Προς το περιεχόμενο

Τι πρέπει να κάνω για μια απάντηση ρε παιδιά?


ex-Smurflord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, έχω στείλει παλιότερα σ'έναν mod ένα ΠΜ περί κάρμα, καθώς και πριν 2 μέρες στον administrator του forum ένα ΠΜ περί αλλαγή nick, κάρμα και λοιπά. Δεν νομίζω να ήμουν εριστικός σε κανένα από αυτά τα ΠΜ, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Δεν θέλω ούτε να μειώσω το forum, ούτε να προσβάλλω κανέναν, αλλά δεν νομίζω να ζητάω κάτι υπερβολικό! Απλά μια απάντηση! Πόσα αστεράκια πρέπει να'χει κανείς για να πάρει μια απάντηση δηλαδή?!?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Τώρα που μας έκανες ρόμπα θα... εξυπηρετηθείς.

Με πμ όμως.

'Ολοι μας θέλουμε τον Τρανταφυλλόπουλό μας!

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλτατε yameth, ούτε είχα σκοπό να κάνω κανέναν "ρόμπα", ούτε να "δώσω", "αδειάσω" ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το κανέναν. Μόνος σκοπός μου εξ'αρχής, ήταν να πάρω μια απλή απάντηση. Όπως ξαναείπα, ούτε εριστικός πιστεύω ήμουν πουθενά, ούτε αγενής. Αν θέλετε διαγράψ'τε το thread, αν νομίζετε πως έχω σκοπό ν'αρχίσω να πετάω μομφές κατά του forum, πράγμα που δεν είχα ποτέ σκοπό. Αν νόμιζα ότι ήταν κακό, άθλιο κλπ. απλά δεν θα συμμετείχα. Εφ'όσον συμμετέχω, και πιστεύω σωστά, δεν νομίζω πως έχω δώσει ποτέ τέτοια δείγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου