Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 3pdt διακόπτη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από 3-4 μέρες ο 3pdt διακόπτης ενός πεταλιού μου άρχισε να κάνει "παράσιτα"!! τον πατάω για να είναι on και είτε είναι on διακεκομμένα (αναβοσβήνει το πετάλι μόνο του) είτε δεν δουλεύει καθόλου και απλά σταματάει το σήμα να ακούγεται.. όταν περιστρέφω λίγο το κεφαλάκι του διακόπτη μπορεί να φτιάξει αλλά δεν έχω βρει μια σίγουρη θέση που να δουλεύει τέλεια.. έχω ξενερώσει πολύ γιατί μπορεί να με κρεμάσει σε κάνα live και να τρέχουμε..

 

έχετε να μου πείτε τίποτα?? σας έχει τύχει το πρόβλημα ποτέ?? είναι συνηθισμένο αυτό το πρόβλημα?? πώς το λύνω?? (δεν έχω εγγύηση...)

 

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :-[ :-[ :'(

 

Για όσους δεν κατάλαβαν ο διακόπτης είναι τέτοιος:

 

3pdt_lg.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορώ αλλά που θα βρω?? και επίσης δεν είμαι 100% αν φταίει ο διακόπτης αλλά απ ότι δείχνουν όλα εκεί καταλήγω... γιαυτό ρωτάω να μου πουν όσοι την έχουν πατήσει και έχουν εμπειρία.. :-\

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζα οτι ειχες εντοπισει το προβλημα...τεσπα αν ειναι αυτο τελικα,πιστευω οτι σε ενα απλο μαγαζι με ηλεκτρονικα(οχι gameboy και τετοια :P)θα βρεις,θα σου προτεινα βεβαια να το παρεις μαζι σου για δειγμα.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε πριν παρεις καινουργιο διακοπτη (που μαλλον θα ειναι τσιμπιμενος στην τιμη ) να τον περασεις με ενα ειδικο σπρει καθαρισμου για ηλεκτρονικα , το ιδιο που βαζουν στα ποντεσιομετρα οταν κανουν χρουτσου χρουτσου να δεις αν στρωσει. Ειχα παθει κατι παρομοιο και μετα που τον ψεκασα  :P ειρθε στα συγκαλα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου