Προς το περιεχόμενο

Ρυθμος!!!θελω βοηθεια...sos!


floyd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια θελω βοηθεια μ'ενα ρυθμο! προσπαθω επι μερες να μετρησω ενα δικο μου κομματι, ειναι μες το χρονο αλλα δε μου βγαινει!προσπαθω με το guitar pro αλλα τζιφος! υπαρχει καποιος τροπος να βρω το ρυθμο του??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ο "ποιητης" γίνει λιγο πιό συγκερκριμενος και πιασω το concept του τι εννοει...ευχαριστως να βοηθήσω αν ξέρω ...αλλα ομολογω οτι δεν καταλαβα τπτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα, σε πρωτη φαση καθισε και μετρησε καθε φραση ξεχωριστα

σε τεταρτα η ογδοα,δες που ξεκινανε οι τονισμοι των φρασεων και ισως με αυτο τον τροπο να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραγματα.Αν το μετρο σου δεν ειναι απλο τοτε προφανως θα πρεπει να ξεχωρισεις τα μετρα π.χ Για 5/4 θα μπορουσε να ειναι το πρωτο μερος 3/4 και το δευτερο 2/4 Αν δηλ δεις οτι η πρωτη φραση σου ολοκληρωνεται σε ενα μετρο 3/4 και η δευτερη σε ενα μετρο 2/4 και ολο αυτο επαναλαμβανεται ξανα.Οπως και να εχει δες που βρισκονται οι τονισμοι σου και ποτε ολο αυτο επαναλαμβανεται...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου