Προς το περιεχόμενο

Dunlop Crybabe Bass 105Q Unexpected Problems


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα απο μενα..!Εχω να γραψω μιας και δεν ειμαι τοσο "ενεργο" μελος καμποσο καιρο εως πολυ.Ειπα να το κανω εκφραζοντας μια απορια καθως με αποσχολει πολυ,μπας και βρω καμια λυση και να διευρυνω τους οριζοντες ηλεκτρολογου! :P

Προσφατα πηρα το παραπανω πεταλι,για κιθαρα.Αν ακουγεται καπως δεν ξερω.Παιζω με εναν Laney VH100R και για distortion χρησιμοποιω του ενισχυτη,καθως και το Octafuzz οπου καποιες φορες,παντα βασικα τα συνδιαζω.Αυτο ειναι κυριως το distortion μου.Εδω ερχεται το πεταλι.Για τις μεσαιες και υψηλες συχνοτητες.Προοριζεται κυριως για σολο.

Τι παρατηρησα.Δεν εχει καλη αποκριση.Περνει τουλαχιστον ενα δευτερολεπτο για να φθασει την υψηλοτερη συχνοτητα του και το ιδιο για την αντιθετη.Αν εναλλασονται αυτα τα δυο γρηγορα πραγμα αναμενομενο απλα δν γινεται τπτ.

Ακομα θελω να ρωτησω αν πρεπει να γινουν αλλαγες κτλ στο πεταλι για να ακουγετε οπως παρακατω  που παραθετω ενα αποσπασμα (οχι απο μενα >:( )  καθως εχω καλυψει πολυ τμημα αυτου του ηχου.Δεν εχω ιδεα πως να περιγραψω τον ηχο του πεταλιου απλα με την λεξη(ασπουμε) worple! :P Πιστευω να καταλαβετε απο το αποσπασμα και την ιδεα...Επιπλεον η αλλη ερωτηση ειναι πως φευγει το latency καθως εχει αυτοματη επαναφορα .(Εψαξα και στο νετ αλλα υπαρχουν 2 περιπτωσεις.Να εχει ηδη ενα ποτ για να κανει την δουλεια delay η ολοκληρη διαδικασια αντικαστασης ποτ κτλ.Μονο που δν ξερω σε ποιες απο τις 2 ανηκω).

 

http://www.box.net/shared/1qf7588lc8

Και μερικες φωτο του εσωτερικου του πεταλιου.

http://i36.photobucket.com/albums/e26/Mercurian_2006/crybaby.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e26/Mercurian_2006/crybaby1.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e26/Mercurian_2006/crybaby2.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e26/Mercurian_2006/crybaby3.jpg

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

τι είχε τελικά?? πως το έλυσες?? ???

 

 

Μολις τωρα ειδα οτι καποιος απαντησε!

Λοιπον,σε παλιοτερα μοντελα σε ο,τι αφορα το latency επαναφορας επρεπε να τους κανεις δραματικες αλλαγες.Στα καινουργια μοντελα προβλεψε η Dunlop και τοποθετησε ενα ποτ λιγο πιο χαμηλα απο την μπαταρια οποτε γυρνοντας το τριμμερ αριστερα το latency μεγαλωνει(οσο και ο εκνευρισμος :P),γυρνοντας το δεξια το latency μικραινει διαδοχικα.(Μονο που δεν προβλεξε να το γραψει σε κανα manual).Η καθολου καλη αποκριση που ειχε ,οφειλεται στο πως το χειριζεσαι,δλδ οσο πιο γρηγορα το φερεις κατω τοσο περισσοτερες χαμηλες συχνοτητες θα δωσει,οσο πιο αργα και "ευγενικα" το χειριστεις τοσο ξεσκιζεται :P.Βεβαια ακομα καποιες φορες παραμενει μυστηριο αλλα οπως ειπα ειναι πως το χειριζεσαι καθως ειναι το 2ο wah για μενα.Το 1ο ηταν ενα George Dennis μετ/σμενο οπου και καηκε :P.Οποτε ειναι αρχη για μενα ακομα.. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου