register το Cubase LE, που ήταν πακέτο με τη κάρτα ήχου (έγινε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα). Θέλω να πάρω το upgrade σε Cubase 4. Για την αγορά χρειάζεται ένα registration confirmation, για το LE. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρω αυτό το confirmation; Όταν έκανα register, δεν μου ήρθε κάποιο επιβεβαιωτικό mail.

 

 

 

Επίσης, όσον αφορά το Cubase 4 σε PC (+τα τελευταία updates), τι εμπειρίες έχετε σχετικά με:

--τη μεταφορά των projects, από SX3 σε 4

--την σωστή υποστήριξη όλων των vst-i που υποστήριζε και το SX3 (αν όχι όλων, ποια είναι αυτά που δεν υποστηρίζονται (ακόμα))

;;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το 1ο απλά να σου πω ότι το πιθανότερο είναι να μπεις στο site της steinberg, να πας κάπου που να είναι φάση support κι εκεί θα σου πει να βάλεις το serial number του cubase, οπότε και θα σου βγάλει κάτι πληροφορίες. Στο περίπου έτσι είναι σε όλα τα προγράμματα, οπότε ψάξτο λίγο.

 

Στο 2ο αυτό που ξέρω είναι ότι όλα τα vst παίζουν και στο 4, αλλά και ακόμη περισσότερα, καθώς υποστηρίζει το νέο πρωτόκολλο vst3. Στο μόνο που παίζει πρόβλημα είναι με διάφορα vst που έρχονταν μαζί με το cubase όπως το a1 synth, καθώς πλέον η steinberg τα κατάργησε (και κατά την άποψή μου καλώς) με άλλα ανώτερης ποιότητας. Αν δεν έχει κάποια από αυτά σε κάποιο project σου, τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

 

Πάντως δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορείς να κάνεις upgrade στο 4 από το bundled le (που ερχόταν μαζί με την κάρτα), γλυτώνοντας έτσι λ7, καθώς συνήθως πρέπει να έχεις κανονικά αγορασμένο το soft, από το να είναι φάση δώρο με ένα μηχάνημα. Ψάξτο λίγο και αυτό.

 

Αν παρόλα αυτά δεν βρεις κάποια απάντηση, γνώμη μου να ρωτήσεις και στο ίδιο το φορουμ της ή και απευθείας την steinberg. Δε νομίζω να πάρεις πιο υπεύθυνη απάντηση, από πουθενά αλλού!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bouka ευχαριστώ για την απάντηση! Το serial number του LE, το έβαλα όταν το έκανα register και το πήρε κανονικά. Μέσα από μία φόρμα του λογαριαμού μου, φένεται να είναι όντως registered. Θέλω όμως ένα confirmation, καθώς το ζητάει το upgrade πακέτο με την αγορά. Στο forum της steinberg, ρώτησα εχθές αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Όσο για το αν γίνεται upgrade από LE σε 4, υπάρχει τέτοιο πακέτο σε γνωστά sites (LE μία έκδοση είναι και νομίζω πάει (πήγαινε) πάντα πακέτο με hardware).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσχετο αλλά μπας και με το confirmation εννοεί s/n, το οποίο όμως είναι ενεργοποιημένο και τρέχει κανονικά σαν το δικό σου; Και καλά να δει ότι όντως είσαι κάτοχος του προγράμματος και δεν το λες έτσι επειδή το είδες στη θήκη σε κανά μαγαζί ή σε κανά φίλο σου! Αυτό μου έρχεται μόνο!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bouka thanks και πάλι..Στο site που θα κάνω την αγορά, λέει για το πακέτο: "for registered users only (confirmation of registration needed)". Για να είσαι registered user, πρέπει να έχεις δηλώσει σε σχετική φόρμα το s/n. Εγώ είμαι registered user, αλλά δεν έχω κάποιο confirmation (πχ. σε έντυπο, σε mail...). Τι να κάνω να τυπώσω τη φόρμα στο site, που με δίχνει registered. :D

Θα στείλω και στο μαγαζί, να δω τι ακριβώς εννοούν..αν κάποιος έχει καμία ιδέα ή έχει κάνει παρόμοιο upgrade ας μου πει μια γνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου απάντησαν από το μαγαζί και όντως θέλουν εκτυπωμένη από τον αγοραστή, τη σελίδα που δίχνει ποια προϊόντα έχει κάνει register κσι με ποιο serial number. Λογικά το ελέγχουν μετά, γιατί το photoshop κάνει θαύματα.  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου