Προς το περιεχόμενο

Response στο -- Aνοιξιάτικη Νύχτα (Βloody με φλάουτο)


trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αχ τι με θυμιζεις με τη μουσική σου μπλόντι τώρα βραδιάτικα.Με έστειλες κανονικά ταξιδάκι υπέροχο.

 

Και μιας που εγώ ταξίδεψα με το δικό σου κομμάτι όπως και οι υπόλοιποι είπα να βάλω ένα παμπάλαιο δικό μου ταξιδευτό κομματι να πάμε και μια ακόμα βόλτα όλοι μαζί.

 

http://www.box.net/shared/hoahnz9twc

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωχ!  Το κιθαρόνι θυμίζει Morricone! ;D (πρώτη παρατήρηση, γιατί μου έσκασε φλασιά) ;D

 

Τα τύμπανα αντιτίθενται (τι είπα ο λούστης) στον ήχο της κιθάρας, και μαζί με τα σύνθια, φτιάνουν κάτι σε 80's, που προσωπικά δεν μου πολυαρέσει...(μόνο Ψάλτη γουστάρω εγώ ;D)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

EEχμού ο τίτλος που είδες στο μπόξ τι έλεγε? 80's

 

Οπότε το πέτυχα λές :P

 

Ταξιδιάρικο 80'ς είχα στο μυαλό μου όταν τό παιζα αυτό και την τότε εποχή είχα κόλλημα με ένα δίσκο.Simple minds new gold dream(81 82 83 84).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, ρε συ, το είδα στο μποξ τι έλεγε...

 

Φαίνεται, όμως, ότι είναι από κάποια άλλη εποχή, γιατι η μουσική που ανεβάζεις τώρα είναι άλλη φάση, καλύτερη φάση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Trigga είσαι ποοοολύ ωραίος !!

 

Το New gold dream ήταν για πολλά χρόνια στους top δίσκους μου !

 

(Ασχετο: αρκετά χρόνια πρίν, ενα αδύνατο λιμοκοντόρικο τυπάκι μπαίνει στο super duper Vintage & Rare guitars στο Λονδίνο και ζηταέι να δοκιμάσει (God Forbid !!) την original 63 tele που έχουν στη βιτρίνα.

Ο πωλητής δεν τον κόβει για "ζεστή" περίπτωση, είναι και περασμένη η ώρα, δεν είναι και πολύ θετικός στο ενδεχόμενο... Ο κοντός όμως επιμένει... διακριτικά μεν αλλά με επιμονή θέλει να δεί την Tele.

Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει τον κατα πάσα πιθανότητα χασομέρη, ο πωλητής τον αρχίζει στο μπίριμπίρι αλλά δοκιμή γιοκ. Με τα πολλά τον στριμώχνει ο κοντός και του λέει την απίστευτη ατάκα: "Εεε, νά, έλεγα αν μου κάνει να την πάρω για backup" !!

"Ώπα ρε μαν - του λέει ο πωλητής - δηλαδή αν παρεις το λουκούμι για backup τί έχεις για κύρια κιθάρα, και στο φινάλε μια που δεν σε έχω ξαναδεί, πού παίζεις δηλ. ωστε να χρειάζεσαι μια original 63 tele για BACKUP ??"

 

Ο κοντός είναι όμως πολύ διακριτικός και κυριλέ, και με εξαιρετικά ταπεινό τρόπο του λέει σχεδόν ψιθυριστά πως  το όνομα του είναι Charlie Burchill και πως σε λίγη ώρα παίζει με τη μπάντα του, τους Simple Minds στο sold out NEC stadium και ψάχνει απεγνωσμένα μια δεύτερη κιθάρα γιατί η backup 335 που κουβαλάει μαζί του έχει πρόβλημα και ο τεχνικός του δεν προλαβαίνει να την φτιάξει, και πως αυτός (ο τεχνικός του) είναι στο ακριβώς δίπλά μαγαζί (το διάσημο -επίσης-) Sounds Great, και δεν έχουν βρεί κάτι ακόμη κτλ,κτλ....!! ...........................- απο τα ωραία του Λονδίνου !!)

 

 

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(Σ)Τριγκάκο θα το ακούσω με την ησυχία μου, τώρα ένα μικρό off-topic...

 

η backup 335 που κουβαλάει μαζί του έχει πρόβλημα και ο τεχνικός του δεν προλαβαίνει να την φτιάξει, και πως αυτός (ο τεχνικός του) είναι στο ακριβώς δίπλά μαγαζί (το διάσημο -επίσης-) Sounds Great, και δεν έχουν βρεί κάτι ακόμη κτλ,κτλ....!!

 

Θα πρέπει να έτρεχαν σαν Λούηδες με τα soundcheck γιατί τον τεχνικό του τον ξέρω προσωπικά (είναι και... δικός μου) και είναι μεγάλη γάτα - σίγουρα θα προλάβαινε να την φτιάξει...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου