Προς το περιεχόμενο

Παραπληροφόρηση???


ex-frhodes 88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνοντας μια βόλτα στα online καταστήματα της ελληνικής αγοράς, έπεσε το μάτι μου σε κάτι που όντως βγάζει μάτι. Στην αρχή δεν ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα και σκέφτηκα να το αγνοήσω. Δεν μπόρεσα όμως γιατί έχω βαρεθεί και αγανακτώ με τις ασάφειες ορισμένων, προκειμένου να πουλήσουν κάτι μεταχειρισμένο και ακριβά μάλιστα, περίπου στην τιμή που είχε καινούργιο. Δεν με ενόχλησε τόσο η τιμή γιατί κάποιος που γνωρίζει δεν πρόκειται να το πάρει όσο το ζητάει ο εν λόγω κύριος, αλλά τη δικαιολογία που σκαρφίστικε για να δικαιολογήσει την τιμή του.

Παραθέτω φωτό από το site του για αποφυγή παρεξηγήσεων....

Όποιος γνωρίζει το μηχάνημα μπορεί να καταλάβει γιατί τα πήρα....

JD-800 αναλογικό synthesizer ελεγχόμενο ψηφιακά.

Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί κόλλησα. Αν το εν λόγο synth το χαρακτηρίζει έτσι, τότε τι θα έλεγε για τα Alesis Andromeda, Prophet 08 και Polyevolver τα οποίο πληρούν 100% τον παραπάνω χαρακτηρισμό.

Και εγώ που νόμιζα ότι το JD-800 είναι ψηφιακό με έλεχγο αναλογικού τύπου, κάποιο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος πάντως δείτε την φωτό και τα σχόλια δικά σας....?????

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το JD-800 είναι ψηφιακό synthesizer με έλεγχο ψηφιακού τύπου.

Οπότε, τόσον αυτό που διάβασες, όσο και αυτό που σκέφτηκες είναι και τα δύο λάθος. Το ότι ο ψηφιακός έλεγχος ασκείται μέσω sliders δεν έχει καμία σχέση με "έλεγχο αναλογικού τύπου" διότι τα sliders στέλνουν System Exclusive μηνύματα και (αν θυμάμαι καλά) δεν υπάρχουν System Exclusive μηνύματα στην αναλογική εποχή.

 

Τώρα για το ότι αυτή η σελίδα γράφει βλακείες... εντάξει, μη το αποδίδουμε και σε ηθελημένη προσπάθεια παραπληροφόρησης, μάλλον η γνωστή ελληνική αμέλεια πρέπει να μεμφθεί. Οπωσδήποτε, κάθε επιχείρηση που δεν έχει φροντισμένο δικτυακό τόπο, οφείλει να μέμφεται (αν όχι να αποφεύγεται).

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eyeprotocol θα συμφωνώ μαζί σου, απλά δεν διατύπωσα σωστά τη σκέψη μου. Όταν λέω έλεγχο αναλογικού τύπου εννοώ ότι επειδή και καλά έχει πολλούς sliders για να ελέγχεις τις παραμέτρους, αυτό σου δίνει μια αίσθηση ελέγχου όπως των αναλογικών synthesizer. Κατά τ' άλλα όμως είναι ψηφιακός όπως σωστά το έθεσες. Ελπίζω να έγινα πιο σαφής τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου