Προς το περιεχόμενο

καταγγελια για τon ''κυριο '' που μολις πουλησε την music man petrucci


Προτεινόμενες αναρτήσεις

απλα να αναφερω οτι ο ''κυριος'' που εβαλε την αγγελια με ειχε καλεσει για ανταλλαγη της ernie ball με τον engl που δινω την παρασκευη 11.4 .λεμε οτι θα βρεθουμε την επομενη αφου κ εγω ενδιαφερομουν/.

 

το σαββατο 12.4 (αφου μου ειπε οτι θα ερχοταν απ το σπιτι μου 19.00 ) με παιρνει 18.50 και μου λεει οτι ξεκιναει . πηγε 8 παρα και τον αφου τον περιμενα ηδη μια ωρα μου λεει οτι τωρα ξεκιναει.(εν τω μεταξυ του λεω 20.30 πρεπει να φυγω γιατι παιζω-δουλευω).μετα εξαφανιστηκε.δεν ηρθε ποτε. δεν απαντουσε.και κοινως με εστησε.(επειτα προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι του πανω απο 15 φορες)

 

την κυριακη 13.4 κανω μια προσπαθεια τελευταια  απο αλλο τηλεφωνο το σηκωνει και εκλπηκτος - αμηχανα μου αναφερει οτι καθως ερχοταν σπιτι μου τρακαρε ..χχχ...(του λεω ευγενικα απλα ξαφνικα ανυσηχυσα κ εγω..αν ειναι αληθεια οτι τρακαρες σου λεω 1 σορυ που τα αναφερω ολα αυτα αλλα και παλι εχει αδικο)και απο τα νευρα του δεν με πηρε να με ειδοποιησει (ειπε 1 σορυ) .λεει οτι ακομα ενδιαφερεται και  οτι σημερα Δευτερα 14.4 πριν τις 14.00 θα με επαιρνε τηλ να βρεθουμε για να γινει ακροαση κ ισως κ η ανταλλαγη. κανενα ιχνος ομως για αλλη μια φορα.πως βλεπετε η ανευθυνοτητα και η ανΩριμοτητα του ατομου  παει συννεφο . η κιθαρα ΕΠΩΛΗΘΗ .ΕΛΠΙΖΩ Να  ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (και το headstock να μην ειναι βαμενο απ τον ιδιο )και να μην κοροιδεψε και τον αγοραστη.φιλε να εισαι πιο σωστος.γιατι μπορει να φας τα μουτρα σου καμια μερα. φιλικα Μαριος Λαζαρος Ιωαννιδης. 

 

 

 

www.mariolaz.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω τι εγινε ακριβως αλλα ο Μαριος (rontat) ειναι πολυ ενταξει παιδι.

αλλαγες πλανων ειναι πιθανον να γινουν αλλα ενημερωνουμε πρωτα

www.myspace.com/costaexarhos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου