Προς το περιεχόμενο

Steve Vai - The Animal (Jam)


mehiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητε φιλε Mehiko με αφορμη αυτο το clip,θα ηθελα να πω δυο κουβεντες, με πραγματικα φιλικες διαθεσεις.

Οπως εχεις δει,τα διαφορα που βαζεις καθε φορα (clips,video) δεν σχολιαζονται και πολυ, ως και καθολου, απο τα αλλα παιδια και πιστευω οτι γινεται για τον εξης λογο.

Προσεξε, ΔΙΚΗ μου αποψη.

Οπως ειχα γραψει και σε καποιο αναλογο θεμα,αυτη την στιγμη υπαρχουν στην Αμερικη,ενα εκατομμυριο περιπου κιθαριστες (καπου το εχω διαβασει,αλλα δεν θυμαμαι που) που μπορουν να παιξουν σαν τον Vai, Van Halen, Satriani κ.λ.π, αλλα και αν δεις σε αλλο theard ενα πιτσιρικα τι παιζει, μια κοπελιτσα που παιζει κλασικη(μου εφυγε ο τακος), αλλα και μια βολτα στο youtube,θα δεις(σιγουρα θα εχεις δει) οτι εκει εξω,γινεται χαμος απο παιχταραδες,σε ολα τα οργανα.

Που θελω να καταληξω;

Οτι και συ εισαι αρκετα καλος στην κιθαρα,αλλα μεχρι εκει.

Υπαρχουν πολλοι εκει εξω,αλλα και εδω μεσα που ειναι καλοι.

Δεν πιστευω να ενδιαφερει τον κοσμο,το ποσο καλα μπορεις η δεν μπορεις να μιμηθεις καποιον καταξιωμενο.

Το θεμα ειναι να κανεις κατι δικο σου και πιστεψε με, θα ειμαι ο πρωτος που θα ειμαι μαζι σου.

Αλλα οπως ειπα αυτη ειναι η δικια μου αποψη.

Αν υπαρχουν και αλλες,υπαρχει το ....βημα.

Παντα φιλικα.Καλη συνεχεια.

Πρώην VARTANIS 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο jam, Mehiko....ο ήχος τα σπάει... είναι ένα καθαρά κιθαριστικό take, και έχεις καλά στοιχεία. Πρόσεξε λίγο τα σηκώματα.. κάποια είναι λίγο "άψυχα".

 

Θα διαφωνήσω με τον Vartanis, σε φιλικό πλαίσιο πάντα, γιατί ο καθένας συμμετέχει όπου θέλει στο φόρουμ, δεν "διώξαμε - γιουχάραμε - την είπαμε" σε κανέναν  επειδή πόσταρε μόνο αγγελίες, επίσης, καλό είναι να ανεβαίνουν κλίπς και να ακούμε είτε διασκευές, είτε τέστ, είτε δικές μας δημιουργίες. Δεν γράφει πουθενά στο θεματολόγιο κλίπς συμμετέχετε με 2 διασκευές και μετά κάτι δικό σας αλλιώς "κόβεστε" :P (πλάκα κάνω έτσι? απλά ή γνώμη μου)

 

Επίσης το γεγονός, ότι υπάρχουν εκατομμύρια καλοί κιθαρίστες είναι γνωστό και όχι κάτι νέο, είτε εδώ είτε παντού, επίσης γνωστό, όπως επίσης γνωστό ότι όλοι διασκευάζουν, οπότε δεν βλέπω πάλι κάτι το μεμπτό. Χιλιάδες ανά τον κόσμο ανεβάζουν διασκευές.

 

Δεν τα ανεβάζουν (γνώμη μου) για να επιδείξουν ότι είναι καλοί κιθαρίστες, αλλά για να παρουσιάσουν τον κόπο τους, και την δουλειά τους είτε με την μπάντα τους, είτε από το δωμάτιό τους. Δηλαδή αυτό που μελέτησαν - κουράστηκαν κλπ.... για να το αποδώσουν όπως νομίζουν αυτοί.

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να προσθέσω στο παραπάνω ότι αν με την λέξη μιμητές εννοείς ότι ο mehiko ήταν κοντά στο Vai, δεν έχεις ακούσει Vai [ούτε καν τα εμπορικά του]. Το take ήταν καθαρά προσωπικό και είχε πολύ ωραίες φράσεις, η τεχνική κρίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και η προσωπική έκφραση με καθαρά υποκειμενικά. Τουτ' έστιν αν δεν σε αρέσει κάτι υποκειμενικά θα πρέπει να το εστιάσεις. Το όλο σου post vartanis μου κάνει περίεργα επιθετικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και να θες να αγιασεις, δεν σε αφηνουνε ;D

Παντως χαιρομαι πραγματικα,που ξεκινησε η κουβεντα,με αφορμη το clip του φιλου Mehiko,γιατι οπως ειχα γραψει πιο πανω, ηταν πολυ λιγοι και να γινω πιο συγκεκριμενος 3, αν θυμαμαι που ασχοληθηκαν,με τα προηγουμενα 3 η 4 clips-video του αξιολογου κιθαριστα.

Με ενοχλησε ομως το γεγονος,που κανεις δεν ειχε ασχοληθει με το παλληκαρι,ασχετα, αν οσα σχεδον γραφει ο φιλος taq ειναι σωστα,αλλα τοτε γιατι ειχε πεσει,τοσο μουγκα;

Δεν ειδα,κανεναν να σχολιαζει,εστω τις διασκευες,οπως λες που σιγουρα ειναι καλες,ειναι κοπος,μελετη κ.λ.π.

Γιατι αυτη η μουγκα;

Την αποψη μου την ειπα πιο πανω,οτι δεν μου λενε τιποτα τετοιες φασεις, αλλα ξεκινησα να γραφω,για να δωσω ερισμα και στους υπολοιπους, να γραψουν καμμια γνωμη,που ζηταει το παλληκαρι,μπας και ασχοληθει και κανεις αλλος.

Για αυτο ειμαι ....περιεργα επιθετικος φιλε z43ko,αλλα εσυ το καταλαβες καπως....αναποδα.

Καθολου επιθετικος,απεναντιας,πολυ φιλικος.

Αυτη ειναι η αληθεια.

Για αυτο και στο τελος του πρωτου μου post,ειπα...υπαρχει βημα.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.

 

Πρώην VARTANIS 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου