Προς το περιεχόμενο

EXB-MOSS και MOSS-TRI.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους.

 

Προσωπικά έχω και τις 2 για τα Triton Extreme και Trinity αντίστοιχα. Σας παραθέτω ακολούθως κάποιες εικόνες για να δείτε τι θέλω να πω.

 

Θα παρατηρήσετε απο τις φωτογραφίες οτι οι δύο πλακέτες έχουν στην δεξιά τους πλευρά 12 DSP's οι οποίοι μάλιστα είναι οι ίδιοι και στις δύο. Στην αριστερή πλευρά τώρα η EXB MOSS έχει ένα ολoκληρωμένο παραπάνω απο τη MOSS TRI η οποία έχει κι ενα χαρακτηριστικό χρυσαφί sticker κολλημένο πάνω στο οριζόντια τοποθετημένο ολοκληρωμένο όπως φαίνεται στην εικόνα

 

Όσα γράφω παραπάνω τα έχω διαπιστώσει και ιδίοις όμμασι στις δικές μου επεκτάσεις αλλά και σε άλλες φίλων και γνωστών.

 

Το επίσημο cover του πακέτου της EXB-MOSS όμως στο πίσω μέρος έχει φωτογραφία της MOSS-TRI ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται εφόσον η πλακέτα έχει 3 ολοκληρωμένα στην αριστερή της πλευρά!!!

Επίσης η Korg στο επίσημο site της στην υποσελίδα της EXB-MOSS δείχνει φωτογραφία πλακέτας με τρία ολοκληρωμένα πάλι στο αριστερό τμήμα και μάλιστα σε ένα απο αυτά (το οριζόντιο) υπάρχει κολλημένο και το χρυσαφί sticker που έγραψα πιο πάνω.

 

Δείτε και μόνοι σας...

http://www.korg.com/gear/info.asp?A_PROD_NO=EXBMOSS

 

Το ερώτημα τώρα είναι το εξής. Υπήρχαν παραπάνω απο μία εκδόσεις της EXB-MOSS και η μία από αυτές ήταν φαινομενικά ίδια με την παλιότερη Moss-Tri ή στην Korg απλά βαρέθηκαν να βάλουν καινούρια φωτογραφία στo site και στο cover του πακέτου της EXB-MOSS χρησιμοποιώντας τη photo της MOSS-TRI;

 

Απο θέμα specification πάντως οι δύο επεκτάσεις κάνουν ακριβώς τα ίδια απλά η EXB-MOSS είναι για Triton (εκτός Le και TR) και Karma ενώ η Moss-Tri για όλα τα Trinity (ήδη προεγκατεστημένη στην έκδοση V3) εκτός το Rack.

 

Προσωπικά πάντως όσες ΕΧΒ-ΜOSS έχω δει από κοντά διαθέτουν 4 ολοκληρωμένα στο αριστερό μέρος.

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Έτσι όπως το λες μου μοιάζει με άλλο revision πλακέτας στον ίδιο κωδικό προϊόντος. Γιατί δε ρωτάς το Bon Studio. Κάποιος θα ξέρει να σου πεί.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ενοχλήσω την αντιπροσωπεία με μια φαινομενικά "ανόητη" ερώτηση πόσο μάλλον τη στιγμή που αναφέρεται σε discontinued προϊόντα και δεν πρόκειται καν να καταλήξει σε πώληση.

 

Ρωτάω για δικούς μου λόγους οι οποίοι έχουν σχέση με τη σπανιότητα των 2 αυτών επεκτάσεων (ειδικά στην περίπτωση της Moss-Tri που σπανίζει περισσότερο) για τους οποίους έχουμε συζητήσει τηλεφωνικά αν θυμάμαι καλά.

 

Η επόμενη ερώτηση είναι ποιος είναι ο ρόλος αυτού του πρόσθετου I/C που υπάρχει πάνω στην EXB-MOSS...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru
Η επόμενη ερώτηση είναι ποιος είναι ο ρόλος αυτού του πρόσθετου I/C που υπάρχει πάνω στην EXB-MOSS...

 

Δεν το έχω δεί ποτέ από κοντά αυτό το board, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου