Προς το περιεχόμενο

Aνοιξιάτικη Νύχτα (Βloody με φλάουτο)


bloody_sunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ιδού ένα ακόμη πόνημα, αυτή τη φορά πιο προσεγμένο από το προηγούμενο που ήταν (πολύ δυστυχώς) "μπαμ και κάτω" (αλλά θα τροποποιηθεί σιγά - σιγά).

 

Το όνομά του, "Ανοιξιάτικη Νύχτα". Παίζω τα πάντα που ακούτε, σύνθεση - μίξη - παραγωγή δικά μου, το μόνο "προκάτ" είναι η λούπα των ντραμς (η οποία και αυτή βεβαίως ήταν χάλια από πλευράς ηχητικής ποιότητας και υπέστη επεξεργασία). Εννοείται ότι τίποτα άλλο δεν ήταν λούπα αλλά as real as they can get.

 

http://www.box.net/shared/to8ozld6ok

 

Θα εκτιμούσα πολύ τις γνώμες σας...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μέρος α) Πολύ ωραίος ήχος! Μου αρέσει και η ενορχήστρωση πολύ. Ο ήχος της lead θα προτιμούσα να είναι πιο mellow, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου και μόνο. Ντάξει, δεν είναι πολύ του στυλ μου βέβαια :) Αλλά πολύ όμορφο.

 

Μέρος β) ΑΨΟΓΟΣ!!!!!! Πολύ όμορφες φράσεις, ο ήχος άψογος, μου θύμισες king crimson (πάω να βάλω το islands)!

 

 

Όλα τα σχόλια περί ήχου με δεδομένο ότι το ακούω στο laptop. Δε μπορώ να κρίνω πλήρως, όμως οι εντάσεις και οι συχνότητες είναι τέτοιες ώστε να ακούγεται καλά εδώ ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι και τόσο του στυλ μου αλλά μου άρεσε αρκετά σα σύνθεση όπως και η δομή του κομματιού.....δε σχολιάζω ήχο αφού το άκουσα από κάτι ακουστικά της κακιάς ώρας....

από παίξιμο πάντως μια χαρά....φλάουτο εσύ παίζεις; πανέμορφες οι "φράσεις" σου ομολογώ...

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο, ταξιδιάρικο!  ;)

 

Στο σημείο που μπαίνουν τα φλάουτα κτλ θάβονται υπερβολικά τα τύμπανα, η μόνη ένσταση μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιος!!! Ταξιδιαρικο κομματι θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες.Και το φλαουτο μια χαρα...

Η μονη ένσταση μου ειναι οι κιθάρες στο background ειδικα μεχρι πριν μπει το φλαουτο που μου κανουν λιγο τζιτζικι...

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικό. οι κιθάρες στην αρχή έχουν μια πολύ ωραία δόση καψαλιάς η οποία δημιουργεί αντίθεση με την mellow φρασεολογία. Το δεύτερο μέρος ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Οι μελωδίες στο φλάουτο είναι παρα πού καλές και όντως θυμίζουν Κing Crimson.

 

Ο τίτλος βέβαια μαζί με το φλάουτο μου κάνει κάτι σε "πάμε να κάνουμε έρωτα στο χλωρό λιβάδι, θα είμαι η νεράιδα σου, θα είσαι ο leprechaun μου." ;D ;D ;D ;D ;D

Destroy him, my robots!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικα υπεροχο κομματι με τρομερη ατμοσφαιρα ,feel και "εικονες". Μου φερνει εντονα σε slow motion ταινια . Οσο για τις κιθαρες στην αρχη μετα το πρωτο ακουσμα που σε ξαφνιαζουν νομιζω οτι δενουν ομορφα με το συνολο. Το φλαουτο ειναι εξαιρετικο εκτος του οτι μου φαινεται οτι βγαινει πολυ μπροστα απο τα υπολοιπα οργανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

lλοιπον....ΝΑΙ μου αρεσε....ΟΧΙ δν θεωρω κακες τις κιθαρες στην αρχη...ΝΑΙ εκτιμησα οτι ειναι αρκετα ψαγμενος ο κυριος σπυρος ....ΟΧΙ δν ειναι ενα ευπεπτο κομματι...ΝΑΙ πρεπει να το ακουσεις και δευτερη και τριτη φορα για να φανει το ΚΑΤΙ που εχει....

 

ΑΛΛΑ χωρις να μπω σε τεχνικα πραγματα θα ηθελα να επισημανω οτι μου φαινεται πολυ "φορτωμενο"...ειναι τοσο ταξιδιαρικο που εγω θα το ηθελα πιο λιτο...(μην σου πω να κρατησεις τον ποοολυ ωραιο-ψαγμενο ηχο απο τις κιθαρες και να τον κανεις ξεχωριστο κομματι και να αφησεις μονο το 2ο ,ποιο αερινο section , σε αυτο το κομματι.....)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To κεταρόνι φτιάνει πολύ simple minds κατάσταση αλλά τα ντράμς-μπάσο δεν το υποστηρίζουν. Κάπου ακούω κ ένα νοτάκι που δεν μου κάθεται θά λεγα μια κ δεν έκατσα αν δώ πώς το εναρμονίζεις κ τι γίνεται(Πρώτο μέρος)

 

Η αρχή του δευτέρου μου φαίνεται "ξεκούδουνη" χωρίς να ξέρω τι μου φτάει.Μετα που κορυφώνεσαι είναι καλό αλλά και πάλι μέσα στην κορυφή το κεταρόνι το λίντ κάτι με κάνει στα σωθηκά και με χαλάει το μούντ που ανεβαίνω στο βουνό απογευματάκι χειμώνα με ήλιο με δόντια ακούγοντας μουσικη και πηγαίνοντας αργα τα πάντα δίπλα μου.Καθώς πέρνω υψόμετρο αρχίζουν να αχνοφαίνονται οι πρώτες στρωμένες νιφάδες χιονιου......

 

Το ένα μέρος με το άλλο νομίζω οτι αποτελούν δυο κομμάτια απο 2 διαφορετικού τύπου τραγούδια.

 

Υ.Γ.Φιλικά και με όλη την ασχετοσύνη που έχω σ'αυτό το είδος μουσικής που δεν ξέρω και πώς ονομάζεται ή αν ονομάζεται.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιεργως γραφαμε παραλληλα με τον trigga το ιδιο πραγμα....μου αρεσει πολυ ο ηχος της κιθαρας στο πρωτο κομματι , οποτε κρατα τον (γιατι οντως κατι λεει σαν ηχοσ) και χωστον σε ξεχωριστο κομματι....(αμα θες παντα!!!  ;D ;D )

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου