Προς το περιεχόμενο

Επέκταση της συνεργασίας της RAINBOW A.E. με την ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.BE.


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Η «RAINBOW A.E. ανακοινώνει τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την ΠΛΑΙΣΙΟ  COMPUTERS A.E.B.E. για την πώληση των φορητών υπολογιστών  καθώς και των υπολογιστών iMac της Apple.

 

Η Rainbow έχοντας ήδη συνεργασία με τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ για την πώληση των προϊόντων iPod, αλλά και του Mac mini της Apple, στοχεύει με την επέκταση της συνεργασίας της να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση των υπολογιστών Apple, μέσα από το πολυκαναλικό σύστημα διάθεσης της εταιρείας Πλαίσιο που απευθύνεται τόσο σε προσωπικούς όσο και σε επαγγελματίες χρήστες.

 

Από την πλευρά της η εταιρία Πλαίσιο Computers με την προσθήκη των υπολογιστών της Apple, έχει ως στόχο να συμπληρώσει την ήδη πολύ μεγάλη γκάμα φορητών υπολογιστών που διαθέτει στους καταναλωτές.

 

Οι υπολογιστές της Apple ξεχωρίζουν για το μοναδικό design τους, τη φιλικότητα προς τον χρήστη χάρη στο προηγμένο λειτουργικό τους σύστημα και τις εκπληκτικές τους δυνατότητες.

 

Επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η Rainbow Α.Ε. (Πληροφορίες: τηλ.: 210-9012892, fax: 210-9012540, www.apple.com.gr)

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.plaisio.gr

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου